Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maç izlerken,direk dansı yapsam kocamın umurunda olmaz,başka zaman mı kalmadı?1 yıldır evliyim eşim maçlara çok düşkün dün istediğimi ima eden bisiler dedim ikinci yarı var dedi daha önce de karşısında dans ettiğim halde maçı izliyorum dedi ne yapmam lazım artık umudum kalmadı
Yine uydurma olma potansiyeli çok yüksek bir konu..Maç izlerken,direk dansı yapsam kocamın umurunda olmaz,başka zaman mı kalmadı?
Yok yok,pembis gelin havası sezdim biraz.Yine uydurma olma potansiyeli çok yüksek bir konu..
Ayrıca Yıldız Tilbe gibi dans ettiyse normal bence adamin ürküp maça tutunması
Maç izlemediği günleri neden tercih etmiyorsunuz1 yıldır evliyim eşim maçlara çok düşkün dün istediğimi ima eden bisiler dedim ikinci yarı var dedi daha önce de karşısında dans ettiğim halde maçı izliyorum dedi ne yapmam lazım artık umudum kalmadı
Seks aranırken dayakla bitmesin sonra geceGiy rakip takımın formasını çık karşısına
Kadın milleti manyak vallahi, maç izlerken dans etmek nedir allasen deli misiniz?1 yıldır evliyim eşim maçlara çok düşkün dün istediğimi ima eden bisiler dedim ikinci yarı var dedi daha önce de karşısında dans ettiğim halde maçı izliyorum dedi ne yapmam lazım artık umudum kalmadı
Dayak olmaz da, seks hard olabileeeeeSeks aranırken dayakla bitmesin sonra gece
Öyle yapmasın bence,şimdi yapar da suçlusu biz oluruz..
İyi pas verememişsiniz1 yıldır evliyim eşim maçlara çok düşkün dün istediğimi ima eden bisiler dedim ikinci yarı var dedi daha önce de karşısında dans ettiğim halde maçı izliyorum dedi ne yapmam lazım artık umudum kalmadı
Ay güldüm ama kusura bakmayın. Dansa bile kalkmıyorsa artık, çok mu fanatik?1 yıldır evliyim eşim maçlara çok düşkün dün istediğimi ima eden bisiler dedim ikinci yarı var dedi daha önce de karşısında dans ettiğim halde maçı izliyorum dedi ne yapmam lazım artık umudum kalmadı
Koyu Galatasaraylıyım, takımımın maçı varken karşımda Jensen Ackles striptiz yapsa dönüp bakmam. Ki kendisi bu dünyada sevgilimi aldatabileceğim tek erkektir o da bana bakmayacağı için sorun yok zaten shsjjsksMaç izlerken,direk dansı yapsam kocamın umurunda olmaz,başka zaman mı kalmadı?
Yavrim seninle zevklerimiz ne kadar benziyor ya. Jensen Ackles gelse düşünürüm ama bakKoyu Galatasaraylıyım, takımımın maçı varken karşımda Jensen Ackles striptiz yapsa dönüp bakmam. Ki kendisi bu dünyada sevgilimi aldatabileceğim tek erkektir o da bana bakmayacağı için sorun yok zaten shsjjsks