Cinsel iliskide çok sıvı geliyor ..!

_edanur_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2020
24
11
26
Merhaba arkadaşlar buraya yeni katıldım eşimle 11 aydır evliyiz ve eşimle cinsel ilişki sırasında benden cok fazla sıvı geliyor. Çok fazla sıvı geldiği için eşim fazla zevk alamadigini soyluyor benden önce bir kızla ilişki yaşamış kızdan fazla sıvı gelmediği için kızda boşalma sureci daha uzun sürmüş benle ilişkiye girerken daha çabuk boşalıyor sizce bu normal mi karakter olarak cok iyi anlasiyoruz ama cinsel iliskimiz sıkıntılı bu konuda yorumlarinizi bekliyorum 😔

Merhaba arkadaşlar buraya yeni katıldım eşimle 11 aydır evliyiz ve eşimle cinsel ilişki sırasında benden cok fazla sıvı geliyor. Çok fazla sıvı geldiği için eşim fazla zevk alamadigini soyluyor benden önce bir kızla ilişki yaşamış kızdan fazla sıvı gelmediği için kızda boşalma sureci daha uzun sürmüş benle ilişkiye girerken daha çabuk boşalıyor sizce bu normal mi karakter olarak cok iyi anlasiyoruz ama cinsel iliskimiz sıkıntılı bu konuda yorumlarinizi bekliyorum 😔
Eşiniz size o kızla yaşadıklarını mı anlatı :KK57:

Erken bosalma sorununu 'cok guzelsın ondan boyle' dıye inkar eden erkek duydum da karısına eskı sevgılısıyla olan cınsel ılıskısını anlatıp erken bosalma sorununu inkar edeni ılkkez gordum.

Bır kere de doktora gitmeyi kendıliginden isteyen sorununu kabul eden erkek goreyım surda, dısımı kırıcam.

Kocan cok itici ve erken bosalma sorunu var sebebı de senden gelen sıvı degıl, doktora gıtsın

Çok ıslamıyorsanız kurulayın 2sn devam edin
Tesekkur ederim yorumunuz icin Öyle yapıyoruz fakat ben merak ettim bundan dolayı erken boşalma olabilir mi benden daha çok etkilendiği için mi erken boşalıyor yoksa fazla sıvı geldiği için mi erken bosaliyor onu merak ettigim için buraya yazmak istedim

Tesekkur ederim yorumunuz icin Öyle yapıyoruz fakat ben merak ettim bundan dolayı erken boşalma olabilir mi benden daha çok etkilendiği için mi erken boşalıyor yoksa fazla sıvı geldiği için mi erken bosaliyor onu merak ettigim için buraya yazmak istedim
Kendini kasma bu durumun senle alaksı olduğunu sanmıyorum

Kendinizi küçük düşürtmeyin benden daha çok etkilendiği içinmi derken kıyaslama yapıyorsunuz diğer kişiyle ve bunun sebebi eşiniz çok iğrenç birşey açıkcası kabullenmiş gibi görünüyorsunuz durumu ama eşininizin erken boşalması sizin ıslanmanızla alakalı birşey değil o onun sorunu doktora görünmeli

Asıl ıslaklık olmazsa sorun, ne güzel kendinizi iyi hazırlıyorsunuz demek ki ilişkiye. Eşiniz garip konuşmuş. Ona bir şey farketmiyor ki. Sizin az ya da fazla islanmaniz ona bir şey yapmaz, sizin aldığınız zevk ile ilgili bu durum. Erken boşalmanın bahanesi çok saçma olmuş. Karşılaştırma yapması çok aşırı itici, her ne kadar siz sorarsanız sorun. Geçmişteki yaşanan cinsel detaylar geçmişte kalmalı.

Senin fazla ıslanman onu hemen rahatlatmaz uzatır o hazzı fazla alıo sanırım erken boşalınca ıslaklığı bahane ediyor

Eşim bana eski yatak hikayelerini anlatsa döverdin sonrada pencereden atardım:sinirli::sopa:

Bide her vücudun farklı kimyası var. Bazılarında akaine kuruluk sorun olur. Çok sorun olursa bi doktora danışa bilirsiniz.
Teşekkür ederim
Kendini kasma bu durumun senle alaksı olduğunu sanmıyorum
inşallah öyledir teşekkür ederim

Kendinizi küçük düşürtmeyin benden daha çok etkilendiği içinmi derken kıyaslama yapıyorsunuz diğer kişiyle ve bunun sebebi eşiniz çok iğrenç birşey açıkcası kabullenmiş gibi görünüyorsunuz durumu ama eşininizin erken boşalması sizin ıslanmanızla alakalı birşey değil o onun sorunu doktora görünmeli
Eşim tecrübesiz bende tecrubesizim o yüzden ikimizde bu konuyu araştırıp herşeyi değerlendiriyoruz normal hayatımız çok iyi ve çok mutluyuz sadece cinsellikte bir kaç sorunumuz var eğer onları giderirsek daha da mutlu olacaz

X