• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cinsel iliskide cok islanma

yalnizkadin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2023
33
-20
6
kızlar daha önce mantar tedavisi gördüm ve geçti ama bu tedaviden sonra cinsel ilişkide inanılmaz fazla ıslanıyorum zevk alsam da almasam da acayip ıslaklık oluyor ve eşimin kasıklarına kadar bulaşıyor kurulansak da iç ıslaklık geçmiyor asla sıfır zevk alamıyoruz genişlediğinden midir diyorum ama sanmıyorum onuda nasıl anlarım bilemedim iki ay öncesine kadar böyle sorun yoktu ilk başta normalken birden ıslaklık doluyor içim

Fazla vajinal ıslanma (Hiperlubrikasyon) neden olur? Cinsel ilişki sırasında vajinal ıslanmanın normalden fazla olması sonucu hassasiyet ve hazda azalma olabilir. Bunun sebebi enfeksiyonlar, vajinanın genişliği olabileceği, bazı kadınlarda vajinal sıvıların fazla olması nedeniyle de olabilir.

Fazla vajinal ıslanma (Hiperlubrikasyon) neden olur? Cinsel ilişki sırasında vajinal ıslanmanın normalden fazla olması sonucu hassasiyet ve hazda azalma olabilir. Bunun sebebi enfeksiyonlar, vajinanın genişliği olabileceği, bazı kadınlarda vajinal sıvıların fazla olması nedeniyle de olabilir.
genişliği nasıl anlayabiliriz doğum yapmadım aktif cinselliğimde yeni yeni olmaya başladı enfeksiyon olabilir gibi geldi kadın doğumdan randevu aldım

Back