Cinsel ilişki

karbeyazzzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
5
0
36
Benim 1bucuk yıldır ilişkim vardı ve 5 ay oldu biteli ilktanıstıgımızda uzaktaydık o istanbulda ben farklı bir sehirdeydim 2 ay öle telde konustuk sonra ist geldim ben akrabam vardı sonra onun ailesi koye gitmiş bana bende kal 15 gun dedi bende kabul ettim cunku tel konustugum kadarıyla guvenmiştim sonra geldiğim günün ilk aksamı benden önsevişme yapmak istedi ve zorladı ama ileriye gitmedi bu böle bir süre devam etti sonra bana hep ciddi oldugunu sölerdi ailesiyle bile tanıstırdı bir süre daha devam ettik böle sonra bana dediki ters ilişki yasamak istiyrm önceki ilişkilerimde yasadım dedi bende olmaz yapamam dedim her bulusmamızda bunu dile getiriyrdu bende her defasında redettim sonra bir süre daha böle devam ettik sonra benden ayrılmak istediğini tatmisizlik oldugunu ve sorunun kendisinde oldugunu söledi ama ben onu sevmiştim halada cok seviyrm hiç bir sey demeden gitti sizce benden onun istediğini yapmadımmı diye ayrıldı simdi ise hayatında baska kız var ve evlenmeyi düsünüyor aklım hala almıyor benle evlenmek isteyen kişi nasıl değişebilir moralım cok bozuk napcam bilmiyrm bana yardımcı olun napcam bilmiyrm unutamıyrmda ve baskasıyla olması dahada beni bitiriyr duygularımla oynaması umut verip ortada bırakması dahada üzüyor beni bana bir akıl verin sizce amacı neydi bu kişinin...

cnm senden zaten evlenmeyi düşünmemiş.onun için üzülmene gerek yok isteğini kabul etseydinde aynısı olacaktı

Bu fake konular asti artik kendilerini. Bdv ye sigmamaya basladilar baska bolumlere tastilar.
Valla fake falan değilim yasadıgım olayınanlatıyrm kimseyi küçük görmeyin herkesin vasına gelebilir ben sadece yardım için yazdım bunu yasamadan bilemezsinizki ben onu öle bir sey isteyecegini bilerek sevmeedimki

cnm senden zaten evlenmeyi düşünmemiş.onun için üzülmene gerek yok isteğini kabul etseydinde aynısı olacaktı
İşte ilkdefa geliyor basıma bu anlamadıgım ailesiyle tanıstım ciddi olmayan insan ailesiyle niye tanıstırsın aklım almıyor ayrıca yeni sevgilisindende isteyecektir onla nasıl evlenmeyi dusunuyr benden öncekilerle yasamıs anlatıyordu kafam bundan karışık

konu açacak başka yer bulamadınmı?? aklınız fikriniz uçkurunuzda.. bugün katılmışsın saçma salak bi konu açmışsın. erkekmisin nesin.. pardon erkek müsfettesi diyecektim...

Bende telde konuşup ilk buluştuğumuz gün evimde kalan bir kızla evlenmezdim.

Arkadan vermedin diye ayrıldı ama arkadan vereydin de ayrılacaktı. G.t muhabbeti yaptığı kızla mı evlenecek? Adam sapık, uçkur düşkünü, kadınları kullanıp atan biri.

Biraz aklınızı kullanın kadn milleti aklınızı, adamların dünya ummru değil siz burada ne konular açıyorsunuz??

konu açacak başka yer bulamadınmı?? aklınız fikriniz uçkurunuzda.. bugün katılmışsın saçma salak bi konu açmışsın. erkekmisin nesin.. pardon erkek müsfettesi diyecektim...
Ne erkeği ya inanmıyrsan verim numaramı arada ne oldugumu ögren cok saygısız birisin yalanmı sölicem sana

Yeni sevgilisiylede tatile gitti beraber kaldılar onladamı evlenmicek yani evlencem onla diyor

vatsaptan yazda oğren pampa kımınle evlenecekmıs

Vatsapta yok telde canım sıkkın bu aralar dalıp dalıp gidiyorum, akıllı telefon bozuldu akılsızı bu işleri beceremiyor..

Yok direk arayıp sorcam bikaç havadan, sudan, dötten konuşuruz sonra da sorarım düğün ne zaman falan işte ne oldu kızla aran nasıl falan fişman..

Aslında sevgilisi ile sorun yaşayan bana tel nosunu versin ben çok pis ağız yoklarım

aman dikkat et ha dötüne sahip cık agız ara ama soran olursa benım dotum yok de

Ne erkeği ya inanmıyrsan verim numaramı arada ne oldugumu ögren cok saygısız birisin yalanmı sölicem sana

kim saygısız benmmiiiiii.... ayyyy komik şey... vallahi biz çok gördük burda kdın kılığında sapıkları kaldıki bayansın kızım sen malmısın bugün üye olmuşsun hiç incelemedin mi formu burayamı açılır bu konu?? onuda geçtim valla safsın sen anlamadın mı adam ciddi falan değilmiş istediğini vermeyince gitmiş hepsi buu!! seni kandırmak için söylemiş... geçmiş olsun üzülme onlardan çok var

aman dikkat et ha dötüne sahip cık agız ara ama soran olursa benım dotum yok de

Haklısın devir kötü kolla dötü.

Bence konudan uzaklaşmayalım dicem ama konuda döt muhabbeti yani uzaklaşmıyoruz.

Konu açan abla nerede, ablacım kusura bakma yani biz senle değil o kepçük ağızlı ex manitanla dalga geçiyoruz. Pis herif ne demişşş ne istemişş ya ohaa şimdi aydım konuyu. Ne demek arka marka günah ablacım günah, haram...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…