Cinsel İlişki

4523gulnur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2021
9
4
26
Merhabalar, 3 aylık evliyim, eşimle severek evlendik. 3 ayda nişanlı kaldık. 3-4 senedir birbirimizi tanıyorduk fakat sevgililik yaşamadık. 3 ay nişanlılık döneminde üç dört defa birliktelik yaşadık onu da hep benim isteğimle yaşadık. Evlendiğimiz hafta bir kere ilişkiye girdik, sonrasında 2şer hafta ara ile yada 1 ay süre ile yaşadık. Yani evliliğimizde total ilişkimiz 7-8 dir. Üç haftadır da ne yanaşıyor ne de yanaştığımda tepki veriyor. Ben istekli yaklaşıp belli ediyorum fakat o Seni çok seviyorum iyi geceler diyip yatıp uyuyor. Ne yapmalıyım bi akıl verin nolur

I Ihlamurcicegi0 burada yazdım. Doktora gitmeden ilaç kullanamazsınız zaten. Doktor kişiye göre doz ayarlar

Konuştum, sarılıp uyumak yetmiyor sana galiba diyip kestirip attı az önce… ne diyeceğimi bilemedim
Sarılıp uyumaksa derdi, anasına babasına kardeşine de sarılır insan, tabi ki yetmeyecek. Bu cevabın içinde çok şey var unutma, asla beklentini karşılamayacak bu adam.

Buradaki eski konuları tara ve kimsenin bu işi çözemediğini kendi gözünle gör.

Biz sana boşuna yorma kendini çocuk falan yapmadan çıkar hayatından diyeceğiz ama sen çabalamak isteyeceksin o yüzden çok da uzatmayacağım lafı.

İlk yıl genellikle sık sık ilişkiye girilir. bunuda genelde erkek ister.
İktidarsızlık sorunu falan yoksa kafasına takılı olan başka sorunlar vardır veya
başka bir problem olabilir. Bence açıkca konuşun onunla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…