Cinsel ilişki yaşayıp evlenmek

Kıl seven erkekte ne biliyim yok ya ben yinede alırım yani istediği kadar zararlı olsun.

çok teşekkür ederim.demedikleri şey kalmadı. bana bir şey olmaz en fazla üzülür unuturum da çocuklarını da böyle yetiştirecekler o çok daha kötü.
zaten ağda da olsa jilet de hepsinden sonra tahriş oluyor vücudun istemediği o kadar belli ki.temizlikle de alakalı bir şey değil.kısaltıldığında ve pamuklu hava alan iç çamaşırı ve kıyafet giyildiğinde bir sorun olmaz.
bir de lazer var.herkes onu yaptırıyor da Allah muhafaza bir zararı çıksa ne gelecek başımıza.
ben de erkeklerin fazla umursadığını düşünmüyorum.umarım benim evleneceğim kişi de umursamaz.çünkü bu çok da komik bir neden sorun çıkması için. ki onların da her yeri kıllı.
geçen bir kadın kocasının göğüs kıllarına ağda yaptığını sonra pürüzsüz olmuş ama eski halini özlediğini yazmıştı.yani erkeklerinkine bu kadar alışmışken bizim bazı şeylere erkeklere alıştıramamız çok saçma. ki ben gördüğüm kadarıyla erotik filmlerde vs hep kıllı oluyor kadınlarında .
bir yerde bu kılların feromon salgılayıp erkekleri cezbettiği de yazıyordu. bir de ben cinsel ilişki yaşamadım öyle illa pürüzsüz mü olması gerekiyor bilmiyorum.ama aksine iki tenin pişik olmasını önlüyormuş.ama tabi bilemiyorum denemedim

Bizim daha önceden bi mevzumuz vardı bu konuda. seni ilgilendiren bişe göremiyorum burda. teşekkürler yinede
üstüme rahat rahat gelemiyorsunuz ya ondan bozuldunuz galiba biri arka çıkınca. ya anlamıyorum ben kafamda uydurmuyorum ki.doktorlar söylüyor kaç tane referans attım buraya.siz ne diyorsunuz ? ne olursa olsun zararlı da olsa alırım.

ayrıca nasıl bir kin nefret bu .ne zamanki mevzuyu aklınızda tutup alakasız bir yerde gelip konuşuyorsunuz. yazık..

gelmiş bir de cinsel hayatında mutlu olamayacak diyorsun bu ne cüret. bu ne kabalık.

Sus kız kıllı lafı agzıma sen verdin

Vallahi herkesin kendine kalmış yaa canı ne isterse onu yapar sonuçta özgür degilmiyiz .. sende kendine bunu soor bence ama sonradan keşke yapmasaydım bilmem falan deme kendini iyi hisset
Ama inandığım tek doğru var benim insanın ruhu bakire olması ruhu kahpe olmayack ne bakireler bildim kocası altında iş çeviren nede bakire olmyan tanıdım eşine sadık.

Ne sorulmuş konu yine nereye gelmiş. Konu hakkında yorum yapılmalı yorum yapanın başka konularıyla ilgili saldırıda bulunmayın. Bence bunu yapanların üyelikleri süresiz olarak iptal edilmeli. Dırdırcı insan modeli burada da kendini göstermeyi biliyor. Konu sabotajı bu, konu sahibine karşı büyük saygısızlık.
Kıl mevzusuna gelince söylemeden geçemeyeceğim gittiğim bütün jinekologlar makasla kısaltma öneriyor, kökten temizleme tamamen kişisel tercih. Kimse kimseyi bunun için eleştirme hakkına sahip değil

Pardon da onun yaşadığından size ne. Ayrıca da niye mutlu olamasın?
Yok ya ne mutlusus, onuda baska bir adamla aldatmis iyikide görüşmeyi bırakmışım hayati yalan dolan, en yakin arkadasi ile birlikte olmus, o cocuguda benim arkadasimla tanistiracakti, midesiz kız, ahlak bekcisi degilim ama bu kadar pisligin icindeki kızla arkadaşlık kuramayacam, Allah bilir daha neleri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…