- 5 Nisan 2020
- 3.446
- 7.976
-
- Konu Sahibi esmerkadin
Kıl seven erkekte ne biliyimDoğru olan makasla kısaltmak ama. Her türlü epilasyon zararlıdır, ağda en zararlısıdır. Erkekler de düşündüğünüz kadar umursamazlar kıl tüy mevzularını. Hatta tamamen alınmasını istemeyen çok erkek var.
O sizin bileceğiniz iş. Ama insanları buradan aşağılamaya çalışınca komik oluyor. Üstelik o kişi doğru yolda olansa.Kıl seven erkekte ne biliyimyok ya ben yinede alırım yani istediği kadar zararlı olsun.
Bizim daha önceden bi mevzumuz vardı bu konuda. seni ilgilendiren bişe göremiyorum burda. teşekkürler yinedeO sizin bileceğiniz iş. Ama insanları buradan aşağılamaya çalışınca komik oluyor. Üstelik o kişi doğru yolda olansa.
çok teşekkür ederim.demedikleri şey kalmadı. bana bir şey olmaz en fazla üzülür unuturum da çocuklarını da böyle yetiştirecekler o çok daha kötü.Doğru olan makasla kısaltmak ama. Her türlü epilasyon zararlıdır, ağda en zararlısıdır. Erkekler de düşündüğünüz kadar umursamazlar kıl tüy mevzularını. Hatta tamamen alınmasını istemeyen çok erkek var.
üstüme rahat rahat gelemiyorsunuz ya ondan bozuldunuz galiba biri arka çıkınca. ya anlamıyorum ben kafamda uydurmuyorum ki.doktorlar söylüyor kaç tane referans attım buraya.siz ne diyorsunuz ? ne olursa olsun zararlı da olsa alırım.Bizim daha önceden bi mevzumuz vardı bu konuda. seni ilgilendiren bişe göremiyorum burda. teşekkürler yinede
Sus kız kıllıüstüme rahat rahat gelemiyorsunuz ya ondan bozuldunuz galiba biri arka çıkınca. ya anlamıyorum ben kafamda uydurmuyorum ki.doktorlar söylüyor kaç tane referans attım buraya.siz ne diyorsunuz ? ne olursa olsun zararlı da olsa alırım.
ayrıca nasıl bir kin nefret bu .ne zamanki mevzuyu aklınızda tutup alakasız bir yerde gelip konuşuyorsunuz. yazık..
gelmiş bir de cinsel hayatında mutlu olamayacak diyorsun bu ne cüret. bu ne kabalık.
şaka yapmıyoruz ciddi bir konu buSus kız kıllılafı agzıma sen verdin
Yok ya ne mutlusus, onuda baska bir adamla aldatmis iyikide görüşmeyi bırakmışım hayati yalan dolan, en yakin arkadasi ile birlikte olmus, o cocuguda benim arkadasimla tanistiracakti, midesiz kız, ahlak bekcisi degilim ama bu kadar pisligin icindeki kızla arkadaşlık kuramayacam, Allah bilir daha neleri varPardon da onun yaşadığından size ne. Ayrıca da niye mutlu olamasın?
bu tür insanlar her sevgilisiyle yapıyor zaten yani biriyle olmazsa biriyle evleniyor işte evlilik düşünen biriyse