- Konu Sahibi esmerkadin
Bu tür insanlar vesaire gibi kalıplar kullandığınız ve genelleme yaptığınız için kızdım. Gayet açık şekilde de mesajımda belirtmiştim.
şöyle yazsam sıkıntı olmazdı herhalde ?
nikahsız el ele bile tutuşmayan insanlar nasıl varsa sevgilisi ile sadece gezen tozan yada nikahsız aynı evde karı koca gibi yaşayan insanlarda var sonuçta bu üçüncü yolu tercih eden insanlar da nikahı gereksiz görüp nikah yapmaya da bilir yada nikah hatta düğünde yapabilir ve bu insanlarda 25 30 yaşına kadar hayatını tam oturtamadığını düşünürsek 18 yaşından 25 30 yaşına kadar düşüncelerinin değişmesi, farklı ortamlarda farklı farklı insanlarla tanışması, özellikle gençlik yıllarında ciddi beraberliklerin olmaması sebebiyle bu insanların birden fazla sevgilisi olmuş bile olabilir bu nedenle hepsi ile cinsel ilişki kurmuş olabilir atıyorum 3 sevgilisi oldu ve bu 3 sevgilisi ile de yakınlaştı bu insan evlenemez diye bir durum yok 1. si ile olmadı evlenmedi diyelim 2. si olmadı anlaşamadılar diyelim 3. sü ile iyi anlaştıklarını düşünüp evlendiler. yani karşılıklı birbirini isteyerek evlenmiş oluyorlar.. 1 satırlık cümleyi bak kaç satırla anlatmak zorunda kaldım.