Cinsel ilişki yaşayıp evlenmek

Bu tür insanlar vesaire gibi kalıplar kullandığınız ve genelleme yaptığınız için kızdım. Gayet açık şekilde de mesajımda belirtmiştim.

şöyle yazsam sıkıntı olmazdı herhalde ?
nikahsız el ele bile tutuşmayan insanlar nasıl varsa sevgilisi ile sadece gezen tozan yada nikahsız aynı evde karı koca gibi yaşayan insanlarda var sonuçta bu üçüncü yolu tercih eden insanlar da nikahı gereksiz görüp nikah yapmaya da bilir yada nikah hatta düğünde yapabilir ve bu insanlarda 25 30 yaşına kadar hayatını tam oturtamadığını düşünürsek 18 yaşından 25 30 yaşına kadar düşüncelerinin değişmesi, farklı ortamlarda farklı farklı insanlarla tanışması, özellikle gençlik yıllarında ciddi beraberliklerin olmaması sebebiyle bu insanların birden fazla sevgilisi olmuş bile olabilir bu nedenle hepsi ile cinsel ilişki kurmuş olabilir atıyorum 3 sevgilisi oldu ve bu 3 sevgilisi ile de yakınlaştı bu insan evlenemez diye bir durum yok 1. si ile olmadı evlenmedi diyelim 2. si olmadı anlaşamadılar diyelim 3. sü ile iyi anlaştıklarını düşünüp evlendiler. yani karşılıklı birbirini isteyerek evlenmiş oluyorlar.. 1 satırlık cümleyi bak kaç satırla anlatmak zorunda kaldım.

nikahsız el ele bile tutuşmayan insanlar nasıl varsa sevgilisi ile sadece gezen tozan yada nikahsız aynı evde karı koca gibi yaşayan insanlarda var sonuçta bu üçüncü yolu tercih eden insanlar da nikahı gereksiz görüp nikah yapmaya da bilir yada nikah hatta düğünde yapabilir ve bu insanlarda 25 30 yaşına kadar hayatını tam oturtamadığını düşünürsek 18 yaşından 25 30 yaşına kadar düşüncelerinin değişmesi, farklı ortamlarda farklı farklı insanlarla tanışması, özellikle gençlik yıllarında ciddi beraberliklerin olmaması sebebiyle bu insanların birden fazla sevgilisi olmuş bile olabilir bu nedenle hepsi ile cinsel ilişki kurmuş olabilir atıyorum 3 sevgilisi oldu ve bu 3 sevgilisi ile de yakınlaştı bu insan evlenemez diye bir durum yok 1. si ile olmadı evlenmedi diyelim 2. si olmadı anlaşamadılar diyelim 3. sü ile iyi anlaştıklarını düşünüp evlendiler. yani karşılıklı birbirini isteyerek evlenmiş oluyorlar.. 1 satırlık cümleyi bak kaç satırla anlatmak zorunda kaldım.

İlk yazdıklarınızdan kesinlikle bu anlam çıkmıyor. Çevir kazı yanmasın gibi olmuş.

Bende evlenmeden sevgilisiyle beraber olanlardanım. Zaten oldu olası evliliği hiç desteklemedim, ama maalesef geldiğimiz kültürde bizi buna mecbur bırakan etkenler var. Herkesin düşüncesi farklı bu konuda ama bana göre illaki evleneceksen ve evliliğinin saha daim olmasını düşünüyorsan bence cinselligi yaşamak gerekiyor. Malum ten uyumu ve diğer seyler var . Düşün sene adam boylu poslu ama iş yatağa gelince tam bir fiyasko , bu tabi kadın içinde geçerli. Hersey cinsellikmi diye düşünen insanlarda var , evet bence evliliği ayakta tutan en büyük etken cinsellik ...

hanımlar merhaba
Aranızda sevgiliyken birliktelik yaşayıp evlenenleriniz var mı? Çevremde böyle insan görmedim hiç bu yüzden buraya sormak istedim.
bazı insanlar bu durumu normal karşılamıyor lütfen yaşayanlar cevaplasın 😂
Var gayette mutlular.kimse ilk veya son değil diye ölmüyo.konuyu bu şekilde açmanız tuhaf geldi

Var hatta bugün biri nişanlandı, benim arkadaşım kendisinin böyle olduğunu bilmiyordum, eskidem nisanliymis onunla yaşamış, sonra nisani bozmus, somra baska biri hayatina girdi onlada birlikte yasadi ben öyle olunca mesafe koydum,simdi evleniuo ama nasil ne kadar mutlu olur bilmiyorum
İnşallah çok mutlu olur

Haklısınız bacım, o iğvrenç kelibeyi ağzıma aldığım için utanıyorum şo an, gideyim ağzımı, yazan barnaklarımı yıkayayım, klavyelemi yakayım. Başka türlü olmayacak..
Bu konuyu okumak bile arıma zeval getiriyordu az daha, çok korkuyorum.
hahahah dört dil öğrendim ama yazdıklarını okurken ilkokul bir gibi hissettim 😂😂😂😂

İlk yazdıklarınızdan kesinlikle bu anlam çıkmıyor. Çevir kazı yanmasın gibi olmuş.
Dalga mı geçiyorsunuz acaba? Hayır hiç komik değil çünkü. KudrAlobar’ın da dediği gibi ilk yazdıklarınızla bu söyledikleriniz arasında dağlar kadar fark var. Neyse artık😂😂

Ay benim çevremde böyle biri vardığ, meğer sebişmiş sebişmiş sonrasında evlenmiş, samimi de arkadaştık. Ben bunu öğrenir öğrenmez hemen aramıza mesafe getirdim, korktum kardeş, o ivrenç sevişgenlik bana bulaşır mazallah arıma zeval gelir diye ürktüm. Ben ki, kocamla evlendik, bir kere sevişmiş insan değilim hala barkireyim asla öyle şeyler yapmam. Utanmazlık yani bildiğiniz, don sutyen atletlen yıkanırım o derece de iffetliyim, nidekim kocam görebilir, nefz. Üç çocuğum var, uykumda habile kalmışım hadırlamıyorum 1 dakika kadar bir karabasan gördüm karanlıkda yadak sallandı gibi oldu o kadar, çoccuk zaten böyle yabılır. Belirteyim hala bakiyreyim, çocuklarımın anasıyım bu gadar. Çevremde de sebişen tek insan yok.
Gülmekten gözümde yaş aktı

Dalga mı geçiyorsunuz acaba? Hayır hiç komik değil çünkü. KudrAlobar’ın da dediği gibi ilk yazdıklarınızla bu söyledikleriniz arasında dağlar kadar fark var. Neyse artık😂😂
çevirecek bir durum yok burada ne düşünüyorsam onu yazarım yazıyorum sizin lafınıza göre birşey çevirecek te değilim :KK70: siz söyleyin o zaman benim ilk mesajımdan ne anladınız ben merak ettim citten

Ya valla çok sinirliler ahhaha sadece soru sordum... buraya anlatmak istemedim ama belki ilişkim oldu da evlenmeyi düşünüyorum bu yüzden soruyorum falan keşke bunları akıl edip de yazsalardı :) Öylesine kim neden böyle bir konu açsın ki? Demek ki yaşadığım bir şey yüzünden geldim sordum.Bazıları normal olduğunu savunurken bazıları ise karşıt görüşlü.Karşıt görüşlü insanlara diyeceğim şu ki; ben zaten konumda yazmışım ki LÜTFEN YAŞAYANLAR CEVAPLASIN!!!!! Karşıt görüşlü olanlar yazmasın demek istemişim değil mi hanımlar?
İlişki olduysa kafanı kurcalayan başat problemler üzerinden derdini anlat, ona göre yorum yapılsın. Yoksa o o şekil geyinir bu bu şekil geyinir herkesin hayatına kimse karışamaz anlatabildim mi damar benim kan benim diyip hayatına devam edebiliyorsan et edemiyorsan edenleri sinirlendirme.
Karşıt görüşlü olanlar olması için ili zıt kutuba ihtiyacın var, e gelmişler karşıt görüşlüler görüş bildirmiş atılmışlar da.
dünyada milyar çeşit insan var, bu sorunun cevabı hem evet hem hayır olacak.
“yaşadın bir şey” de o şeyden bahset, bahset ki çözülsün dilin rüzgarları anlatalım sana.
ELBETTE VAR, seks tarihi insan tarihiyle eşdeğer Ama şu ülkede seks çözüme kavuşamayan düğümler yumağı.

çok dert ediyorsan evleneceğin kişiyle konuş, sonuçta herkesin evlendiği kendine?

Son düzenleme:
Ya valla çok sinirliler ahhaha sadece soru sordum... buraya anlatmak istemedim ama belki ilişkim oldu da evlenmeyi düşünüyorum bu yüzden soruyorum falan keşke bunları akıl edip de yazsalardı :) Öylesine kim neden böyle bir konu açsın ki? Demek ki yaşadığım bir şey yüzünden geldim sordum.Bazıları normal olduğunu savunurken bazıları ise karşıt görüşlü.Karşıt görüşlü insanlara diyeceğim şu ki; ben zaten konumda yazmışım ki LÜTFEN YAŞAYANLAR CEVAPLASIN!!!!! Karşıt görüşlü olanlar yazmasın demek istemişim değil mi hanımlar?
Yani yaşadıysan ve evlenmeyi düşünüyorsan evlenirsin, düşünmüyosan yoluna devam edersin.
Bunu sormak derdine derman aramak değil de, fitne yaratmak gibime geldi.

Karşıt görüşler net olarak fikrini yazmasa bile ufacık bir yorumda diğerleri hemen saldıracak ki bu oldu da.
Az önce günde on kisi ile bile istersem sevisirim diyen üyeye şaşırdığım için size giren olmadı diye iğrenç bir yorum aldım, ki bunu özel olarak mune ablaya da bildirdim.

Ben yaşayana yorum yapmıyorum, beni ilgilendirmiyor ama bi konuda şaşırsak veya biz yaşamadık desek hemen linç yiyoruz.
Yaşayanlara saygınız olduğu kadar olmayanlara da olsun. Ben bi kere bile bu platformda bu konuda kimseyi eleştirmedim benide ilgilendirmiyor zaten.
Ama insanların damarına basmayı bırakın sizde.
Sorunuz gerçekten soru değil.

Ben teklif ettim kocam istemedi bizde durumlar normalin tam tersiydi. Hiç bir zaman saçma gelmedi öyle yetişmişti. Şimdi bakınca kendisine hak veriyorum ve iyi ki böyle oldu diyorum.

Çevremde böyle insanlar var, evliler mutlular, evlenmeden önce ya da evlendikten sonra olması çok önemli değil onlar için ama birbirleri için ilktiler. Benim için de aynı şey geçerli, sonuçta evliyiz öncesinde yaşamış olmamız etkilemedi bizi ama bizimki tam anlamıyla birliktelik değildi, düğüne özel bir şey kalsın istedik.

hanımlar merhaba
Aranızda sevgiliyken birliktelik yaşayıp evlenenleriniz var mı? Çevremde böyle insan görmedim hiç bu yüzden buraya sormak istedim.
bazı insanlar bu durumu normal karşılamıyor lütfen yaşayanlar cevaplasın 😂
Neden olmasın ki? Biz sevgili bile değildik şuan evliyiz. 🤪

Yazılanları okurken içim şişti ülkede ne çok ahlak polisi var😆 kız bi soru sormuş ne yorumlar yapılmış... Herkesin hayatı, yaşamı, yatağı kendine. Bu arada soruna gelince evet çevremde çoğu arkadaşım evlendiği erkekle ya da evlenmediği sevgilisi ile birliktelik yaşadı, yaşıyor. Açıkçası erkekler bu olayı elini kolunu sallayarak yaparken kadınların yapması neden kadınları bu kadar sinirlendiriyor ben onu anlamıyorum. Ülkede namus kavramı neden sadece yatak odası ile ilişkilendiriliyor. Biri biriyle sevişince herkes neden sinirleniyor, neden geriliyor arkadaş...

cinsellik yaşayıp da evlenmenin daha mantıklı olduğunu söylüyorlar.en azından bu şekilde ilerdeki bir çoğu sorunun çözümü sağlanıyormuş ve yani cinsellik evlilik için burada gördüğüm kadarıyla çok öneemli.ve bunda bir bozukluk olması hayatı ve evliliği çok etkiliyor.

ama yaşadın ve hiç bir elektrik alamadın .ya da herhangi başka sorun çıktı.ha evlenmeden ayrılmak seni kurtarır ama gidip başka biriyle ay hadi tekrar cinsellik yaşayalım deyince de ona haksızlık olur gibi de geliyor.

yani umarım yaşamazsanız evlendiğiniz kişiyle çok uyumlu olursunuz..ha yaşarsanız da inşallah yine çok uyumlu olup evlenirsiniz..
Senin için çok üzgünüm:110: adam kıllarını makasla kısaltan biriyle cok uyum sağlayamacayacak, cinsellik yaşayamıyacak :KK43: gel bacım dinle beni sana ağda öğreteyim :21::21:

Senin için çok üzgünüm:110: adam kıllarını makasla kısaltan biriyle cok uyum sağlayamacayacak, cinsellik yaşayamıyacak :KK43: gel bacım dinle beni sana ağda öğreteyim :21::21:
Doğru olan makasla kısaltmak ama. Her türlü epilasyon zararlıdır, ağda en zararlısıdır. Erkekler de düşündüğünüz kadar umursamazlar kıl tüy mevzularını. Hatta tamamen alınmasını istemeyen çok erkek var.

X