Cinsel ilişki yaşayıp evlenmek

Var hatta bugün biri nişanlandı, benim arkadaşım kendisinin böyle olduğunu bilmiyordum, eskidem nisanliymis onunla yaşamış, sonra nisani bozmus, somra baska biri hayatina girdi onlada birlikte yasadi ben öyle olunca mesafe koydum,simdi evleniuo ama nasil ne kadar mutlu olur bilmiyorum
Sizinle ne ilgisi var arkadaşınızın cinsel hayatının?

Bu tamamiyle inanç ve insanların görüşüne bağlı... bazısı normal der ama ben nikâhım olmayan bir erkeği eve almayı bırak elimi bile
Bu tamamiyle inanç ve insanların görüşüne bağlı... bazısı normal der ama ben nikâhım olmayan bir erkeği eve almayı bırak elimi bile vermem... 🙄
neden altından mı djskdkdk

Var hatta bugün biri nişanlandı, benim arkadaşım kendisinin böyle olduğunu bilmiyordum, eskidem nisanliymis onunla yaşamış, sonra nisani bozmus, somra baska biri hayatina girdi onlada birlikte yasadi ben öyle olunca mesafe koydum,simdi evleniuo ama nasil ne kadar mutlu olur bilmiyorum
Yobaz mısın? Sana ne? Sen önce Türkçe öğren. Alan memnun veren memnun sen çok namuslusun dimi. Şükürler olsun çevremde senin gibiler yok

evlilik öncesi sonrası bir yorum yapmayacağım ama cinsellik herkesle yaşanmamalı.
one night bile olsa karşımdaki adam bunu sağda solda dile getirse sinirlenirim
mesele doğru erkeği bulmak.
Ahahah beni hatırladın mı büyük heyecan yaşayan kız fjdkdkd

Sevgiliyken birlikte olup sonra evlenen var evet.
Evlendikten sonra birlikte olan da var evet.
Peki iki şekilde de insanların var olduğunu bilmek ufkunuzu mu genişletecek onu anlamadım.
Sorunuz sevgiliyken birlikte olup sonra evlenilmesine bakış açımız, böyle olanların şu an mutlu olup olmadığı, bunun bir sorun olup olmayacağı mı ?
tabi canım buradaki her konu özellikle cinsellik konusunda ufkumuzu açıyor ya bu açmadı kusur kalır.

hanımlar merhaba
Aranızda sevgiliyken birliktelik yaşayıp evlenenleriniz var mı? Çevremde böyle insan görmedim hiç bu yüzden buraya sormak istedim.
bazı insanlar bu durumu normal karşılamıyor lütfen yaşayanlar cevaplasın 😂
cinsellik yaşayıp da evlenmenin daha mantıklı olduğunu söylüyorlar.en azından bu şekilde ilerdeki bir çoğu sorunun çözümü sağlanıyormuş ve yani cinsellik evlilik için burada gördüğüm kadarıyla çok öneemli.ve bunda bir bozukluk olması hayatı ve evliliği çok etkiliyor.

ama yaşadın ve hiç bir elektrik alamadın .ya da herhangi başka sorun çıktı.ha evlenmeden ayrılmak seni kurtarır ama gidip başka biriyle ay hadi tekrar cinsellik yaşayalım deyince de ona haksızlık olur gibi de geliyor.

yani umarım yaşamazsanız evlendiğiniz kişiyle çok uyumlu olursunuz..ha yaşarsanız da inşallah yine çok uyumlu olup evlenirsiniz..

tabi canım buradaki her konu özellikle cinsellik konusunda ufkumuzu açıyor ya bu açmadı kusur kalır.
Ya valla çok sinirliler ahhaha sadece soru sordum... buraya anlatmak istemedim ama belki ilişkim oldu da evlenmeyi düşünüyorum bu yüzden soruyorum falan keşke bunları akıl edip de yazsalardı :) Öylesine kim neden böyle bir konu açsın ki? Demek ki yaşadığım bir şey yüzünden geldim sordum.Bazıları normal olduğunu savunurken bazıları ise karşıt görüşlü.Karşıt görüşlü insanlara diyeceğim şu ki; ben zaten konumda yazmışım ki LÜTFEN YAŞAYANLAR CEVAPLASIN!!!!! Karşıt görüşlü olanlar yazmasın demek istemişim değil mi hanımlar?

bu tür insanlar her sevgilisiyle yapıyor zaten yani biriyle olmazsa biriyle evleniyor işte evlilik düşünen biriyse
Bak yemin ederim hiç negatif ve saldırgan bi insan değilimdir ama şu tarz genellemeli konuşanları görünce başımdan aşağı kaynar sular dökülüyor! Küfür etmemek için kendimi o kadar çok zorluyorum ki anlatamam.
Yahu kardeşim senin derdin ne? Neden her sevgilisiyle birlikte olsun ya? Allahım söyleyemediklerim içimde patlıyor şu an siz beni anladınız arkadaşlar😂😂😂😂
Bi de bu tür insanlar demiş ya.

Bak yemin ederim hiç negatif ve saldırgan bi insan değilimdir ama şu tarz genellemeli konuşanları görünce başımdan aşağı kaynar sular dökülüyor! Küfür etmemek için kendimi o kadar çok zorluyorum ki anlatamam.
Yahu kardeşim senin derdin ne? Neden her sevgilisiyle birlikte olsun ya? Allahım söyleyemediklerim içimde patlıyor şu an siz beni anladınız arkadaşlar😂😂😂😂
Bi de bu tür insanlar demiş ya.
kendisi edepli ya ondan

Cinsel ilişki yaşayıp yaşamamak kişinin kendi kararıdır. Zaten çoğu kişi artık ilişki yaşıyor sözlüyken nişanlıyken de olsa yaşanıyor yani.Benim arkadaşlarım da da var tek gecelik ilişki yaşanlarda var herkesin kendi kararı ben o arkadaşımdan soğumam mesela. Benim tek karşı olduğum şey 14 15 yaşındaki çocukların ilişki yaşaması o yaşlarda evleneceğini düşünmesi😑

Cinsel ilişki yaşayıp yaşamamak kişinin kendi kararıdır. Zaten çoğu kişi artık ilişki yaşıyor sözlüyken nişanlıyken de olsa yaşanıyor yani.Benim arkadaşlarım da da var tek gecelik ilişki yaşanlarda var herkesin kendi kararı ben o arkadaşımdan soğumam mesela. Benim tek karşı olduğum şey 14 15 yaşındaki çocukların ilişki yaşaması o yaşlarda evleneceğini düşünmesi😑
evet öyle herkesin kendi kararı ama bazıları sanki çok ayıp bir şeymiş gibi düşünüyor

Pardon da onun yaşadığından size ne. Ayrıca da niye mutlu olamasın?

X