Cinsel ilişki sorunları

Elmaslim

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2021
3
0
33
Merhaba kizlar ben 7 yıllık evliyim 1 çocuğum var 6 yaşında evlendigimden beridir cinsel ilişki sorunları yaşıyorum baş edebileceğimi düşündüm ama artık olmuyor hiç zevk almıyorum hiç cinsel ilişkide boşalmam olmadı hep klotorise masaj yaparak öyle boşaldım. Araştırdığım her yer vajinismus diyor ama benim o değil sanırım. Eşimde bir sıkıntı yok ama o da artik ilişkiyi istememeye başladı. Nereye gitmeliyim hangi doktora başvurmalıyım. Ya da kendim yapabilecek birşeyim var mı. Yardım lütfen...

Acaba yeterince uyarılır musunuz? Bir de süresi çok kısa olunca da bu sorun olabilir.
Eşinizin performansi çok önemli bu konuda

Boyle durumlarda ilski öncesi erotizm videolar izlemenizi tavsiye ediyor uzmanlar ve ön sevişmeyi uzun tutmanızi ama hala devam ediyorsa uzman doktora gidin bencede

Boyle durumlarda ilski öncesi erotizm videolar izlemenizi tavsiye ediyor uzmanlar ve ön sevişmeyi uzun tutmanızi ama hala devam ediyorsa uzman doktora gidin bencede
Öyle yapıyorum genelde ama artık sanki onlarda beni uyarmiyor uzman doktor kadın hastalıkları mi üroloji mi yoksa psikiyatri mi hangisine gitmeliyim

Öncelikle kendini rahat bırak sıkma sevişmeyi uzun tut kocan seviyorsa vajinanı yalatarak başla bakalım nasıl zevk alıyorsun gör

Öncelikle kendini rahat bırak sıkma sevişmeyi uzun tut kocan seviyorsa vajinanı yalatarak başla bakalım nasıl zevk alıyorsun gör
Kesinlikle ön sevişme herşeydir,önce uzun uzun seviş başka şeyler düşünme sonra yalat ama ayaklarından kulaklarına kadar sende aynısını yap tabi sonra al içine olu verir herşey bence çokta sorun yok kendini üzme balım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…