- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
-
- Konu Sahibi Kendinisevenbirii
Belki gerçekten dediğiniz gibidir,bilemiyorumSende adrenalin ve heyecan hormonu fazla salgılanıyor. Ondan olabilir. Relaks ol lütfen hepsi geçecek
Dimi iste bende var bir gariplikKız o ağrının sevişmeden önce olması gerekmiyor mu?
Aslında ben kasmadigimi zannediyorum ama kasiyorumdur dediğiniz gibi sanki evet. Dikkat edicem teşekkür ederim yorum içinCanım normal. Düzenli nefes almayı unutuyor da olabilirsin. Kendini fazla kasıyorsundur. Bunlara dikkat et belki geçer
Evet farketmesem de kasıyor olabilirim.aslinda çokta zorlamıyorum oluyum diye bilemiyorum,zaten olmadığım zamanlarda da ağrıyor ama dikkat edicem artık kasılmamaya teşekkürlerMuhtemelen kendini fazla kasıyorsun,, o kadar olucam diye zorlama.. rahat ol bence
Sizede geçmiş olsun,orgazm zamanında mi ağrıyor sizin başınız, yoksa her ilişkiden sonra rutin mi ağrıyor? Bende migren yok ama kasilmadandir diye yazmış bazı arkadaşlar bilemedimBana da olur. Migrenim var.
İste yaşayana normal geliyorben ilişki yaşamıyorum ama kendi kendimi tatmin ettiğim zamanlarda çok güçlü bi şekilde olunca başım dönüyorhafif baş ağrısı sonra geçiyor
bana normal gibi geldi sizinki hala devam ederse doktora gitmenizi öneririm
Evet buda olabilir,ama çoğu arkadaş kasilmadandir diye yazmis yinede ben bı doktora gidicem. Teşekkür ederim yorum içintansiyonunuz yükseliyor olabilir
Hm o zaman bilemiycemÖyle mi dersinizama adrenalini pek fazla yasamadigim herhangi bi ilişkide de olabiliyor,yada ben yaşamadım sanıyorum bilmiyorum :) teşekkürler
Orgazm zamanı ve ilişkiden sonraSizede geçmiş olsun,orgazm zamanında mi ağrıyor sizin başınız, yoksa her ilişkiden sonra rutin mi ağrıyor? Bende migren yok ama kasilmadandir diye yazmış bazı arkadaşlar bilemedim
Anladım size de geçmiş olsun, ama bence migreninizden kaynaklı degildir diye düşündüm.Orgazm zamanı ve ilişkiden sonra
Beyin damarlarında hali hazırda bir daralma zaten var, zorlanınca böyle oluyor bence. Sağolun size de geçmiş olsunAnladım size de geçmiş olsun, ama bence migreninizden kaynaklı degildir diye düşündüm.
tansiyonun yükseliyorİyi geceler hanımlar
her ilişkiden sonra,özellikle orgazm olduğum da baş ağrısı yaşıyorum,bu 20 dakikaya yakın sürüyor sonra geçiyor ama o 20 dakika boyunca resmen zonkluyor başım anlayamıyorum. şuan yarım saate yaklaştı hala başım ağrıyor,pişman oldum eşimle yaklaştığıma.fikri olan var mı bu durumla ilgili,aynı sıkıntıyı yaşayan yada
Evet olabilir,sizde de mi oluyortansiyonun yükseliyor