- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
-
- Konu Sahibi Kendinisevenbirii
Canım normal. Düzenli nefes almayı unutuyor da olabilirsin. Kendini fazla kasıyorsundur. Bunlara dikkat et belki geçerİyi geceler hanımlar
her ilişkiden sonra,özellikle orgazm olduğum da baş ağrısı yaşıyorum,bu 20 dakikaya yakın sürüyor sonra geçiyor ama o 20 dakika boyunca resmen zonkluyor başım anlayamıyorum. şuan yarım saate yaklaştı hala başım ağrıyor,pişman oldum eşimle yaklaştığıma.fikri olan var mı bu durumla ilgili,aynı sıkıntıyı yaşayan yada
Evet hatta normal şartlarda o ağrının sonra değil önce olması gerekir sanki ama iste dediğiniz gibi değişikNormal şartlar altında o ağrının geçmesi gerekmiyor musizinki bi değişikmiş
Öyle mi dersinizAdrenalindendir o
Bence normal :)
:) Yok gelmemişler şükürOrgazm olabiliyorsun şükret diyenler gelir şimdi ehehe.
Yok o gece orgazm falan olmamıştı maalesef :) orgazm oldugumda daha da çok oluyor diye belirttim sadece,normal zevk almadığım ilişkide de olabiliyor, o gecede onlardan biriydi :) teşekkür ederim evet bı doktora gozukucem sanırım,kimse benimde başıma ağrir dememiş, normal saniyordumYani bu gece orgazm oldum diyorsun
gecmis olsun
Olmadı bir uzmana danışın
Teşekkür ederim, aslında nedense çoğu kadın yaşıyor falan zannediyordum ben bu durumuYüz kaslarınız kasıldığı için oluyordur. Ama tehlikeli durumlara da yol açabilir.
O yüzden bir nöroloji uzmanına görünün bence.
Teşekkür ederim,yani ben herkes bunu yaşıyordur zannediyordum ama,anormalmis onu anladım.saolunBence hastaneye gidin. Normalse de doktorunuz desin. Belki bir sağlık sorununuz vardır ya da yanlış giden bir şeyler. Geçmiş olsun.