cinsel ilişki sırasında tuhaf bi acı

fahri konsolos

Ben giderim adım kalır mı acaba :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
8.367
5.411
248
arkadaşlar çoğunlukla ilişki sırasında yumurtalıklarımda ağrılı sancı oluyor. sol tarafta daha yoğun. kayganlaştırıcı da kullanıyorum ama yine de oluyor.

idrar yolu iltihabı oluyorum sık sık, bir de bunu takiben mantar. bu acı neden olur bir fikriniz var mı? bir de vajinamın içine parmağımla baktığımda tuhaf şişlik gibi büyük yerler var. vajina içi normalinde böyle engebeli midir yoksa düz müdür?

adetim de çok yoğun ve ağrılı geçiyor.

hiç jinekologa gitmedim kist mi var acaba :/ :26:

Son düzenleme:
Sanırım doktora gitmelisin, iltihap olabilir. Varsa mutlaka tedav olmalısın. Sstte yol açan mikrop bu bölgede de iltihap yapablyor.

Engebe olarak belrttğin şey anladığım şekildeyse normal, dümdüz değli yani.

bence buraya konu acip bilen var mi diye soracagina vakit kaybetmeden doktora git..
burdaki kimse doktora git demekten baska hic bir sekilde yardimci olamaz...

Canı.m bende 1 sene öncesinde 2 sene yaşdm bu durumu ölüm zannediodum ama adettede düzensizlik vrdı bende veee 55cm kisim olduğu ortaya çktı hemen 15gün sonraya randevu ve ameliyat

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu soruna çözüm bulabildiniz mi, aynısı bende de var
trde doktorra gittim herturlu testten gectim psikolojik denisti. dogumdan sonra cok nadir oluyor. pozisyon ve iceri
giren hava sanirim baski yapiyor yumurtaliklara. bu tarz sanci oldugunda iceri giren havayi disari cikariyorum :)
pozisyon degistiriyorum geciyor.

sanırım benimki mantar neyse randevu aldım pazartesi gitcem bakalım... teşekkür ettim yorum için :)

benim de evlendikten sonra, ilişki sırasında acı hissi oluyordu, doktora göründüm ve yara olduğunu söyledi, orada ki iltihap hamile kalmaya bile engel oluyormuş. Fitil kullanmış ve kısa süre sonra geçmişti. İhmal etmeyin ve doktora görünün, geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…