- 7 Mart 2019
- 2.972
- 1.470
- 133
- 32
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
Önceden olmuyordu ama bir süredir cinsel ilişki sırasında koku oluyor. Her gün duş alıyorum. Hatta duştan sonra olduğunda da koku oluyor. Sebebi nedir ve nasıl geçer bu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim idrar yolu enfeksiyonu olabilir, kontrole git mutlakaÖnceden olmuyordu ama bir süredir cinsel ilişki sırasında koku oluyor. Her gün duş alıyorum. Hatta duştan sonra olduğunda da koku oluyor. Sebebi nedir ve nasıl geçer bu ?
Bakteriyel vajinozis bakterisi buna sebep olur. Doktora gidip kültür testi yaptırmalısınız. Size uygun tedaviyi verecektir.Önceden olmuyordu ama bir süredir cinsel ilişki sırasında koku oluyor. Her gün duş alıyorum. Hatta duştan sonra olduğunda da koku oluyor. Sebebi nedir ve nasıl geçer bu ?
Enfeksiyon kaynakli.Doktora git fitil ve ilac verecektir.Sanirim kokmus balik gibi demi?Önceden olmuyordu ama bir süredir cinsel ilişki sırasında koku oluyor. Her gün duş alıyorum. Hatta duştan sonra olduğunda da koku oluyor. Sebebi nedir ve nasıl geçer bu ?
Evet rahatsiz ediyo ben de utanıyorum her gün duş almama rağmen oluyor.kasinti vs yok sadece çok akıntım oluyor bide ilişki sırasında koku oluyorKaşıntı var mı?Varsa mantar olabilir.Rahimde yara olabilir doktora gitmelisiniz.Cunku bu karşı tarafıda aşırı rahatsız eder
Bende de var beyaz akıntı çok akıntım oluyor ama hep çok oluyorduYakın zamanda ben de yaşadım mantar dedi dr ama bende beyaz akıntı da vardi
Benim de arada boyle oluyor.doktorum flora duzenleyici fitil, antibiyotik veriyor aninda geciyor.ama flora duzenleyicimi birakirsam yeniden basliyor.Evet rahatsiz ediyo ben de utanıyorum her gün duş almama rağmen oluyor.kasinti vs yok sadece çok akıntım oluyor bide ilişki sırasında koku oluyor
Benim de arada boyle oluyor.doktorum flora duzenleyici fitil, antibiyotik veriyor aninda geciyor.ama flora duzenleyicimi birakirsam yeniden basliyor.
Anladım. Teşekkür ederim hepinize
Dış temizlikle alakalı bir durum değil ama.Problem içte.Doktora gidin,bir ilaçla çözülecek bir sorun benceEvet rahatsiz ediyo ben de utanıyorum her gün duş almama rağmen oluyor.kasinti vs yok sadece çok akıntım oluyor bide ilişki sırasında koku oluyor
Gitmişken smear testide verin derim her ihtimale karşıTeşekkür ederim hepinize
Smear testi yaptı testi yaparken biraz kanama oldu normalde olmuyor o yüzden enfeksiyon var dedi. Idrar testi yapmadı. Yapmalı mıydı sizce.Gitmişken smear testide verin derim her ihtimale karşı
İdrar kültüründe yaptırın derim yinede denize sorunSmear testi yaptı testi yaparken biraz kanama oldu normalde olmuyor o yüzden enfeksiyon var dedi. Idrar testi yapmadı. Yapmalı mıydı sizce.
Yapar diye düşündüm ama enfeksiyon var dedi gerek duymadı galibaİdrar kültüründe yaptırın derim yinede denize sorun
Aynen malesef bende ayni durumdan muzdaribim... sprial vardi çıkarttirdim ve o zamanda beri adetlerim 10 veya 15 gun geçiyor gününu tam bu ay oldu bebek diyorum ama malesef yok yine bende anlamadim neden olduğunuMerhaba benim bi sorum olucak benim 1.5 yaşında oğlum var ve 1.5 senedir korunmuyorum korunmadığım halde hamile kalamıyorum neden olabilir aklıma çok takılıyor