- 20 Haziran 2011
- 379
- 9
cnm kasık taraflarımda oluyor bazen yumurtalıklarımın ağrıdığını hissediyorum aşırı akıntım var bu ara belkide mikrop kaptı ben en son bunun için dr a gittiğimde ön sevişmeyi uzatın dedi kuruluk vardır dedi bende dedim çok akıntım var nasıl kuru oluyor bi iki ilaç verdi ama gene aynı onun üzerinden 3 yıl geçti doğum yaptım düzelir belki dedim ama yok daha beter oldu bide sezeryan oldum azcık ayaklarımı üşüteyim kasıklarım fena ağrıyo bunun için bi daha gidicem bugünde çok ağrıdı ilişki sırasındada nazik olucak yoksa ağrılar başlıyor artık ağrıcak diye kendimimi kasıyorum anlamadım belkide psikolojiktirnhr nisanurum ağrın tam olarak nerde ve nasıl başlıyor??? bu sorun bendede var (((
sen kist varmış zaten cnm ondandır ağrısı inş düzelirevet canım ben kasılıyorum çok fazla dedim ve alttan muayene ederkende kasıldım ve bana sen sanırım yarı vajinusmussun dedi
dr bana psikologada git dedi açıkcası ben inanmadım o kadına benim bahsettiğim acı içerde bir nokta var orda hatta ultrason probu oraya değince aynı acıyı yaşadım ben psikolojik olduğuna inanmıyorum
banada 2 ayrı dr baktı şükür bişey yok sadece piskolojikmiş ama ililkiden iğreniyorum ben ya
yoksa neden ağrıyor yaa benim 5 yıl oldu evleneli geçmedi hani kendimi kasmıyorumda belkide anlamadan kasıyorum bilemedimki ne var içerdede ağrıyo ama en kısa zamanda gidicem dr a gene