doktora gittim sağolsun okadar anlayışlıydıki beni bir tek dövmediği kaldı kadına kasılıyorum diyorum beni uğraştırırsan bakmam sana diyor bide bana dediki Allah kocana sabır versin bende dedim sence ben keyfimdenmi yapıyorum canımı çok fena sıktı uyuz sen kimsinki bana böyle şeyler söyleyebiliyorsun canımıda fazlasıyla yaktı zaten sonra yumurtalığını kistler sarmış dedi yolladı beni insanmısın sen ya diyesim geldi ee kist varda ne olacak iimi kötümü hiçbirşey demedi birdaha kadın doğuma devlete mi asla gitmem bu bana ders oldu
canım kadın jinekologlar kesinlikle çok anlayışsız oluyor, benimde başıma gelmişti bir kez
bence bir sefere mahsus özel doktora git,
kist çikolat kisti mi değil mi emin olabilmek için ca125 testine bakmalı benim ca125 çok yüksek çıktı.
bende de endometriosis var..kuruluk probemi yaşamadım ama hiç.bende bebeğim olmadığı için dr.gitmiştim ve bu hastalığın sebep olduğunu öğrendim.sen tedavi falan oluyor musun,neler yaptın kistten kurtulmak için?
canım ben geçen sene ağustostan beri tedavi görüyordum, doktorum ameliyat demedi
kistim sol yumurtamda 4cm
doktor boyut küçük dedi
eğer ameliyat edilirse yumurtalık zarar görebilirmiş
o yüzden direkt olarak hamile bırakmaya çalıştı
2 ay yumurta takibi yapıldı hamile kalamadım
sonra birinci aşılamayı yaptırdım tutmadı
2. aşılamam tuttu, o zamanki mutluluğumu anlatamam.
gebeliğimin 10. haftasına kadar herşey çok iyiydi, sonra bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum
kürtaj sonrası ilk adet döneminden soınra 3. aşılamayı yaptırdım..
beta hcgde gebelik çıktı ama malesef kimyasal gebelikmiş
betahcg sürekli düştü ve kanama başladı
bu aralar dinlenmedeyim, eylülde
tüp bebek düşünüyorummm
Allah hepimizin yardımcısı olsun