Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım hiç erteleme,adetinin 2. ya da 3.günü hemen bir jinekoloğa görün.bende de aynı şey oluyordu..ağrı ve acı hissediyordum..hatta üzülüyordum problem çıkarıyorum diye.sonra öğrendimki endometriosis(çikolata kisti) varmış.o yüzden ilişki sırasında bu kadar çok acı çekiyormuşum ve o yüzden hamile kalamıyormuşum..hemen bir doktora görünmeni tavsiye ederim..netten endometriosis diye araştır,belirtilerin uyuyor mu bir bak.
aynı sorun bende de vardı..
ben bebğim olmadığı için gittim doktora. meğer endometriozis yani çikolata kisti çıktı karşıma..
kuruluk problemi de yaşıyordum..
şu an vajinal jel kullanıyorum ilişki sırasında çok rahatım...
bazen bu doktorlara çok şaşırıyorum..işlerini bu kadar hafife alanlar olduğu sürece sağlığımızı kimlere emanet edeceğiz bilmem artık.tatlım sen tekrar,adam gibi bir dr.git,düzgünce ol muayeneni.ve o dr.un dediği tek birşeyi bile ciddiye alma!
yarı vainusmus hee güldüm vallaa hemde bunu uzman bir doktor söylüyor..
eğer seni alttan muayene edebildiyse vainusmus asla değil yada o doktor öyle bi hasta görmedi..
büyük ihtimal kuruluktan onlar için jel var yada bebeyağı sürün ilişki esnasında
bende evleneli 5 yıl olucak evlendiğimden beri var 1 aylık evliyken gitmiştim alttan muayene etmişti bişi yok demişti akıntım için ilaç vermişti 1 yıl sonra başka dra gittim oda baktı bişey yok dedi olsa ultrasyonda çıkardı son gittiğim dr iyi bi dr du ama bişi yok dedi oda ilaç verdi ama gene yok geçmedi ağrım hala var bu kez akıntımda fazlalaştı ve ilişkis sırasında zaten bişi anlamıyosun acıdan ağrıdan başka birz psikolojikte olabilir bu arada geçmiş olsun cnm