Gynoflor fitil mi
EvetGynoflor fitil mi
Kanlı akıntı derken ? Benim bazen ilişki de zorlandıktan sonra vajinam tahriş olduysa eğer kanlı akıntım olabiliyor oda biliyorum ki içerden değil vajinadan kaynaklı eğer öyle bı durumda doktor verdiyse kullanın bence ama içerden geliyorsa akintiniz doktora danışın derimL Limonlu Su merhaba, muhtemelen fitil kullanımına bağlı kanlı akıntı normal mi peki? kullanmaya devam etmeli mi?
hayır öncesinde kanama gibi bir şikayetim yoktu, fitil tahriş ettiği için mi bilmiyorum pembemsi bir akıntım oldu, acaba fitil böyle bir şey yapabilir mi diye sormak istemiştimKanlı akıntı derken ? Benim bazen ilişki de zorlandıktan sonra vajinam tahriş olduysa eğer kanlı akıntım olabiliyor oda biliyorum ki içerden değil vajinadan kaynaklı eğer öyle bı durumda doktor verdiyse kullanın bence ama içerden geliyorsa akintiniz doktora danışın derim
Bilmiyorum ki fitil yapmaz bencehayır öncesinde kanama gibi bir şikayetim yoktu, fitil tahriş ettiği için mi bilmiyorum pembemsi bir akıntım oldu, acaba fitil böyle bir şey yapabilir mi diye sormak istemiştim
Enfeksiyon olabilir aynı şeyi yaşadım ilk evlendiğim yıl hatta ilişki sırasında lekelenme tarzı kanamam oluyordu, enfesksiyon varmış, fitil ve antibiyotik kullandım 1 hafta geçti sonra çok şükür.Kızlar 1 hafta kadar önce açtığım konuda tuvalette böyle koyu süt kesiği gibi akıntım geldiğini söylemiştim. Akıntı gibi bile değil. O kadar koyu ve katı aslında. Sebebini bilmiyordum. Bir kaç kişi mantar olduğunu söyledi. Ki bence de öyle. Ondan sonra eşimle ilişki sırasında çoook fazla acı çekiyorum. Yani bu ilk defa oldu. Sanki ilk kez birlikte oluyormuşum gibi. Vajinam aşırı daralmış gibi bi acı ve ağrı. Çok çok yani. Bu mantarla mı alakalı ? Yoksa başka bsey mi? Lütfen bilenler yorum yapsın
sirkeyi muhakkak deneyin derim, ben ev yapımı sirke kullanıyorum her duş aldığımda. herhangi sorunum yok ama hem tedbir hem şifa olsun diye. market sirkesi kullanacaksanız seyrelterek kullanınİlaca baktım ama yok. Bulamadım. Sirkeyi ben de okudum. Deneyeceğim. İç çamaşırları da dediğiniz gibi yapacağım ama her halükarda doktor şart sanırım
Onu mutlaka deneyeceğim inşallahsirkeyi muhakkak deneyin derim, ben ev yapımı sirke kullanıyorum her duş aldığımda. herhangi sorunum yok ama hem tedbir hem şifa olsun diye. market sirkesi kullanacaksanız seyrelterek kullanın
Kanama yok ama heralde daha da ilerlerse olurEnfeksiyon olabilir aynı şeyi yaşadım ilk evlendiğim yıl hatta ilişki sırasında lekelenme tarzı kanamam oluyordu, enfesksiyon varmış, fitil ve antibiyotik kullandım 1 hafta geçti sonra çok şükür.
Gecikmeden bir jinekologdan randevu alın boşuna çekmeyin ağrıyı acıyıKanama yok ama heralde daha da ilerlerse olur
Yarın gidip bi randevu almaya çalışacağım. BulabilirsemGecikmeden bir jinekologdan randevu alın boşuna çekmeyin ağrıyı acıyı
Evet bu bende de oluyor. Cinsel ilişkide dışarı cıkıyor beyaz beyaz krem gibi koyu kıvamlı. Mantar mı oluyor? Bende sürekli var ne iyi gelir acaba ya fitil kullanmaktan bıktım daha beter yapıyor.Koku ve kaşıntı da varsa çok büyük ihtimalle mantar olmuşsunuzdur. Hatta cinsel ilişki sırasında da o beyazlıklar dışarı çıkar.
Bu gynoflor cok duydum mantara iyi geliyormus acaba eczaneden recetesiz alınıyor mu?İlaç isimlerini yazmışlar bende yazayımtravazol kullanabilirsin kaşıntı için 1 hafta kullanıp birakabilirsin bunu doktor yazmıştı . Eczacı ablamdi oda ekstra bana GYNO-LOMEXIN krem kullanmami sabah akşam birde fitil olarak GYNOFLOR kullan demişti sizde doktora gitme imkanınız yoksa eczaneye danışıp kullanabilirsiniz
Alınır bence bana da ablam önerdi eczacıBu gynoflor cok duydum mantara iyi geliyormus acaba eczaneden recetesiz alınıyor mu?
Krem gibi olmuyor mantar. Peynir kesiği gibi oluyor. Krem gibi olan akıntı normal. Koku ve kaşıntı var mı? Ne zamandır evlisiniz?Evet bu bende de oluyor. Cinsel ilişkide dışarı cıkıyor beyaz beyaz krem gibi koyu kıvamlı. Mantar mı oluyor? Bende sürekli var ne iyi gelir acaba ya fitil kullanmaktan bıktım daha beter yapıyor.
Kokuda var kaşıntı da var. Cinsel ilişkide dışarı cıkıyor koyu beyaz kıvamlı. Vajinada da peynir kesiği dediğinizden var.Krem gibi olmuyor mantar. Peynir kesiği gibi oluyor. Krem gibi olan akıntı normal. Koku ve kaşıntı var mı? Ne zamandır evlisiniz?
O zaman çok büyük ihtimalle mantar enfeksiyonu. Tedavi olmalısınız. Bunun yanında günde iki kez iç çamaşırlarınızı değiştirin, iç çamaşırları en az 90 derecede yıkayın(ben kaynatmıştım), sonrasında da yüksek sıcaklıkta ütüleyin, pamuklu iç çamaşırı kullanın. Eğer yeni evliyseniz bu durum biraz uzun sürebilir. Tedaviyi asla yarıda bırakmayın çünkü sürekli nükseder. Ben 6 ay bu illetle savaştım. Çok zor gerçektenKokuda var kaşıntı da var. Cinsel ilişkide dışarı cıkıyor koyu beyaz kıvamlı. Vajinada da peynir kesiği dediğinizden var.
merhaba, öncelikle geçmiş olsun doktora gitmeniz zor olacaksa ibrahim saraçoğlunun sitesini inceleyin onun bitkisel kürleri var onları deneyebilirsinizZor olacak yazdım çünkü yurt dışındayım ve doktor bulmak o kadar zor ki. Yeni hasta kabul etmiyorlar. Yeterince hastaları olduğu için. Bi de acaba burası veriyor mu reçetesiz ilaç bilmiyorum. Doktor şart ama nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?