Ya aslında ben en son Türkiye’ye gittiğimde yani 6-7 ay kadar önce doktor bi fitil vermişti de eczanede kalmayınca uğraşmak istemedim. Alıp kullanmadım. Keşke o zaman kullansaydımBen doktora gitmiştim fitil vermişti 5gunluk o bitince ablam eczaci o krem önermişti onları kullandım sonra iyi geldi
Ben hep evdeyim de eşim çalıştığı için ondan olabilirMantar enfeksiyonu bulaşıcıdır. O yüzden bazı durumlarda eş tedavisine gidilir. Eşler birlikte tedavi olur. Siz de muhtemelen bir yerlerden kaptınız. Umumi tuvaletler kullandıysanız olabilir.
Tekrarlanıyor tedaviyi yarım bırakınca keşke kullandaydiniz özelden yazarsanız ilaç resimlerini atabilirim eczacınıza danışıp kullanabilirsin burdan atmayayim yasak olabilirYa aslında ben en son Türkiye’ye gittiğimde yani 6-7 ay kadar önce doktor bi fitil vermişti de eczanede kalmayınca uğraşmak istemedim. Alıp kullanmadım. Keşke o zaman kullansaydım
İlaca baktım ama yok. Bulamadım. Sirkeyi ben de okudum. Deneyeceğim. İç çamaşırları da dediğiniz gibi yapacağım ama her halükarda doktor şart sanırımanladım, valla çok geçmiş olsun. Az sirke katılmış suyla vulvayı Dıştan yıkamak, yoğurt sürmek gibi şeyler okudum forumda Ama ne denli etkilidir bilemem. Bir de herkese tavsiye ediyorum, bunh rahatlıkla yazabilirim. duobalance bv isimli bir vajina probiyotiği var. Onu parayla alıp içebilirsiniz. Gerçi yurt dışında da aynı isimle satılır mı bilmem ama vajinadaki yararlı bakterileri çoğaltmak lazım ki mantarı yenebilsin. Çamaşırlarınız mutlaka 90 derecede yıkayın ve ortalarını ütüleyin.
Muhtemelen öyledir. Erkeklerde kadınlarda olduğu gibi kötü seyretmiyor. Hatta çoğu erkek farketmiyor bileBen hep evdeyim de eşim çalıştığı için ondan olabilir
Çok teşekkür ederimZalain ve oceral isimli kremleri de sürebilirsiniz dıştan. kortizon içermez bu kremler ama işte doktora çıkamazken bunları nasıl alabilirsiniz bilemiyorum. Bol bol yoğurt tüketin. Şekerden be alkolden bi süre uzak durun. mantarın en sevdiği ikili. Tekrardan geçmiş olsun.
Öyle demek ki. Bi şikayeti yoktuMuhtemelen öyledir. Erkeklerde kadınlarda olduğu gibi kötü seyretmiyor. Hatta çoğu erkek farketmiyor bile
Yurt dışında aynı isimle bulamazsınız. Ana maddesi Flukonazol olan bir ilaç. Mutlaka vardır ama ismi başkadır.İlaca baktım ama yok. Bulamadım. Sirkeyi ben de okudum. Deneyeceğim. İç çamaşırları da dediğiniz gibi yapacağım ama her halükarda doktor şart sanırım
Nerden mesaj atılıyor ki ? BilmiylrumTekrarlanıyor tedaviyi yarım bırakınca keşke kullandaydiniz özelden yazarsanız ilaç resimlerini atabilirim eczacınıza danışıp kullanabilirsin burdan atmayayim yasak olabilir
Aile doktorları da yazar mı acaba bu ilacı?Yurt dışında aynı isimle bulamazsınız. Ana maddesi Flukonazol olan bir ilaç. Mutlaka vardır ama ismi başkadır.
Bizim burada yazıyor ama yurt dışı dediniz ya benim bildiklerim bittiAile doktorları da yazar mı acaba bu ilacı?
İlaç isimlerini yazmışlar bende yazayımNerden mesaj atılıyor ki ? Bilmiylrum
Ahaha. Hani bir fikir olur hiç olmazsa diye sormuştum. Burada da yazabilir o zaman. Öyleyse işim kolaylaşırBizim burada yazıyor ama yurt dışı dediniz ya benim bildiklerim bitti
Gynoflor yazıp araştırdım da bir kaç vajinal jel çıkıyor. Onlar da olur heralde?İlaç isimlerini yazmışlar bende yazayımtravazol kullanabilirsin kaşıntı için 1 hafta kullanıp birakabilirsin bunu doktor yazmıştı . Eczacı ablamdi oda ekstra bana GYNO-LOMEXIN krem kullanmami sabah akşam birde fitil olarak GYNOFLOR kullan demişti sizde doktora gitme imkanınız yoksa eczaneye danışıp kullanabilirsiniz
Benim ki tablet şeklindeydi aynı içtiğimiz ilaç gibi farkı vajinal yolla kullanımı jelinj bilmiyorum içeriği aynıysa olur benceGynoflor yazıp araştırdım da bir kaç vajinal jel çıkıyor. Onlar da olur heralde?
Travazol yazınca da ilk sırada La Roche posay in antibakteriyel bi kremi çıktı. O da olur mu kiİlaç isimlerini yazmışlar bende yazayımtravazol kullanabilirsin kaşıntı için 1 hafta kullanıp birakabilirsin bunu doktor yazmıştı . Eczacı ablamdi oda ekstra bana GYNO-LOMEXIN krem kullanmami sabah akşam birde fitil olarak GYNOFLOR kullan demişti sizde doktora gitme imkanınız yoksa eczaneye danışıp kullanabilirsiniz
Lomexin de krem şeklinde çıkıyor. Antifungal. Şaka gibiİlaç isimlerini yazmışlar bende yazayımtravazol kullanabilirsin kaşıntı için 1 hafta kullanıp birakabilirsin bunu doktor yazmıştı . Eczacı ablamdi oda ekstra bana GYNO-LOMEXIN krem kullanmami sabah akşam birde fitil olarak GYNOFLOR kullan demişti sizde doktora gitme imkanınız yoksa eczaneye danışıp kullanabilirsiniz
Ben onun kremini kullandım sabah akşam aşağı da resim bıraktımLomexin de krem şeklinde çıkıyor. Antifungal. Şaka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?