Cinsel ilişki esnasında makatta baskı hissi

Ozqe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2022
31
12
33
Merhaba benim Bir sorunum var iki yıldır ilişkiye girememe durumum vardı yeni yeni aşıyoruz kısmi olarak tabi ama şöyle bir sorun daha var makatim da baskı oluyor sadece kasıkta filan ağrı yok sadece makatta acı ve baskı hissi bu şekilde yaşayan var mı henüz doktora gitmedim yardımcı olursanız çok sevinirim

Tam olarak ne yaşadığınızı bilemiyorum ama dışkılayıp ilişkiye girmek daha rahat hissettiriyor. Yine de devam ederse doktora gidin farklı bir durum olabilir.
Yanlış pozisyondan da olabilir mi diye düşünüyorum bu konuları zaten tam olarak aşamadık tam olarak ilişki olmuyor yeni yeni kısmi gerçekleşiyor korkuyorum açıkçası başka birşey çıkar diye 😔

Yanlış pozisyondan da olabilir mi diye düşünüyorum bu konuları zaten tam olarak aşamadık tam olarak ilişki olmuyor yeni yeni kısmi gerçekleşiyor korkuyorum açıkçası başka birşey çıkar diye 😔
İlişki olmuyorsa vajina kasılması düşünülür ilk, yani vajinismus. Konu nasıl makata geldi anlamadım açıkçası.

İlişki sırasında tuvalet ihtiyacınız mı geliyor yani?

Doktora görünün. Ya fiziksel bir sıkıntı var ya bir şeyleri yanlış yapıyorsunuz. Makatta baskı olmaması lazım.

X