• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel hayat

denizmuzu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Kızlar selam yaklaşık üç yıldır evliyiz herhangi bir sorun yok ama üç yıldır da eşimin bana ayriyeten özel bir ilgi gösterdiğini düşünmüyorum. Cinsel hayatımız da rutin ama stabil ama bir erkek olarak onun ne sevdiği hoşlandığı tahrik olduğu çekici bulduğu vs.vs. Utanarak söylüyorum ki bilmiyorum. Yani herkesin cinsel hayatı renkli olmalı mı ya da bunu artırmak için kadın olarak biraz tüyoya ihtiyacım var çünkü bu hata aynı zamanda benim de ki bu kadar zaman buna müdehale etmedim.

Konuşarak ortaya çıkacak şeyler bunlar. Önce sevişin biraz sonra oturun sorun fantezilerin seni mutlu eden, en çok yapmak istediğin şeyler ne, renk katalım vs vs

Sor, neyi utanacaksin ki yada şöyle neyi denemek istiyorsan, otur konuş, ne yapabilirim senin için diye bı dokun bı yaklaş bı on sevisme yapın, bana şunu yap de, halledilebilir şeyler zor değil yani çekinmeyin yeter, hatta açık konusmakta uyarıcı etki yapar

ben en son temudan bir oyun aldım, içinde ingilizce kadın ve erkek için farklı komutlar var. onları türkçeye çevirip üstlerine yapıştırdım, yükseldikten sonra uğraşamayız diye 😂
yazıcınız varsa pozisyon fotoğrafları çıkartıp onları bir kutudan çekip deneyebilirsiniz.
diğer klasikler: bir otele gitmek, gün içinde mesajlaşarak akşam birbirinize yapmak istediklerinizi anlatmak, nude atmak vs

Back