Cinsel hayat ile alakalı

Koca bulmak zaten dert bir de lipidolusunu bulmak daha da büyük dert.biz ne edem nerelere gidem.ağlanacak halimize gülüyoruz.
Valla ben bir tane denedim ama bu konuda da memnun değildim ve bence evlilik için çok çok önemli gerçekten. Hele de bizlerde bir tık yüksek olunca karşı taraftan da bekliyoruz. O yüzden evet ağlanacak halinize kahkaha atıyoruz şuan

Benim de çok yüksek valla.görmezden geleyim düşünmeyelim diyorsun olmuyor.erkekler ne güzel bir boşaliyor, sonra günlerce hatta haftalarca rahat.benim en fazla 3 gün idare ediyor.sonra çok mutsuz oluyorum sinir basıyor.erkek bulmak da mesele değil.adam gibi sevişenini bulamazsan hiç yapmamışsın gibi oluyor.yine ihtiyacın karşılanmıyor.hem teknik lazım hem yeterli süre.

İyi de annemin bi düzeni yok yazın köyde kışın bende şuan bebeğim için bşzde kışında genelde annesinin yanına gider annem şuanda İstanbul da annesinin yanında . Eee hamile kalmadan önce yapıyorduk ama eşimle annem olsa da ..

Çocuk olmadan önceki durumla şimdiki durumu kıyaslama yaptınız mı yani sertlesme sorunu mu var acaba

Bence sorun kadinlarin erkekleri seks duskunu zannetmeleri. Ozellikle yas aldikca erkeklerin performansı dusuyor. kolay ve bildik yontemi yapmak istiyorlar. Eminim bu soylediklerinizi bircok kadin yasamistir. Cinsel iliski bittikten sonra esinizi övün bol bol, cok iyi hissettiginizi belirtin. ise yarayabilir

Ankaradaysaniz esim spor egitmeni, en fazla 4 ayda zipkin gibi yapar esinizi. Kesinlikle spor cozum olur.

bence pek normal değil farklı ortamlar oluşturmaya çalışıp bi de öyle deneyin bakalım yine aynı şeyi mi diyecek

Ne dersek diyelim eski aura kalmıyo şekil değişmese hooop kilolar verilse bile üstümüzde hep analık telaşı. Asla yadırgamıyorum da adamları.

Gerçekten öyle. Adam eve bile anahtarla girip çıkıyor uğurlama yok karşılama yok. Gördüğü ilk yerde çocuğu eline tutuşturup yemek yapma, yeme, uyuma, banyo yapma telaşına girmiş bir kadın var sonra sağlam bir tartışmıştık biz öyle yoluna girmişti her şey

Bakalım biz de ne zaman girecek

Fahişe madonna kompleksi diye bir şey var. Bence bir araştırın, ihtimal dahilinde olabilir. Yaşadıklarımızla uyumlu olduğunu düşünürseniz çözümü ona göre ararsınız.

Benden analık hormonları fışkırabilir ama aldırma ve benle seviş

Bilmiyorum Yorgunmuş
ayıptır söylemesi ona unutamayacağı şeyler yapsaydınız biraz :)
sonrası sık sık aklına gelir
cinselliği severim ama iki doğumumda da uzun süre aklıma gelmedi valla
yukarıdakileri yaptıysanız sık sık aklına gelecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…