1000 ya Şafi de ben okucam canım bu geceAllah sana da en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah Allah razı olsun canım benim
Amin canım Allah razı olsun inşallahAllah sana da en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah Allah razı olsun canım benim
Yarın sabah 8-10 arası anjiyoya alacaklar canım. Allah razı olsun okudun okuyacağın kadar ben bile annesi olarak o kadarını yapamadımHayırlı geceler 30 una kadar Yasin okumaktı niyetim ama dün regl oldum. Aklım sizde nasıl kızınız çok az kaldı ameliyata da siz nasılsınız? C CiNNET NUR
Allah razı olsun bu güzel duanız için evladım yok inşallah nasip olur.Yarın sabah 8-10 arası anjiyoya alacaklar canım. Allah razı olsun okudun okuyacağın kadar ben bile annesi olarak o kadarını yapamadımEvladın varsa Allah onların önüne getirsin eğer yoksa Allah sana sağlıklı sıhhatli Salih evlatlar nasip etsin
Ben de sizi etiketleyip soracaktım tam yazmışsınız zaten çok büyük geçmiş olsun çok sevindim Allah a şükürler olsun daha da iyi olsun inşallahDua eden edemeyen herkesten Allah razı olsun kızlar Eylül anjiyo oldu ve kendine geldiiiiiiEylül yine atlattı kurban oldugum Rabbimin izniyle o gerçekten mucize bebek çok sukur binlerce kez çok şükür inşallah açık kalp ameliyatında da aynı sevinci yaşarız. O inşallah son ameliyatı olur ve hiçbir sağlık sorunu kalmaz minik meleğimizin
Çok sağolun sizinde çok desteğinizi gördük Allah razı olsunBen de sizi etiketleyip soracaktım tam yazmışsınız zaten çok büyük geçmiş olsun çok sevindim Allah a şükürler olsun daha da iyi olsun inşallah
Allah şifasını versin inşallah tez zamanda iyileşir bütün dualarım onunla benim kızımın adida Eylül. Rabbim evlatlarımızi bize sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallahKızlar Allah razı olsun benim maratonum hiç bitmiyor görüyorsunuz. Nolur dualarınızda kızıma da yer ayırmayı unutmayın.
Allah şifasını versin inşallah tez zamanda iyileşir bütün dualarım onunla benim kızımın adida Eylül. Rabbim evlatlarımızi bize sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah
Çok sağolun Allah razı olsun yaChocolita yasin almıştım anneme okuttum adet olduğum için ben de 1001 ya Şafi okuyacağım inşallah Eylül’e
Allah razı olsun çok iyisinizBende adetliyim anneme 1 tane yasin okutucam. Ve dua edicem prensese.. Rabbim şifa versin ins..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?