- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.712
- 598
Rabbim yardımcısı olsun inşallah daima dualarımız sizinle30 kasımda anjiyo 1 hafta sonrasına da açık kalp ameliyatı planlıyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim yardımcısı olsun inşallah daima dualarımız sizinle30 kasımda anjiyo 1 hafta sonrasına da açık kalp ameliyatı planlıyorlar
Canım benim sağolasınRabbim yardımcısı olsun inşallah daima dualarımız sizinle
İnşallah herşey geride kalacak sağ salim çıkacak Eylül bu ameliyatdan30 kasımda anjiyo 1 hafta sonrasına da açık kalp ameliyatı planlıyorlar
Ne güzel insansın sen ya Allah razı olsun
Estağfirullah sizlerden de Allah razı olsun. Allah şifa versin inşallah yavrunuzaNe güzel insansın sen ya Allah razı olsun
600 tane Ya şafi okudum Allah kabul etsin
Hatimim var ayrıca okudukça onada dua ediyorum
Allah kabul etsin. Allah razı olsun3 yasin okudum minik prenses icin.. Namazlarimdan sonra da hep ismiyle dua ediyorum. Rabbim ya Şafi ismi şerifi hürmetine sifa versin..
Allah razı olsun. Ben bile hergün okuyamazken sen hiç unutmadan okuyorsun. Allah gönlüne göre versinBugün de 1 Yasin okudum. Az kaldı inşallah güzel haberler alırız sizden C CiNNET NUR
Aminn cümlemizin gönlüne göre versin inşallah sizden de Allah razı olsun güçlü anneAllah razı olsun. Ben bile hergün okuyamazken sen hiç unutmadan okuyorsun. Allah gönlüne göre versin
1 Yasini şerif daha okudum canim
Allah sana da en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah Allah razı olsun canım benimToplam 5 yasini şerif okudum 10tane levenzelna, bin Fatiha suresi okudum inşallah.Rabbim gonullerimize selamet versin kızınıza şifa