1000 ya Şafi de ben okucam canım bu geceAllah sana da en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah Allah razı olsun canım benim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cinnetnur'un bebeği Eylül için dua ediyoruz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Ağustos 2015
- 29.615
- 1
- 86.356
- 598
Amin canım Allah razı olsun inşallahAllah sana da en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah Allah razı olsun canım benim
- 24 Mart 2020
- 9.926
- 35.709
- 498
- 32
Hayırlı geceler 30 una kadar Yasin okumaktı niyetim ama dün regl oldum. Aklım sizde nasıl kızınız çok az kaldı ameliyata da siz nasılsınız? C CiNNET NUR
- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.748
- 348
Yarın sabah 8-10 arası anjiyoya alacaklar canım. Allah razı olsun okudun okuyacağın kadar ben bile annesi olarak o kadarını yapamadım Evladın varsa Allah onların önüne getirsin eğer yoksa Allah sana sağlıklı sıhhatli Salih evlatlar nasip etsinHayırlı geceler 30 una kadar Yasin okumaktı niyetim ama dün regl oldum. Aklım sizde nasıl kızınız çok az kaldı ameliyata da siz nasılsınız? C CiNNET NUR
- 24 Mart 2020
- 9.926
- 35.709
- 498
- 32
Allah razı olsun bu güzel duanız için evladım yok inşallah nasip olur.Yarın sabah 8-10 arası anjiyoya alacaklar canım. Allah razı olsun okudun okuyacağın kadar ben bile annesi olarak o kadarını yapamadım Evladın varsa Allah onların önüne getirsin eğer yoksa Allah sana sağlıklı sıhhatli Salih evlatlar nasip etsin
İnsallah güzel haberler verirsiniz buradan. Allah güç kuvvet versin yarın için Eylül'e Size de sabır versin inşallah her şey yoluna girecek güzel geçecek dualarımız sizinle. Allah a emanet olun
- 24 Mart 2020
- 9.926
- 35.709
- 498
- 32
- 30 Ocak 2017
- 13.224
- 196.742
- 598
Dua eden edemeyen herkesten Allah razı olsun kızlar Eylül anjiyo oldu ve kendine geldiiiiii Eylül yine atlattı kurban oldugum Rabbimin izniyle o gerçekten mucize bebek çok sukur binlerce kez çok şükür inşallah açık kalp ameliyatında da aynı sevinci yaşarız. O inşallah son ameliyatı olur ve hiçbir sağlık sorunu kalmaz minik meleğimizin
- 24 Mart 2020
- 9.926
- 35.709
- 498
- 32
Ben de sizi etiketleyip soracaktım tam yazmışsınız zaten çok büyük geçmiş olsun çok sevindim Allah a şükürler olsun daha da iyi olsun inşallahDua eden edemeyen herkesten Allah razı olsun kızlar Eylül anjiyo oldu ve kendine geldiiiiii Eylül yine atlattı kurban oldugum Rabbimin izniyle o gerçekten mucize bebek çok sukur binlerce kez çok şükür inşallah açık kalp ameliyatında da aynı sevinci yaşarız. O inşallah son ameliyatı olur ve hiçbir sağlık sorunu kalmaz minik meleğimizin
- 30 Ocak 2017
- 13.224
- 196.742
- 598
Çok sağolun sizinde çok desteğinizi gördük Allah razı olsunBen de sizi etiketleyip soracaktım tam yazmışsınız zaten çok büyük geçmiş olsun çok sevindim Allah a şükürler olsun daha da iyi olsun inşallah
- 30 Ocak 2017
- 13.224
- 196.742
- 598
- 25 Nisan 2020
- 572
- 637
- 23
- 38
Allah şifasını versin inşallah tez zamanda iyileşir bütün dualarım onunla benim kızımın adida Eylül. Rabbim evlatlarımızi bize sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallahKızlar Allah razı olsun benim maratonum hiç bitmiyor görüyorsunuz. Nolur dualarınızda kızıma da yer ayırmayı unutmayın.
- 30 Ocak 2017
- 13.224
- 196.742
- 598
Allah şifasını versin inşallah tez zamanda iyileşir bütün dualarım onunla benim kızımın adida Eylül. Rabbim evlatlarımızi bize sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah
Eylül açık kalp ameliyatina girecek yasin suresi topluyoruz okumak isterseniz bana ulaşabilir misiniz Allah okuyandan da okuyamayan dan da razı olsun
- 30 Ocak 2017
- 13.224
- 196.742
- 598
Çok sağolun Allah razı olsun yaChocolita yasin almıştım anneme okuttum adet olduğum için ben de 1001 ya Şafi okuyacağım inşallah Eylül’e
- 30 Ocak 2017
- 13.224
- 196.742
- 598
Allah razı olsun çok iyisinizBende adetliyim anneme 1 tane yasin okutucam. Ve dua edicem prensese.. Rabbim şifa versin ins..