- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- Konu Sahibi Meredith Grey
Teşekkür ederim.sitenin kuralları mevcut. sizin girip girmemeniz de çoğu kişi için dert değildir zaten
kibledim, mune değerlendirir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim.sitenin kuralları mevcut. sizin girip girmemeniz de çoğu kişi için dert değildir zaten
kibledim, mune değerlendirir.
CocuuukkkAcaba önceki ilişkimi biliyor musun?
Şu foruma katıldığım günden beri bir gerçeği çok iyi idrak ettim, kadın kadının kurdudur.
Kendine güvenen,farklı ya da ne bileyim istediği seyi özgürce yapabilen kadınlardan bu kadar korkmayın. Çabalayın belki siz de öyle olabilirsiniz.
Ayh anna canim bak seni seviyorum, onca toyluklarina ragmen.. ogreneceksin zamanla....ama disardan gozuken seyleri yazmis arkadas. Birde bunlari soyledi diye neden hemen kadin kadinin kurdudur diyorsun? Nerden biliyorsun burdaki cogu insanin sen kadar ozgur olmadigini? Sirf bunlari soyledi, gercekleri dile getirdi diye kiskanc mi oluyo bu forumdada bu moda.. bi konu acilir herkes gucunun yettigince yorum yapar.. ama isine gelmeyen yerde beni kiskaniyonuz olur. Bunu dedigin kadinda evli barkli kadin... ve sanal alem burasi. Seni gornedi bile, nasil kiskancaksaAcaba önceki ilişkimi biliyor musun?
Şu foruma katıldığım günden beri bir gerçeği çok iyi idrak ettim, kadın kadının kurdudur.
Kendine güvenen,farklı ya da ne bileyim istediği seyi özgürce yapabilen kadınlardan bu kadar korkmayın. Çabalayın belki siz de öyle olabilirsiniz.
Çocuğu takıntı yaptığım yok. Sadece o anlık sinirle hislerimi paylaşmak, içimi dökmek istedim. Şu an gayet iyiyim. Keyfime bakıyorum.Sevgili M Meredith Grey
Bu 20 yaşındaki polis hakkındaki kaçıncı konunuz bilmiyorum.Ama ciddi ciddi bu polisi takıntı yapmaya doğru gidiyorsunuz.
Ben 32 yaşında biri olarak sizi anlıyorum.Ben bu ülkede evlenmeden cinsellik olayına karşıyım.Fakat bu sadece benim için geçerli.Sizin fikrinize saygı duyuyorum.Fakat çok yanlış tercih yapmışsınız.
Bir kere 20 yaşındaki bir türk erkeği cinselliğe sadece cinsellik diye bakar.Yap ve geç mantığı.Tüm gece sarılıp uyumuşsunuz.Demek ki sizin için çok şey ifade etmiş ama ona etmemiş.
Ve polislerin çoğunluğu geleneksel aile yapılarından gelir.Hele ki polis okuluna gittiyse orada da geleneksel yapı onu daha çok katmerlemistir.
Yani önceki ilişkilerde el üstünde tutulmuşsunuz.
Ve bunu yapan sevgiliniz 30 civarı imiş.Zaten erkeklerin çoğunluğu o yaşlarda aşağı taraf yerine yukarı taraf ile düşünmeye başlar.
Hangi sosyo demografik yapıdasınız bilmiyorum ama sanırım çevreniz sizin gibi cinselliğe cok açık yapıda değil gibi.
Buradaki çoğu üye iyiliginize yazmış.Bizim ülkede hemen cinsellik yaşarsanız üstünüze bu herşeye herkesle açık o zaman diye etiket yapıştırırlar. Hele ki adam polisse..
Bu ilişkiyi arkadaşlık sitesinden bulduysanız bence oraları artik tercih etmeyin.20 yaşındaki adamın oralarda derdi sadece cinselliktir.
Ve maalesef evlenmek isterse sizinle evlenmez.
Birde bir erkekle ilk cinselliği kaçıncı sürede yaşıyorsunuz bu da önemli.Yabancı uzmanlar bile ilk 3 ay cinsellik yaşamayın diyorlar.Ki o ülkeler gerçekten cinsellik yaşanan ülkeler.Hemen ilk günden bence yaşamayın.
Bu konu sizde devam edecek.Ben ciddi duygu yogunluğunuzun olduğunu düşünüyorum.Bir de kişi reddedilince sorgulamaya girişir.
Kimse size kolay kadın demiyor.Diyemez de.
Sadece erkekler hemen cinsellik yaşadıkları kadınlara bu ülkede kolay diye bakıyorlar maalesef.
Öyle yetiştiriliyorlar. O yüzden sizin gibi cinsellik yaşamak isteyip aynı zamanda size çok değer verecek bir erkek ancak 30 ve üstü yaşlarda olur.
20 altı erkekler için çok zor.
Ben bu yüzden bu ülkede evlenmeden cinselliğe karşıyım.Çünkü çoğu erkek aşık numarası yapıp cinsellik yaşamak peşinde.Siz cinselliğe ket vurunca sadece size değer verip ileriyi düşünenler kalıyor.
Bu ülke böyle maalesef.Sizin istediğiniz erkekler çok az çok.O yüzden bence artık sonraki ilişkinizde en az 3 ay cinsellik yaşamayın.Baktınız hala yanınızda o zaman isterseniz düşünün.
Ben senin yazdıklarını açıp gülmeyi tercih ediyorum :*Ayh anna canim bak seni seviyorum, onca toyluklarina ragmen.. ogreneceksin zamanla....ama disardan gozuken seyleri yazmis arkadas. Birde bunlari soyledi diye neden hemen kadin kadinin kurdudur diyorsun? Nerden biliyorsun burdaki cogu insanin sen kadar ozgur olmadigini? Sirf bunlari soyledi, gercekleri dile getirdi diye kiskanc mi oluyo bu forumdada bu moda.. bi konu acilir herkes gucunun yettigince yorum yapar.. ama isine gelmeyen yerde beni kiskaniyonuz olur. Bunu dedigin kadinda evli barkli kadin... ve sanal alem burasi. Seni gornedi bile, nasil kiskancaksa
Bunlari soyledin ya, bi tekrar oku su yazdiklarini..disardan gercekten komik oldu bu yorumun.
Ne guzel seni gulduruyosamsizi kiskaniyor olabilir miyimkiBen senin yazdıklarını açıp gülmeyi tercih ediyorum :*
Cinsellik yaşayan kadınları burada nasil linç etmeye çalıştığınızı görmüyoruz sanki. Neyse uzatmasak?
Teşekkür ederim harika yorumun için.Canim seni basindan beri guvende hissettiremeyen basindan beri buraya ben bu kadar takinti yapacak biri degilsin ne oldu bana dedirten biriydi. Bir seyler yanlisti zaten. Duygularindan emin degilse baskasi varsa iliski istemiyorsa seni artik sevmiyorsa vs vs... kendi bilir! Sen kendi yoluna bak artik onun sebeplerini tahmin etmeye calisma birak ne hali varsa gorsun insallah sen de cok mutlu ol.
Yani?Şu gözünden yaş gelerek gülen emojiyi kullanıp da kafası çalışan kimseyi görmedim.
Yeşilçam modu olsam şu an benimle ilgilenen insanlara yanıt vermekten ziyade elimde tuvalet kağıdı salya s*muk ağlıyor olurdum bence..Ne guzel seni gulduruyosamsizi kiskaniyor olabilir miyimki
iste demekki beni yanlis anliyormussun.. ben senin gibilerin cinsellik yasamasini dogru bulmuyorum.. cunku adam zevkine bakmis sende yesilcam asiklari gibi beklentiler:) arabesk takiliyorsun. Burda hadi ben linc eden biriyim diyelim, bunca kisi burda yaniliyor mu yani? senin adam gibi oturup ozelestiri yapman lazim, bilmem yapabilir misin:)
Niye o zaman farklı isimle aynı konuyu dondure dondure açıyorsun? Bir de ufacık şeylerden anlam çıkartman yok mu demek tisortunu kirli sepetine attı...vay be bu evlenme teklifi aslındaYeşilçam modu olsam şu an benimle ilgilenen insanlara yanıt vermekten ziyade elimde tuvalet kağıdı salya s*muk ağlıyor olurdum bence..
Valla böyle biteceğini bilseydim de yaşardım ama o seni seviyorumları sıraladığında sessiz kalırdım.
Ufak detaylar önemlidir hayatta :)Niye o zaman farklı isimle aynı konuyu dondure dondure açıyorsun? Bir de ufacık şeylerden anlam çıkartman yok mu demek tisortunu kirli sepetine attı...vay be bu evlenme teklifi aslında
Çünkü arkadaşlara gösterecek kanıtı. Yoksa hiç bir aklı başında adam akşam romantik takıldığı kadını sabahına engellemez.Niye o zaman farklı isimle aynı konuyu dondure dondure açıyorsun? Bir de ufacık şeylerden anlam çıkartman yok mu demek tisortunu kirli sepetine attı...vay be bu evlenme teklifi aslında
Bak mesela bana böyle şeylerle gelin. Gayet mantıklı.Çünkü arkadaşlara gösterecek kanıtı. Yoksa hiç bir aklı başında adam akşam romantik takıldığı kadını sabahına engellemez.
E madem öyle burda niye açıyorsun sürekli???bir de farklı isimle... yanlış hatırlamıyorsam o eski konununda da,burada yazdığın nickle teselli veriyodun.gerçekten dümdüz yasamiyosun, farklı kişilikleri giriyorsun galiba.ama Bi uzmana görün istersen.belki adam senin kendine konduramadiklarini bu kadar kısa sürede fark etmiştir.. bir de adam senin gibisin bulmak istese terk etmezdi diyenlere kulak ver bence.Ufak detaylar önemlidir hayatta :)
Her şeyde bir anlam vardır. Kazma gibi dümdüz yaşamıyorum.