- 20 Ağustos 2017
- 375
- 1.564
Ne bu asabımı bozma falan hayrola ya??O kedi öldüğünde benim karnım burnumda hamileydim, ne çok biliyorsun ne kadar emin konuşuyorsun haddini bil sen benim ne yaşadığımı nerden biliyorsun. Yürü git başka yerde duyar kas çocuğumla kıyaslama yapmayı kes merhametsiz olan sensin. Sabah sabah asabımı bozma.
Kapıyı açsaydın kedi düşsün diye katil olurdun zaten.Ben sana sorumsuzsun dikkatsizsin dedim çünkü öylesin.Ben enayi ya da salak oldugum için mi hem camlarıma hem balkonuma kedi filesi yaptırdım?Ha sen çok biliyorsun ben para harcamayı sevdiğim için yaptırdım heralde???Ben bir anneyim ve anne olmak için de çok mücadele verdim lafını bil konuş bu önyargıyı kes. Kapıyı bacayı açmadım kedi düşüp ölsün diye. Hiç tanımadığın biri hakkında böyle konuşmazsın. Benim gibisini bilmem ama senin gibi fikri zikri bozuk boş yapan insanlarla uğraşamam.
Kedi cinli değil gayet normal bir yavru kedi, konunuzu okurken hayatinizda yerinden kipirdamayan cins kedilerden başka bir kedi gormediginizi (bakmadiginizi) anlamiştim. Kirik kulakli kedilerin cogu zaten saglikli kedi degil eklem rahatsizliklari oluyor az veya cok bu yuzden az hareket ediyorlar.
Sizdeki kedi normal bir kedi, oyuncak gibi kenarda duran hayvan bekliyorsaniz geri verin. Bu hayvan sevmek degil zaten süs sevmek
MaşallahEki Görüntüle 3129742 Eki Görüntüle 3129743 Eki Görüntüle 3129744
vetoya giderken aşı için ne kadar korktu arabada dil dışarda miyaaav miyaaav
o kadar masumlar korunmasızlar ki ne hissetti acaba
bırakacağımızı mı sanıyor nedir kendi bildikleri ortamda uzaklaşınca çok üzülüyorlar
tabii en son mutlu eve dönüş
oğluma da bi maşallahınızı alırım
bir hayvansever insan kedisine cinli diyemez.Yo süs sevmek değil hayvan sevmek, duyar kasmaya gerek yok gayet hayvansever bir insanım, tekrar belirtiyorum kendimi bilbim bileli de hayvan bakıyorum, besliyorum. Kedi hakkındaki bilgilendirmenize de ayrıca teşekkür ederim, zaten biliyorum.
Yazık yaa onlarında duyguları varMaşallah
Benim kedimin uzun bi veteriner süreci oldu. 1 aya yakın orada kaldı. 24 saat açık veterinerdi sabah 7 gece 2 demeden hep gidip bakıyordum ama terk edilmiş hissetme ona da geçti. Odadan çıksam peşime gelir. Tuvalete gitsem kapının önünde bağrınır. Kapılar asla kapanmıyor evde artık. Hiç yalnız kalamıyor bu olaydan sonra.
O kadar doğru ki. Normal tekir kedi falan baktıktan sonra diğer sakin kediler bana aşırı garip gelmişti. Asla yerinden kımıldamıyor falan. Çok üzülmüştüm. Ben çok severim kedilerle oynamayı ve şaşırtmıştı o durum beniKedi cinli değil gayet normal bir yavru kedi, konunuzu okurken hayatinizda yerinden kipirdamayan cins kedilerden başka bir kedi gormediginizi (bakmadiginizi) anlamiştim. Kirik kulakli kedilerin cogu zaten saglikli kedi degil eklem rahatsizliklari oluyor az veya cok bu yuzden az hareket ediyorlar.
Sizdeki kedi normal bir kedi, oyuncak gibi kenarda duran hayvan bekliyorsaniz geri verin. Bu hayvan sevmek degil zaten süs sevmek
Benim birtane Scottish fold kedim ikitanede blue Point kedim Var evet alıştığım normal kediler gibi değiller sizin alıştınız uysalıkta olmaya bilir siyam cinsi bilemiyorum ama yavru bir kedinin neden bu hale geldiği ilginç bir insan yavru bir kediden nasıl cinli diye bahşeder bu kadar nefret eder sorun sizin kediye davranışlarınız sevilmemiş ilgilenilmemişMerhabalar herkese. Başlıkta da belirttiğim gibi konu kedim. Dert çok ama şu sıralar revaşta olan maalesef bu.
Ben ve eşim çok hayvan sever insanlarız, kendimi bildim bileli hayvan besledim gözüm gibi baktım (kedi, köpek, kuş), sokak hayvanları vs...
Geçen yıl kedimiz terastan düştü ve maalesef öldü, tabi eşim de ben de çok üzüldük çok ağladık uzunca bi süre etkisinden çıkamadık, üstelik hamileydim, kediye sahip çıkamadım çocuğuma nasıl bakacağım gibi duygusal kahrolmalar vs derken atlattık ama unutamadık... Gel gelelim cinli kedimize..
Hayalimiz bebeğimizin kediyle büyümesi hayvan sevgisi bilmesi vs idi, tabi ben kedimiz öldükten sonra hiç bir şekilde istememiştim kedi bir daha, arkadaşımızın kedisi doğum yaptı, sahiplenelim mi alalım mı edelim mi derken ortak kararımızla sahiplendik. Siyam cinsi bir CANAVAR.
Arkadaşlar bunu gerçekten utanarak söylüyorum, bazen kendime kızıyorum böyle düşündüğüm için ama hayatımda ilk defa bir hayvandan nefret ettim. Şuan 4 aylık, okadar yaramaz okadar hiperaktif ki, evde her yerde, asla rahat huzur vermiyor, uyutmuyor, kapatsam biryere deli gibi bağırıyor ve KAPININ KOLUNU AÇABİLİYOR. ayaklarıma yapışıyor sürekli yan yan zıplaya zıplaya sürekli ayağımda ısırıyor oyun yapıyor evet ama okadar bunalıyorum ki artık, kızımı uyuturken onu da oyun sanıp çocuğun saçına başına dalıyor, yatağına yatırıyorum, gidip uyandırıyor, sensörlü gibi her hareketi oyun olarak algılayıp üstümüze atlıyor deli gibi. Ve günün her saati her dakikası böyle. Eşime sahiplendirelim katlanamıyorum diyorum izin vermiyor, bazen vicdan yapıyorum, çünkü çok sinirleniyorum. Sonra kıyamıyorum, ama bu kıyamama hissi 5 dk bile sürmüyor ona bile vakit bırakmıyor. Ben ne yapacağım, eşimi nasıl ikna edeceğim bilmiyorum. Ama bu kediyle ciddi anlamda başım dertte. Benim kedilerim scottishti yıllarca baktım, bilen biler inanılmaz güzel huylulardır. Siyam besleyen var mı, bu hayvan durulur mu???
Gorumcemin 2 kedisi panjuru ve cami acip terasa cikip, yan apartmandaki komsunun balkonuna gitmisler. Tatildeyken komsu aradi. Hala panjuru nasil acabildiklerini cozemedik.benimki dış kapıyı açıp dışarıyı gezip eve gelmişti komşu kapınız açık eve gelin hırsız mı girdi diye bizi aramıştı koşa koşa işten eve geldik hırsız falan girmemiş kedimizin cadı dışarı çıkmak istemiş