Hahahahhahaha bana gıcık olduğun için kahroldum biliyor musunSiz hayvan sevmiyorsunuz, görüntü/marka seviyorsunuz.
Kedisi olan insan, kedisi düşmesin, çıkmasın diye önlem alır, pencerelere file yaptırır, sizinki pencere bile değil terastan düşmüş.
Para verip almışsınız bu kediyi de önceki Scottishleri de, ki Scottishlerin zamanla acıdan patilerini kullanamama problemi var, ama olsun önemli değil, biz para verip alalım, evde güzel dursun, zaten hareketsiz de bir kedidir, ne de olsa acıdan yürümemeyi tercih eder.
Burada kimse kedinize laf söylemedi ama bir de sizin için yazılanlara bakın isterseniz.
Tanımadığım birine nasıl gıcık oldum şu an yaa, neyse ki yalnız değilim.
Yaa Allah sizin gibi insanlardan razı olsunKendi kedimi ilandan sahiplendim kadın ilan açmış aradim söyledim hiç kedi bakmadım gelip görmek isterim ısınırmı bana diye.Kadin ilk gelene verecegim yoksa salacagim dedi 2 yasinda van kedisi.Ama nasil anlatti cok vahsi şöyle ısırıyor böyle saldiriyor diye.Aksam gelin ben boxa koyamam çok vahşi dedi.Aksam gittik adam kapıdan kediyi bizim boxa koyana kadar adamın ayağını parçaladı resmen(terlikle korudu kendini sanırım şiddet uyguluyorlardı terliği görünce tıslıyordu) kapiyi kapatti eve bile almadilar bizi inmiyiz cinmiyiz nerede oturuyoruz birde yavrusu olursa bir tane isterim diyor(hemen kısırlastirdim) bidaha ne aradi ne sordu.Eve gittik evde de 3 yasinda köpeğim var tabi.3 gün kolum harita gibiydi sonra ne olduysa o kedi gitti yerine uysal mırıl mırıl kedi geldi o günden sonra tek bir tırnak dahi çıkarmadı canı yansada.1 yıl oldu esim hala der bize anlattıkları kedi bu mu diye?Gardobun üstüne çıkar oradan böğrüme atlar beni trambolin olarak kullanıyor yeri geliyor üstümden yürüyüp geciyor .Ama ısırmıyor cırmalamıyor artık.Uyaninca sürekli sürtünür ben canı çıkana kadar öpüyorum öyle gider garibim.Tek takıntısı masa ve tezgah toplu olacak yoksa o temizliyor patileriyle tek tek aşağı atarak Ben evde artik terlik kullanmıyorum kışın bile,patik giyiyorum.
Eşim izin vermiyorBenim kızım çok hareketli, parka gidiyoruz, sokakta gezdiriyoruz, mahalledeki tüm dükkanlara girip çıkıyoruz, yine de enerjisinden bir gram kaybetmiyor. Akşama kadar oyun isteğine yetişemiyorum. Geçen aylarda arkadaşımın kedisi on gün kadar bizde misafirdi, yavrum çok da uysal, kızımla anlaştılar(asla zarar vermez) ama hayvan bizimkinin enerjisine yetişemedi, kızımla biraz oynayip sıkılınca salkanıyordu yavrum. Neyse işte tam bize göre bir can. Hangi şehirdesiniz, ulaşım sıkıntı olmayacaksa gelip evinizden alabiliriz.
Bunları okuyup yattıktan sonra rüyamda sürekli korkutuldumŞu konuya 3 harfli topladınız kaç gündür.
40 tas su ile yıkasak geçmeyecek
Konu sahibi eşi ikna etmiş hatta sahiplendirmiştir yavruyu inşallah..
Bide bayıl Feriha. Konudan bu kadar sapıp, ancak bu kadar senaryo yazılabilir, meslek ne senarist falan mı? Bayılıyosunuz abartmaya. Neyse devamFilesiz terasa kedi salmak desen var, hayvan bebekliğini yaşıyor diye bıkıp odalara kapatmak desen var, kedi doğasının gerektirdiği gibi davranıyor diye sinirlenip hayvandan kurtulmaya çalışmak desen var... Çok hayvansevermişsiniz maşallah, gözlerim dolu dolu şu an.
Bence ne yapıp edip eşinizi ikna etmelisiniz sahiplendirme için. Hayvancağız huzur bulsun.
Cinli dedim diye mi kedi sahiplemeyeyim, kedim de sizin gibi çok alındı ağlıuo şuanBence kediciklerimiz melek ne cinli ? Öyle düşünen de lütfen kedi sahiplenmesin
Der. Kedimin adı da cinnah napıcaz şimdibir hayvansever insan kedisine cinli diyemez.
Bide bayıl Feriha. Konudan bu kadar sapıp, ancak bu kadar senaryo yazılabilir, meslek ne senarist falan mı? Bayılıyosunuz abartmaya. Neyse devam
Kusura bakmayın da scottish bakmakla normal sağlıklı bir kediyi beslemek arasında dağlar kadar fark var. Siyam değil de tekir alsanız da benzer bir reaksiyon verecektiniz bence. Çünkü normal şartlar altında kedilerin geneli hareketli ve yaramaz olur hele ki yavruyken. insanlar scottishi güzel huylu sanıyor ama o kedilerin sessiz sakin olmasının sebebi çoğunlukla eklem ağrıları çekiyor olmaları. Ah keşke hem üretenlere hem de onları alanlara para cezası uygulansa keşke! Bence eşinizi bir şekilde ikna edip o güzel yavruyu gerçekten sevecek, onu hakeden şefkatli bir aileye verin.Merhabalar herkese. Başlıkta da belirttiğim gibi konu kedim. Dert çok ama şu sıralar revaşta olan maalesef bu.
Ben ve eşim çok hayvan sever insanlarız, kendimi bildim bileli hayvan besledim gözüm gibi baktım (kedi, köpek, kuş), sokak hayvanları vs...
Geçen yıl kedimiz terastan düştü ve maalesef öldü, tabi eşim de ben de çok üzüldük çok ağladık uzunca bi süre etkisinden çıkamadık, üstelik hamileydim, kediye sahip çıkamadım çocuğuma nasıl bakacağım gibi duygusal kahrolmalar vs derken atlattık ama unutamadık... Gel gelelim cinli kedimize..
Hayalimiz bebeğimizin kediyle büyümesi hayvan sevgisi bilmesi vs idi, tabi ben kedimiz öldükten sonra hiç bir şekilde istememiştim kedi bir daha, arkadaşımızın kedisi doğum yaptı, sahiplenelim mi alalım mı edelim mi derken ortak kararımızla sahiplendik. Siyam cinsi bir CANAVAR.
Arkadaşlar bunu gerçekten utanarak söylüyorum, bazen kendime kızıyorum böyle düşündüğüm için ama hayatımda ilk defa bir hayvandan nefret ettim. Şuan 4 aylık, okadar yaramaz okadar hiperaktif ki, evde her yerde, asla rahat huzur vermiyor, uyutmuyor, kapatsam biryere deli gibi bağırıyor ve KAPININ KOLUNU AÇABİLİYOR. ayaklarıma yapışıyor sürekli yan yan zıplaya zıplaya sürekli ayağımda ısırıyor oyun yapıyor evet ama okadar bunalıyorum ki artık, kızımı uyuturken onu da oyun sanıp çocuğun saçına başına dalıyor, yatağına yatırıyorum, gidip uyandırıyor, sensörlü gibi her hareketi oyun olarak algılayıp üstümüze atlıyor deli gibi. Ve günün her saati her dakikası böyle. Eşime sahiplendirelim katlanamıyorum diyorum izin vermiyor, bazen vicdan yapıyorum, çünkü çok sinirleniyorum. Sonra kıyamıyorum, ama bu kıyamama hissi 5 dk bile sürmüyor ona bile vakit bırakmıyor. Ben ne yapacağım, eşimi nasıl ikna edeceğim bilmiyorum. Ama bu kediyle ciddi anlamda başım dertte. Benim kedilerim scottishti yıllarca baktım, bilen biler inanılmaz güzel huylulardır. Siyam besleyen var mı, bu hayvan durulur mu???
Constantine filmini gördüm bende. Öteki dünya ile bağlantı kurarken kediler iyidir bir ayağı burda bir ayağı orda dediği şu sahne ileBunları okuyup yattıktan sonra rüyamda sürekli korkutuldumcinli kediler beni tokat manyağı yapıyordu
Kediyi ben mi öldürdüm ki kahrımdan öldüm bilip bilmeden konuşuyorsunuz konu taaa anneliğime kadar sıçradı çocuğumu düşünmek zorundayım bu konuya hiç değinen yok hayırdır? Anladık çok hayvanseversiniz de insan severliğiniz nerde?? Hayvana eziyet etmiyorum bu tavırlar tripler senaryo değil de ne gayette bakıyorum kızmıyorum olması gereken her şekilde besliyorum kızıma zarar veriyor ortalığa kaka yapıyor yaramaz cinli işte emekleğen bebeğinizin kedi kakası yemesini istermiydiniz kolu bacağı çizik içinde dolaşsın istermiydiniz??? Bu konuda da duyar kasabilir misiniz Biraz?Diğer kedinin terastan düşüp öldüğünü yazan sizsiniz.
Konudaki kediyi bir yere kapattığınızda deli gibi bağırdığını yazan sizsiniz.
Kedi önceki hasta kedilerinizin aksine sağlıklı bir kedi gibi davrandığı için başkasına verip kurtulmak için eş ikna etme yöntemleri soran sizsiniz.
Sizin yazdığınız şeylerin aynısı yazıyor o paragrafta. Tam olarak neresi senaryo?
Ya Bi kere şu kediler hakkında bilgi geçmeyi artık bıraksanız mı gayet bildiğim Bi konu niye cins kedi besledim diye para cezası almalıyım siyam da cins kedi parayla satılıyor ben sahiplendim yine aynı şeyi savunacak mısın benim önceliğim kızım valla sıktınız artık heKusura bakmayın da scottish bakmakla normal sağlıklı bir kediyi beslemek arasında dağlar kadar fark var. Siyam değil de tekir alsanız da benzer bir reaksiyon verecektiniz bence. Çünkü normal şartlar altında kedilerin geneli hareketli ve yaramaz olur hele ki yavruyken. insanlar scottishi güzel huylu sanıyor ama o kedilerin sessiz sakin olmasının sebebi çoğunlukla eklem ağrıları çekiyor olmaları. Ah keşke hem üretenlere hem de onları alanlara para cezası uygulansa keşke! Bence eşinizi bir şekilde ikna edip o güzel yavruyu gerçekten sevecek, onu hakeden şefkatli bir aileye verin.
Önceliğin kızınsa alma kedi? Gayet bildiğine eminim.Ya Bi kere şu kediler hakkında bilgi geçmeyi artık bıraksanız mı gayet bildiğim Bi konu niye cins kedi besledim diye para cezası almalıyım siyam da cins kedi parayla satılıyor ben sahiplendim yine aynı şeyi savunacak mısın benim önceliğim kızım valla sıktınız artık he
Evet gayet biliyorum, içime mi doğsun kedinin canavar çıkacağı. Siyam besleyenlerden fikir alıyorum aldım da. Muhteşem fikirlerini bana sunma. Hadi hayra karşı.Önceliğin kızınsa alma kedi? Gayet bildiğine eminim.
Burda konu açıyorsan gayet de fikirlerimi sunarım çok üzülüyorum o kediyeEvet gayet biliyorum, içime mi doğsun kedinin canavar çıkacağı. Siyam besleyenlerden fikir alıyorum aldım da. Muhteşem fikirlerini bana sunma. Hadi hayra karşı.
Yo süs sevmek değil hayvan sevmek, duyar kasmaya gerek yok gayet hayvansever bir insanım, tekrar belirtiyorum kendimi bilbim bileli de hayvan bakıyorum, besliyorum. Kedi hakkındaki bilgilendirmenize de ayrıca teşekkür ederim, zaten biliyorum.
Kediyi ben mi öldürdüm ki kahrımdan öldüm bilip bilmeden konuşuyorsunuz konu taaa anneliğime kadar sıçradı çocuğumu düşünmek zorundayım bu konuya hiç değinen yok hayırdır? Anladık çok hayvanseversiniz de insan severliğiniz nerde?? Hayvana eziyet etmiyorum bu tavırlar tripler senaryo değil de ne gayette bakıyorum kızmıyorum olması gereken her şekilde besliyorum kızıma zarar veriyor ortalığa kaka yapıyor yaramaz cinli işte emekleğen bebeğinizin kedi kakası yemesini istermiydiniz kolu bacağı çizik içinde dolaşsın istermiydiniz??? Bu konuda da duyar kasabilir misiniz Biraz?
Harika bir yorumÇocuğunuzdan bana ne tam olarak? Kedinin çocukla ilişkisiyle ilgili bir şey yazmış mıyım ben? Böyle demagojiye devam ederseniz bence siz bayılacaksınız feriha hanım
Hayvanseverim deyip kedi doğasına dair zerre kadar bilginiz olmadan kedi sahiplendiğiniz için eleştiriliyorsunuz burada.
Kedi bu, üstelik yavru kedi. Tabii ki hareketli olacak.
Dünyanın en enerjik, en aktif, en çevik avcılarından birini eve alıp "E bu biblo gibi durmuyor" diye ağlanmak anlamsız.
Eve aslan sokup "yeni aslanımız önceki hasta aslanımız gibi değil, biblo gibi durmuyor, kocamı yedi" diye konu açsaydınız da aynı eleştirileri alırdınız.
Kediler orta yere tuvaletini yapmaz ayrıca. Yapıyorsa ya bi sağlık sorunu vardır ya da psikolojisini olumsuz etkileyen, onu mutsuz eden bir şey vardır, sağlıklı davranamıyordur.
Hayvan en temel içgüdülerinden birine aykırı davranıyor. Siz yaramazlıktan halıya yaptığını sanıyorsunuz.
Bunun için veterinerle görüştünüz mü mesela? Hiç sanmıyorum.
O yüzden sahiplendirin diyorum ben de işte ilk mesajımdan beri.
Siz de kedi çimi falan bakarsınız bundan sonra. O öyle durur köşede.