Cinli kedim

Ya acaba bizim kedi de eşimi mi av olarak kodladı benimle sevgi pıtırcığı genelde kendini sevdirmek istiyo ama eşime hep tırnak, pati hatta kendini sevdirmek için yanaşıp yine ısırıyo
Ama misafirden korkuyor hiç tırmalamadı hep yatak odasına saklandı

Herkes ne kadar duyar kasmış ya cinli lafına
Sosyal medya ağzıdır bu, instada falan zıpır kedilere söylenir genelde.
Ay ilahi ya herkeste ciddi ciddi kızmış bide
Benim kedileri seviş şeklimi görmesin o zaman kimse. Yeminle taşlanırım.
Her neyse. Konu sahibi ben seni anladım.
Arkadaşımın da var öyle bi kedisi. Allah'ım o ne manyak bir şeydir öyle. Asla kendisini sevdirmez, ısırır, tıslar, tüylerini kabartıp yan yan koşar. Çok deli bir şey ama sebebi var tabii. O kedi çok hırpalanmış, sürekli sahip değiştirmiş, çok sevgi görmemiş hayvanın o yüzden psikolojisi bozulmuş. Kimseyi yanına yaklaştırmama sebebi buymuş meğer. Veteriner söylemiş. Öyle bir şey mi acaba desem sanırım çok küçüklükten öyle. Çok zorlarsa iyi bakabilecek bir aileye verebilirsiniz tabii. Bu sizi bizden daha az hayvan sever yapmaz

Kendime siyam kedisi sahiplendim ne yapsam kedi beni sevmedi oyun moyun değil gerçekten saldırıyordu bana uyurken gelip yüzüme falan saldırıyordu bildiğiniz kanatıyordu ya elimi falan kesiyordu ve kedi bakma tecrübem var hayvanı strese sokacak hiçbir hareketim yoktu sanki o beni sahiplenmişti yani korkuyordum hayvandan
Sonra bir gün anneme gitmem gerekti uzak yol 1 hafta kalacağım evde bırakmak istemedim kediyi de aldım yanıma kedi anneme aşık oldu uyurken resmen boynuna sarılıyordu annemin ben kucağıma alsam beni öldüren kedi anneme kendi gidiyordu sonra veterineri aradım bana siyam sahibini kendi seçer cinsin doğasında var dedi yine de kıyamadım terk edilmiş sanmasın dedim aldım geldim kendi bende yine delirdi napsam olmadı bende mecbur anneme götürdüm gayet iyi anlaşıyorlardı en son ama o siyamdan sonra kedi defterini kapattım

Siz hayvan sevmiyorsunuz, görüntü/marka seviyorsunuz.

Kedisi olan insan, kedisi düşmesin, çıkmasın diye önlem alır, pencerelere file yaptırır, sizinki pencere bile değil terastan düşmüş.

Para verip almışsınız bu kediyi de önceki Scottishleri de, ki Scottishlerin zamanla acıdan patilerini kullanamama problemi var, ama olsun önemli değil, biz para verip alalım, evde güzel dursun, zaten hareketsiz de bir kedidir, ne de olsa acıdan yürümemeyi tercih eder.

Burada kimse kedinize laf söylemedi ama bir de sizin için yazılanlara bakın isterseniz.
Tanımadığım birine nasıl gıcık oldum şu an yaa, neyse ki yalnız değilim.

Kendi kendine delirenlere sadece güldüm kedimin adı cinnah bu arada

Ay boşluğuma geldi zaten burnum ameliyatlı dudağım acıyo kahkaha attım başlığı görünce dikişim patlıcak Hamilelik koca maaş dert başlıklarından sonra CİNLİ KEDİM beni mahvetti gece gece krizzzzzz Yavru daha geçer hiperaktifliği

Of cok güldüm yaaa
Ay çok yaşa

En doğru kararı alırsınız umarım

Benim kızım çok hareketli, parka gidiyoruz, sokakta gezdiriyoruz, mahalledeki tüm dükkanlara girip çıkıyoruz, yine de enerjisinden bir gram kaybetmiyor. Akşama kadar oyun isteğine yetişemiyorum. Geçen aylarda arkadaşımın kedisi on gün kadar bizde misafirdi, yavrum çok da uysal, kızımla anlaştılar(asla zarar vermez) ama hayvan bizimkinin enerjisine yetişemedi, kızımla biraz oynayip sıkılınca salkanıyordu yavrum. Neyse işte tam bize göre bir can. Hangi şehirdesiniz, ulaşım sıkıntı olmayacaksa gelip evinizden alabiliriz.

Valla Van kedileri de bir acayip
Ben kedimi 1 yıl oluyor sahipleneli 3 yaşına girdi.Sahibi kapıya koyacaktı kıyamadım gittim aldım.ilk sahibinde 4. Kattan dusmus ve 1 hafta yogun bakimda tedavi gormus sanirim bu sebepten 4 disi kirilmis damagi yarılmış hicbir asisini da yaptirmamislar.Hayatimda hiç kedi beslememistim 1yilda sandalyelerimin heryeri yırtık pirtik sözde tirmalama tahtası aldim yepyeni duruyor.hali ve sandalye kullaniyor bizimki tirmalamak için.Normalde çok sakindir ama gece olunca içine cin kaciyor sanki bir oraya koşturuyor bir buraya uyurken gelip ayağıma yapışıyor kemiriyor cırmaliyor uyurken beni kaldırım gb kullaniyor üstümden yürüyüp geçip gidiyor.Masada tezgahta bardak tabak ne varsa yere atıp kırıyor tezgahımı temizliyor çocuşum.Gun içinde ben nereye o oraya tuvalette bile kapımda bekliyor.Canı yansa da asla tırnak çıkarmıyor evde bazen varmi yokmu belli değil yatarken yarım saat görmesem Ben onu arıyorum nerede diye.Ne deli benimki ne de sakin değişiyor.Amaaaa ben onu çok seviyorummmm içime sokasım geliyor.

Kendi kedimi ilandan sahiplendim kadın ilan açmış aradim söyledim hiç kedi bakmadım gelip görmek isterim ısınırmı bana diye.Kadin ilk gelene verecegim yoksa salacagim dedi 2 yasinda van kedisi.Ama nasil anlatti cok vahsi şöyle ısırıyor böyle saldiriyor diye.Aksam gelin ben boxa koyamam çok vahşi dedi.Aksam gittik adam kapıdan kediyi bizim boxa koyana kadar adamın ayağını parçaladı resmen(terlikle korudu kendini sanırım şiddet uyguluyorlardı terliği görünce tıslıyordu) kapiyi kapatti eve bile almadilar bizi inmiyiz cinmiyiz nerede oturuyoruz birde yavrusu olursa bir tane isterim diyor(hemen kısırlastirdim ) bidaha ne aradi ne sordu.Eve gittik evde de 3 yasinda köpeğim var tabi.3 gün kolum harita gibiydi sonra ne olduysa o kedi gitti yerine uysal mırıl mırıl kedi geldi o günden sonra tek bir tırnak dahi çıkarmadı canı yansada.1 yıl oldu esim hala der bize anlattıkları kedi bu mu diye?Gardobun üstüne çıkar oradan böğrüme atlar beni trambolin olarak kullanıyor yeri geliyor üstümden yürüyüp geciyor .Ama ısırmıyor cırmalamıyor artık.Uyaninca sürekli sürtünür ben canı çıkana kadar öpüyorum öyle gider garibim.Tek takıntısı masa ve tezgah toplu olacak yoksa o temizliyor patileriyle tek tek aşağı atarak Ben evde artik terlik kullanmıyorum kışın bile,patik giyiyorum.

Cirmaliyor demissiniz
Sonra da hiç tirnaklamaz demişsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…