Cinli kedim

Kediler av güdüsü olan hayvanlar mı, siz ciddi misiniz inanamıyorum......
Evet. Eve giren bir kelebek olduğunda ne yapıyor? Avlamaya çalışıyor. Bahçeye çıkan kediler sahiplerine fare avlar getirir bırakır hediye vermek denir buna.
Siz gerçekten kedileri tanımıyorsunuz.
Camdan bakarken kuş görse çenesini titretip mek mek diye çıkardığı ses ne sizce? İçgüdüsel bir durum

Hep diyorum hayvana bakmak cocuga bakmaktan bile zor bana göre
Ama şimdi de sizden ayrılırsa çok üzülür o da bir can yazık ona da

Evet. Eve giren bir kelebek olduğunda ne yapıyor? Avlamaya çalışıyor. Bahçeye çıkan kediler sahiplerine fare avlar getirir bırakır hediye vermek denir buna.
Camdan bakarken kuş görse çenesini titretip mek mek diye çıkardığı ses ne sizce? İçgüdüsel bir durum
Gerçekten hala ciddi ciddi anlatıyor musunuz. Hahahahaha 😁

Bakın basit bir çocuk kitabında yazılan cümleler. Tavsiye ederim alıp okuyun .

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    182,7 KB · Görüntüleme: 54
bence de sahiplendirin başkasına kediyi zira kedi cinli değil oyun isteyen yavru bir kedi. nisan ayında kaybettik kızımızı 7 aylıktı tekir cinsi. gecenin bir yarısı kağıt poşete girme ve evi ayağı kaldıracak kadar ses yapma huyuna rağmen kızmaya kıyamazdım. kardeşim şey derdi hep ben yapsam o kadar ses bana bağırırsın ama ona ağzını açmıyorsun. benimle birlikte aynı yatakta uyurduk çoğu gece nefesimi kontrol ederdi. yüzüme vuran nefesine uyanırdım suratını suratıma dayayıp kokluyor olurdu.

Bakın basit bir çocuk kitabında yazılan cümleler. Tavsiye ederim alıp okuyun .
Beni aydınlattığınız için teşekkür ederim gerçekten siz olmasanız ben bunları nerden bilecektim........... Bir de üşenmeyip foto bulmuş.. Te allam. Hanımefendi bahsettiğiniz herşeyden haberim var dalga geçtiğimi nasıl izah edeyim başka. İlla ben çok biliyorum diyorsanız gidin başkasına öğretin. Haydi hayra karşı

bence de sahiplendirin başkasına kediyi zira kedi cinli değil oyun isteyen yavru bir kedi. nisan ayında kaybettik kızımızı 7 aylıktı tekir cinsi. gecenin bir yarısı kağıt poşete girme ve evi ayağı kaldıracak kadar ses yapma huyuna rağmen kızmaya kıyamazdım. kardeşim şey derdi hep ben yapsam o kadar ses bana bağırırsın ama ona ağzını açmıyorsun. benimle birlikte aynı yatakta uyurduk çoğu gece nefesimi kontrol ederdi. yüzüme vuran nefesine uyanırdım suratını suratıma dayayıp kokluyor olurdu.
Cinler de vardır..........

avlanmak ruhlarında var bizim kız benim odamın kaloriferinin üstüne çıkar kuşları izlerdi. sadece kuşları değil gelen geçeni de izlerdi :KK70:

Beni aydınlattığınız için teşekkür ederim gerçekten siz olmasanız ben bunları nerden bilecektim........... Bir de üşenmeyip foto bulmuş.. Te allam. Hanımefendi bahsettiğiniz herşeyden haberim var dalga geçtiğimi nasıl izah edeyim başka. İlla ben çok biliyorum diyorsanız gidin başkasına öğretin. Haydi hayra karşı
Biliyorsanız el kadar yavru kediye nefretinizi yazmayın. Sahiplendirin bence de en azından sizin gibi ücretle cins kediyi mal gibi alanlara değil de gerçekten bakanlara denk gelir hayvan. Mümkünse başka kedi de almayın siz. Siz hayvansever değil cins hayvanlarla hava atmayı tercih edenlerdendiniz belli. Hayvan sevmek bu değil. Hayvanı doğasıyla kabul etmek gerekiyor.

Eşiniz duygusal davranmasın belli ki katlanamıyorsunuz ikna edin ,henüz yavruyken başkası büyütsün yoksa gerilimi hissedip hayvanında huyu suyu değişecek

Biliyorsanız el kadar yavru kediye nefretinizi yazmayın. Sahiplendirin bence de en azından sizin gibi ücretle cins kediyi mal gibi alanlara değil de gerçekten bakanlara denk gelir hayvan. Mümkünse başka kedi de almayın siz. Siz hayvansever değil cins hayvanlarla hava atmayı tercih edenlerdendiniz belli. Hayvan sevmek bu değil. Hayvanı doğasıyla kabul etmek gerekiyor.
Ayne NAYNEN kedilere binlerce TL para ödeyip koluna rolex saat takıyorum yanında bilmemne taşı tespihim ve lüx marka araba anahtarımı ÖZELLİKLE CİNS KEDİMİ masanın üstüne dizip instaya resim atıyorum hayattaki tüm gayem hava atmak, gözlemlerine ve yanımda yemiş içmiş sçmış gibi bilirkişiliğine hayran kaldım. Lütfen uzaklaş......

Merhabalar herkese. Başlıkta da belirttiğim gibi konu kedim. Dert çok ama şu sıralar revaşta olan maalesef bu.
Ben ve eşim çok hayvan sever insanlarız, kendimi bildim bileli hayvan besledim gözüm gibi baktım (kedi, köpek, kuş), sokak hayvanları vs...
Geçen yıl kedimiz terastan düştü ve maalesef öldü, tabi eşim de ben de çok üzüldük çok ağladık uzunca bi süre etkisinden çıkamadık, üstelik hamileydim, kediye sahip çıkamadım çocuğuma nasıl bakacağım gibi duygusal kahrolmalar vs derken atlattık ama unutamadık... Gel gelelim cinli kedimize..
Hayalimiz bebeğimizin kediyle büyümesi hayvan sevgisi bilmesi vs idi, tabi ben kedimiz öldükten sonra hiç bir şekilde istememiştim kedi bir daha, arkadaşımızın kedisi doğum yaptı, sahiplenelim mi alalım mı edelim mi derken ortak kararımızla sahiplendik. Siyam cinsi bir CANAVAR.
Arkadaşlar bunu gerçekten utanarak söylüyorum, bazen kendime kızıyorum böyle düşündüğüm için ama hayatımda ilk defa bir hayvandan nefret ettim. Şuan 4 aylık, okadar yaramaz okadar hiperaktif ki, evde her yerde, asla rahat huzur vermiyor, uyutmuyor, kapatsam biryere deli gibi bağırıyor ve KAPININ KOLUNU AÇABİLİYOR. ayaklarıma yapışıyor sürekli yan yan zıplaya zıplaya sürekli ayağımda ısırıyor oyun yapıyor evet ama okadar bunalıyorum ki artık, kızımı uyuturken onu da oyun sanıp çocuğun saçına başına dalıyor, yatağına yatırıyorum, gidip uyandırıyor, sensörlü gibi her hareketi oyun olarak algılayıp üstümüze atlıyor deli gibi. Ve günün her saati her dakikası böyle. Eşime sahiplendirelim katlanamıyorum diyorum izin vermiyor, bazen vicdan yapıyorum, çünkü çok sinirleniyorum. Sonra kıyamıyorum, ama bu kıyamama hissi 5 dk bile sürmüyor ona bile vakit bırakmıyor. Ben ne yapacağım, eşimi nasıl ikna edeceğim bilmiyorum. Ama bu kediyle ciddi anlamda başım dertte. Benim kedilerim scottishti yıllarca baktım, bilen biler inanılmaz güzel huylulardır. Siyam besleyen var mı, bu hayvan durulur mu???
Yıllarca hayvan besledim diyorsunuz kediye yaklasiminiz ,tutumunuz hiç hoş değil 4 aylık oyun oynamak istemisi gayet normal neden anormal olakarak gördüğünüzü anlamadim siz bebisiniz olduktan sonra belki kediye karşı sempatininizi kaybetmiş olabilirsiniz

Hayvanseverlik demek binbir sağlık sorunları olan hayatları eklem rahatsızlıklaeı yüzünden acılar içinde geçen scottish alıp onu da camdan düşürmek değil hanımefendi.Süs gibi kenarda dursun canım isteyince gidip başını okşayayım hayvanseverlik değil.Dünyanın en normal yavru kedisini anlatıyorsunuz tabiki hareketli olacak.

Çocuğunuz yaramazlık yapsa evlatlık mı vermeyi düşünecektiniz?Bu çocuk hiperaktif cinli alsın bunu kim alıyosa mı diyeceksiniz?

Gerçekten çok sinirleniyorum sizin gibi insanlara.Kedi hiç büyümeyen bir bebek gibi nasıl olurda dikkat etmezsiniz terastan düşürürsünüz?O kedi sizin beceriksizliğiniz dikkatsizliğiniz yüzünden öldü.Siz öldürdünüz onu,almadığınız önlemler öldürdü.Şimdi bir de bebeğiniz olmuş bu defa dikkat edersiniz umarım.Sorumsuz bencil insanlar ne kedi annesi ne insan yavrusu annesi olmayı hak etmiyor

Konu başlığının kötü niyetle yazdığını düşünmüyorum
bence siz bebekle ikisini yapamamışsınız
annelik iç güdünüz daha ağır basmış elinizde ki kediş de biraz fazla hareketli olunca zorlanmışsınız

inşallah iyi bir aile bulup sahiplendirin

X