• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çinko pharmaton ve l cartinine basliyoruz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sekermatik

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2017
503
177
23
Kizlar iki yildir bebigimiz olmuyor.Rabbim nasip etmedi henuz ama biliyorum bir gun olucak.Bu uc urunu paylasan arkadaslar olmustu.Biz de baslamaya karar verdik.Bunlarin yaninda hergun keciboynuzu ozu, yumurta,muz,ceviz ve findik, bitter cikolata, kabak cekirdegi havuc suyu yedirip iciricem bakalim ne olcak.kendimde incir yicem hakkimizda hayirlisi dua edin kizlar bize de

Kizlar iki yildir bebigimiz olmuyor.Rabbim nasip etmedi henuz ama biliyorum bir gun olucak.Bu uc urunu paylasan arkadaslar olmustu.Biz de baslamaya karar verdik.Bunlarin yaninda hergun keciboynuzu ozu, yumurta,muz,ceviz ve findik, bitter cikolata, kabak cekirdegi havuc suyu yedirip iciricem bakalim ne olcak.kendimde incir yicem hakkimizda hayirlisi dua edin kizlar bize de
Eşine yüklenmişsin hep onda mı sorun var sadece sende de var mı? Çakşır kökü suyu erkek için çok iyi ama çok şey kullanıyorsun o da eklenince fazla mı gelir bilemedim. Ben eşime çakşır kökü suyu keçiboynuzu özü e vitamini ve çinko hapı verdim. Çok iyi geldi. İncir yemek senin için iyi ama prolaktin ve e2 değerlerini yükseltiyor. Yani hormon tahlili yapmadan yüksek olmadığına emin olmadan incir yeme derim.

Eşine yüklenmişsin hep onda mı sorun var sadece sende de var mı? Çakşır kökü suyu erkek için çok iyi ama çok şey kullanıyorsun o da eklenince fazla mı gelir bilemedim. Ben eşime çakşır kökü suyu keçiboynuzu özü e vitamini ve çinko hapı verdim. Çok iyi geldi. İncir yemek senin için iyi ama prolaktin ve e2 değerlerini yükseltiyor. Yani hormon tahlili yapmadan yüksek olmadığına emin olmadan incir yeme derim.
Tesekkur ederim.canim yorumin icin.evet esimde sorun var sperm sayisi ve hizi.varikosel ameliyatindan once bide bunu denemek istedim.hormom testim icin iyi dedi doktor canim

Biz de aynı durumdayız 2 sene olduk henüz hamile kalmadım. Sayı problemimiz vardı bu üçlüye başladı eşim ama şuan çinko almıyor, diğerlerini düzenli kullaniyor. L carnitini yarıladi , şimdi adet dönemindeyim bakalım merak ediyorum etkisi nasıl olacak:KK51:

Bu arada biz de kabuklu ceviz fındık tüketiyoruz bunların yaninda
Biz henuz baslamadik canim siparis verdik yolda suan.insallah guzel haberler aliriz canim bende adet donemindeyim ikinci gun bugun incir yemeye basladim.insalalh olir canim hayirlisiyla olmazsa ameliyat olcak artik cunku ameliyatta degerler sifirlanip bastan yukseliyormus

Back