Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilarzu geldi yazdı yine de tatmin olmamışsınız
yarışmanın tadını kaçırıyorsunuz
bidahaki yarışmada eksikler düzeltilecek dendi hala neyin tartışması yapılıyor
11 numara yarışmadan atılacak siz de rahatlayacak mısınız
Arkadaşlar lütfen konuyu uzatmayalım. Yarışma kurallarına aykırı olan fotoğraf yarışmada yoktur. Eğer isteyen varsa yeni yarışmaya organizatör olabilir. Kuralları kendisi koyabilir.
yarışmada 'eksik' yoktur..tartışma büyümesin diye ilarzu ılımlı davranıyozemuszemus
ilarzu diyorum sana bebeğim,bidaha yarışma marışma düzenleme,kendi aramızda yapalım stressiz bi şekildebayanssulusmile
ayrıca bi dahaki yarışma için emo makyajıda olabilir diye bir fikir öne sürmek isterim hanımlar....
Buna kesinlikle katılıyorum
Çok güzel bir fikir
Saç,makyaj emo görmek isterim başarılı hanımları alkisalkisalkis
eksik derken bu kadar olaydan sonra daha kapsamlı bi madde eklenebilir diye düşündüm
ilarzu cidden çok sabırlısın tebrik ediyorum
neyse ben de uzatmayayım iyi günler herkese...
eksik derken bu kadar olaydan sonra daha kapsamlı bi madde eklenebilir diye düşündüm
ilarzu cidden çok sabırlısın tebrik ediyorum
neyse ben de uzatmayayım iyi günler herkese...
emo
denizkızı
gözü kapalı ama açık göz (bu ne yaa nasıl açıklıcez:))
şeytan
korku filmi temalı
ekleyin canlar
alkisalkisalkisAllah razı olsun
sabır göbek adım. Bi dahaki yarışmada göbeğimi (ay sabrımı ) gösterecem ben de:))))
Anlamayana 100 kere sorsun 101 kere anlatırım.
sanatçımolumunekankayizsmilesana demedim zatenyerimsenibenoğlum sana söylüyorum,gelinim sen işit olduboshayallersmile
eksik olduğunu düşünenler üzerine alınsınvereliniortakŞeniz
emo
denizkızı
gözü kapalı ama açık göz (bu ne yaa nasıl açıklıcez:))
şeytan
korku filmi temalı
ekleyin canlar
Kizlar aciklamak icin cok erken belki ama artik yarismalara cok buyuk bir firma sponsor olacak umarim katilimlar cok olur/.....