Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar resimleri incelrken bazı arkadaşların göz kapaklarında kuruma fark ettim.....haliyle bu makyajı çok olumsuz etkiliyor...
bende sizinle sürekli uyguladığım ve inanın mucize gibi etkisini gördüğüm bişiyi paylaşmak istedim..
göz kapaklarınıza kaysı çekirdeği yağı :teytey:
temizliğinden emin olduğunuz göz kapaklarınıza gece serçe parmağıyla dairesel hareketlerle yağı sürün.........çokkkkkk faydasını göreceksiniz çokkkkkkkkkkkkkkk:sm_cool:
romantik makyaj da olsun edim :ecrin_bebek:emo
denizkızı
gözü kapalı ama açık göz (bu ne yaa nasıl açıklıcez:))
şeytan
korku filmi temalı
merlin morro
kim kardashian
ekleyin canlar
11 :lepi: :lepi:
Komplesine hasta kaldım! boshayallersmile
Arkadaşlar, sizce çingeneler, binbir farı birbirine karıştırıp gölgeli dumanlı kusursuz makyaj yaparlar mı ? CADIARZU
Çingeneyi çingene yapan, abartı şekilde ve uyumsuz yaptığı makyajıdır, aksesuarıdır, muzur gülüşü, alaycı tavrıdır. hihoyyyt
Bu özellikler de bence 11 numarada fazlasıyla mevcut.alkisalkisalkis
pürüzsüz ten, süpersonik bir kıvrımlı eyeliner filan çingene konseptine bence ters.
Allığın abartı oluşu bile beni 11 numaraya çekmeye yetti mesela.
Bu konsept, 'güzel makyaj yapma yarışması' değil.
Çingene makyajı.
Ve bence çingene makyajını en iyi yapan da açık ara önde gidiyor. alkisalkisalkis
Kimse alınmasın, şahsi fikirlerim böyle...opuyorumnanaktan
Diğer herkes de gerçekten çok ama çok başarılı, herkes harika...opuyorumnanaktan
Tek tek ellerinizden gözlerinizden öperim... opuyorumnanaktan
emo
denizkızı
gözü kapalı ama açık göz (bu ne yaa nasıl açıklıcez:))
şeytan
korku filmi temalı
merlin morro
kim kardashian
ekleyin canlar
her yarışmada olduğu üzere bence yine adil bir oylama olmuyor ,emeklerinizin hakkını almanız dileğimle başarılar dilerim.hayırlı ramazanlar hepinize....
vampir makyajıda olabilir dişli dişli kanlı kanlı ayy eheheheh sempatiksalakcinni