Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
konuyu okuyanlar gözükmiyir altta
sizdede öylemii
Makyaj illede yüz boyamak değildir,burada ki çingene makyajı en çok çingene görüntüsünü yansıtan anlamındadır bence..dolayısıyla çingene görüntüsünü en iyi yansıtan 11 numara :lepi:
benim aynı düşünce 12 arkadaşım adına geçiyor...
çelişki şu ,kurallarda yazan onlarca makyaj kelimesi ve sonuçlarda çıkmaya yüz tutan sempatik konsept in liderliği...
bu bir çingene konsepti,imajı ,yada en sempatik çingene yarışması olsaydı 11 numara yı tek geçerim ...
ama kurallrda yazan makyaj kelimesinin defalarca zikredilmesine rağmen makyaj değilde konsept kazanıyorsa ben burada bir çelişki ,kargaşa ve yanlışlık görüyorum ...
ama bundan asla arzuyu sorumlu tutamam,yada 11 numaralı arkadaşımı...
sadece eksiklikler ve kargaşa var oldu bu makyaj yarışmamızda...ve bu hepimizin suçu...
Makyaj illede yüz boyamak değildir,burada ki çingene makyajı en çok çingene görüntüsünü yansıtan anlamındadır bence..dolayısıyla çingene görüntüsünü en iyi yansıtan 11 numara :lepi:
1- Yarışmaya tam yüz, yarım yüz, çeyrek yüz veya isteğinize göre sadece göz ile katılabilirsiniz.
ben anlatamıyorum galiba. o zaman bu kural olmayacaktı.
yaşlılık makyajında da konsepte önem veren olmuştu, sadece yüzü ile de katılan olmuştu, orda böyle bi tartışma yaşanmamıştı, şimdi niye sorun oldu anlamıyorum. o kadar eleştiri yapılıyor ama yine 11 numaranın oyu ben sayfa yeniledikçe artıyor.
11 :lepi: :lepi:
Komplesine hasta kaldım! boshayallersmile
Arkadaşlar, sizce çingeneler, binbir farı birbirine karıştırıp gölgeli dumanlı kusursuz makyaj yaparlar mı ? CADIARZU
Çingeneyi çingene yapan, abartı şekilde ve uyumsuz yaptığı makyajıdır, aksesuarıdır, muzur gülüşü, alaycı tavrıdır. hihoyyyt
Bu özellikler de bence 11 numarada fazlasıyla mevcut.alkisalkisalkis
pürüzsüz ten, süpersonik bir kıvrımlı eyeliner filan çingene konseptine bence ters.
Allığın abartı oluşu bile beni 11 numaraya çekmeye yetti mesela.
Bu konsept, 'güzel makyaj yapma yarışması' değil.
Çingene makyajı.
Ve bence çingene makyajını en iyi yapan da açık ara önde gidiyor. alkisalkisalkis
Kimse alınmasın, şahsi fikirlerim böyle...opuyorumnanaktan
Diğer herkes de gerçekten çok ama çok başarılı, herkes harika...opuyorumnanaktan
Tek tek ellerinizden gözlerinizden öperim... opuyorumnanaktan