chess bu yorumu yazacaktım çinliler zaten üflesen uçarlar onları anca a4 paklar bizi mukavva kartonüzülmeyin arkadaşlar bunlar zaten 140 boya 30 kilo bişeyler normal yani
Bence de.hele benim gibi diyet yaparken 4 günde 2 kilo alanlar için deli zırvası!!Dimi bencede ne gerek var bel ölçmeye hemde A4 ile
Diyet yaptığınıza eminmisinizBence de.hele benim gibi diyet yaparken 4 günde 2 kilo alanlar için deli zırvası!!
Valla evet.Saraçoğlunun lahana kürünü uyguladım.tok tutuyor acaip.daha az yedim. Buna rağmen 2 kilo almışım.Diyet yaptığınıza eminmisiniz
Muhtemelen öyle olmuştur.Lahana biraz gaz yaparValla evet.Saraçoğlunun lahana kürünü uyguladım.tok tutuyor acaip.daha az yedim. Buna rağmen 2 kilo almışım.ödem olarak döndü bana.
Öğrenmiş oldum yaşayarakMuhtemelen öyle olmuştur.Lahana biraz gaz yapar
Büyük ihtimal düzelirsiniz.Bağırsak sisteminiz alışana kadar sıkıntı ondan sonra gitsin yağlar gelsin ince beller Öğrenmiş oldum yaşayarakşok oldum yaa.hiç böyle bir şey başıma gelmemişti.eee geldiği gibi gitmeyecek mi?
Evdeki tartılar bozuldu sandım önce.baktım yok,pantolona giremiyorum. İkna oldum o zaman kilo aldığıma.Büyük ihtimal düzelirsiniz.Bağırsak sisteminiz alışana kadar sıkıntı ondan sonra gitsin yağlar gelsin ince beller 
Battı balık yan giderEvdeki tartılar bozuldu sandım önce.baktım yok,pantolona giremiyorum. İkna oldum o zaman kilo aldığıma.o günden beri nutella yiyorum.lahanayı bıraktım.
Zeynayı unutmayalım lütfenBugün bir Nevruz bir Çin işi icatlar konuşmaktan yorgun düştük
1800'lerde bellerini ince ; kalça ve göğüs kısmını dolgun göstermek için demirli, korseli elbise giyen ve bu yüzden oturamayan kızkardeşlerimiz şüphesiz bu yarışmanın birincisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?