Kızlar çok şaşkın bi halde hala başıma gelen şeyin ne olduğunu anlamadan yazıyorum şu anda...smear testi sonucunda cin3 çıktı şimdi kolposkopi ve biyopsi yapılıcak...beni neler bekliyor?bu arada ankarada müfit cemal yenen'e gien var mı nasıl biridir?iyi midir kötü müdür?aslına bakarsanız hekim olarak mutlaka iyidir de ben güven vermesi rahatlatması açısından soruyorum aslında...lütfen bana cevap verin....
Kızlar çok şaşkın bi halde hala başıma gelen şeyin ne olduğunu anlamadan yazıyorum şu anda...smear testi sonucunda cin3 çıktı şimdi kolposkopi ve biyopsi yapılıcak...beni neler bekliyor?bu arada ankarada müfit cemal yenen'e gien var mı nasıl biridir?iyi midir kötü müdür?aslına bakarsanız hekim olarak mutlaka iyidir de ben güven vermesi rahatlatması açısından soruyorum aslında...lütfen bana cevap verin....
çok geçmiş olsun, ankarada değilim bu doktoru bilmiyorum. Öncelikle çok iyi bir araştırma yapıp kendine, güvenebileceğin iyi bir hekim bul. O zaten yapılan kolposkopi ve biyopsi sonucuna göre gereken tedavi şeklini anlatacaktır. Doktorun akademik kariyeri, başarı öyküleri çok önemli ancak, insanın doktoruna ısınması güvenmesi, doktorunun ona verdiği moral vs. herşeyden önemli arkadaşım. Tekrar çok geçmiş olsun.