• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çin takvimine göre kiz mi erkek mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi silayda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım senin yorumcudada %100 kız çıkıyor

slm burçin2684, bende cinsiyetini öğrenemedim henüz, sen farklı biryerden bakıyorsun galiba bana da bakabilir misin? benim doğum taihim 21-08-1979 bebeğin 10-02-2008 sat 6-05-2008 adet döngüsü 28 . Teşekkür ederim..

ben aya göre baktığımda tutumuyor
yıla göre baktığımda tutuyor.

bende erkek çıkmıştı ve doğru oğluşum olcak inş..

çin takvimi bende de ocak annesi olacak bir yakın arkadasimda da tutmadi.
ikimizde de kzı gosteriyordu. ikimizinde oglumuz olacak hihoyyyt

çin takvimi bende de ocak annesi olacak bir yakın arkadasimda da tutmadi.
ikimizde de kzı gosteriyordu. ikimizinde oglumuz olacak hihoyyyt

çin takvimi bende de tutmadı yorumcu.com daha gerçekçi ve daha çok tutuyor ben inanıyorum yorumcu.coma:emir_bebek:

çin takvimine göre erkek çıkıyor forumdaki deiğer takvime göre kız çıkıyor.hangisine inansam acaba:ecrin_bebek:neyse canım önemli olan sağlıklı olması dimibebişim benim....:emir_bebek:

ya bende hamileyim galiba çin taakvimine göre erkek çıkıyo bakalım hayırlısı

çin takvimini denediniz mi hiç?ilk hamileligimde yapmistim kiz dediler ve tuttu kizim oldu
simdi yine yaptim kiz diyorlar, tabiiki bu tür seylere takilmamak, sonuçta %50 sans var ve en önemlisi bebegin saglikli olmasi gerisi önemli degil

böyle şeylere inanmamak gerek..ancak allah bilir...sağlıklı olsunda kız yada erkek hiç fark etmez...:ecrin_bebek:

çin takvimine göre de yorumcuya görede oğlum olacakmış..
Henüz cinsiyeti belli değil...1-2 ay sonra belli olur.bakalım tutacak mı...
Gerçi içimden kız olabilir diye geçiyor ama....

çin ve bütün diğer takvimlerde erkek diyordu (yorumcu.comdahil)
ama benim kızım olacak inanmıyordum zaten bebeğin cinsiyetinin anneyle bi ilgisis yok bi kere tıp tarihinde

arkadaşlar ben baktım kız diyo çin takvimi bu cumartesi nasipse cinsiyetini öğrenicez bebeğimin bakalım doğrumu çıkıyomuş

aaa beni doğru çıkmadı kız diyodu çın takvimi benim oğlum olacakmış bu gün öğrendim arkadaşlar

kizlar ben bugun oyrendim daha hamile oldugumu bi turlu test yapmaya risk etmiyodum kokuyodum ama cok sukur hamileyim.cin takvimi nasil bisey?yani nasil yapa bilirim bu sitede yeniyim bakindim ama bulamadim.yardimci olurmusunuz?hamile arkadaslar hepimiz icin hayirli olsun.allah butun anne olmak isteyenlere nasip etsin insallah

benimki de cin takvimine gore erkek cikiyordu ama kizim olacak insallah.

çin takvimi kesinlikle yanlış arkadaşlar. Benim ilk çocuğumda kız diyordu evet kızım oldu. Ama, 2. sinde erkek diyordu yine kızım oldu :D

kızlar çin takvimine son adet tarihine göre değil hamile kaldığınız aya göre bakacaksınız.mesala son adet tarihin ayın 22 ise öbür ay hamile kalmışsınız demektir doğru baktığınıza emin olun benım kızdı kızım oldu

Back
X