• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çin takvimine göre kiz mi erkek mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi silayda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

silayda

Ziyaretçi
çin takvimini denediniz mi hiç?ilk hamileligimde yapmistim kiz dediler ve tuttu kizim oldu
simdi yine yaptim kiz diyorlar, tabiiki bu tür seylere takilmamak, sonuçta %50 sans var ve en önemlisi bebegin saglikli olmasi gerisi önemli degil

valla ben cok inanmıyordum ama bende erkek diyordu tuttu cogu kimseninde tutuyomus diye duydum

bende ilk öğrendiğimde yaptım erkekti sonra oğlum oldu açıkçası ben inanıyorum bu çin takvimine tabi allah neyi takdir görürse onu verir sağ sağlim dünyaya gelsinde kızlar gerisi önemli değil

benimkide erkek çıkıyor takvime göre.acaba doğrumu diye kendimize kardeşlerimize falanda baktık şimdiye kadar yanlış çıkan olmadı:)

bende hamileyken baktırmıştım. bende de erkek çıkmıştı bir oğluşum oldu bende inanıyorum.
bir çok kişiden de bunun doğruluğu ile ilgili şeyler duydum. bir arkadaşında dediği gibi sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmiyor..

ben baktığımda kız dedi
fakat dr oğlan geliyor dedi
sanırım tamamen rastlantısal
ne de olsa %50 şans var

bende baktığımda erkek diyordu
ve dr da erkek diyor
genelde çevremdekilerinde hep tutuyor

arkadaşlar sonuç tutuyor diyenlere bir sorum olacak. yıla göre mi yaşınıza bakıyosunuz yoksa aya göre mi? eger önemli olan bayanın fiziksel yaşı ise aya göre bakılmalı sanırım.

çin takvimine göre kızım olacaktı ama benim oğluşum olacak...
tutanlarda rastlantı bence...

Slm arkadaşlar, inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi doğururuz. Benimde 10 şubat görünüyor doğum tarihi ve çin takvimimne göre erkek, ama henüz ben öğrenmedim heyecanla bekliyorum. Allah hayırlısını versin hepimiz için.

benim kız çıkıyordu ve suanda kızımız olucanı oğrendık bı değişiklik olmassa tuttu bende

bende aynı soruyu sorucam yıla göremi yaşımız yoksa aya göremi yaşımız önemli benim kafam karıştı çin takviminde çoğunluktan duyduğum kadarıyla doğru çıkıyor raslantımı yoksa az da olsa bi payı varmı cidden çok merak ettim 20 haziran 1981 doğumluyum 19 şubat 2002 de bi kızım oldu tutmuşmu tutmamışmı?hihoyyyt
arkadaşlar sonuç tutuyor diyenlere bir sorum olacak. yıla göre mi yaşınıza bakıyosunuz yoksa aya göre mi? eger önemli olan bayanın fiziksel yaşı ise aya göre bakılmalı sanırım.

aya göre bakılıyor sanırım, benim hep erkek çıkıyor, bakalım, yarın belli olacak tuttu mu tutmadı mı?

benimde hep kız çıkıyo ama bakalım öğrenmedik daha cinsiyetini

bendede kiz cikmisti doktorum erkege benziyor dedi

benimde kiz çikiyordu ve doktorda kiz diyor, tuttu bende ama rastlanti bencede bilemiyorum...

bende aynı soruyu sorucam yıla göremi yaşımız yoksa aya göremi yaşımız önemli benim kafam karıştı çin takviminde çoğunluktan duyduğum kadarıyla doğru çıkıyor raslantımı yoksa az da olsa bi payı varmı cidden çok merak ettim 20 haziran 1981 doğumluyum 19 şubat 2002 de bi kızım oldu tutmuşmu tutmamışmı?hihoyyyt

canım yaş 27 sanıım ben baktım seninkine kız çıktı

merhaba arkadaşlar , benim çin takvimine göre erkek çıkıyor.Fakat çin takvimine çok fazla inanmıyorum.Yorumcu.com diye bir site var , orada cinsiyet belirleme bölümü var ve
%90-95 tutuyor diyorlar.İsterseniz birde o siteye bakın çünkü o daha matemetiksel olarak ve mantıksal hesaplamalarla yapılıyormuş.Üyelik gerekiyor , fakat üyelik ücretsiz.Bakmanızı tavsiye ederim.Benim yorumcuda kız çıkıyor.Bakalım bugün kontrolüm var cinsiyetini öğrenicem inşallah.Geçen ay gittiğimizde erkeğe benziyor demişti ama kesin değil diye söyledi , vallhi benim içimden de kız geçiyor bakalım bu akşam görücez :teytey:kaydirigubbakcemile2:emir_bebek:

benim erkek cıkıyordu ama tutmadı ve bir kızım olucak inşallah.bencede raslantı bu yaa

Back
X