Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
40kişiye baktık çevremizden tek bir kişinin tutmadı. Artık gerçekte nedir bilmiyorum ama şaşırmıştık bayağı. Çin takvimine göre bana erkek diyor bakalım görecez hayırlısıyla o haftalar gelsin deKizlar selam,
Bu cin takvimi nedir neyin nesidir, ne derece tutuyor bilen var mi
Deneyimli olan veya cevresinden tutup tutmadigini duyan yazsın lütfen![]()
Ya zaten ne bilim nede baska bi mantığa sığmaz bisey ama iste merak ediyo insan40kişiye baktık çevremizden tek bir kişinin tutmadı. Artık gerçekte nedir bilmiyorum ama şaşırmıştık bayağı. Çin takvimine göre bana erkek diyor bakalım görecez hayırlısıyla o haftalar gelsin de
16. Haftada belli oluyor canım daha çok var iki ay var benim dahaYa zaten ne bilim nede baska bi mantığa sığmaz bisey ama iste merak ediyo insan
Bana da erkek diyo bakalım 10. Haftayi iple çekiyorum![]()
Çin takvimi kesinlikle tutmuyor tutanların ise kesinlikle tesadüften öte bir şey değil. Benim çin takvimine bakılırsa kızım olması lazım ama büyük ihtimalle oğlum olacak. Yani çin takvimini dikkate almayın.Kizlar selam,
10. Haftada evde yapilan cinsiyet testi var, o yüzden dedim 10 canim, yoksa ultrasonda 16 biliyorum16. Haftada belli oluyor canım daha çok var iki ay var benim daha
Kizlar selam,
Banada erkek dio ama ben kız istiyorum eşim erkek, bakalim hayırlısıBenimki cin takvimine göre erkek diyor geçenlerde hesaplamıştım bakalım erkek istiyoruz bizde ama hayırlısı tabi
O test Nasıl ki anlatsana bi merak ettim10. Haftada evde yapilan cinsiyet testi var, o yüzden dedim 10 canim, yoksa ultrasonda 16 biliyorum
Tabi cinsiyetin bi onemi yok saglikla gelsinler,benimkisi merak![]()
Canim idrarla yapiliyo yine, tam nasil yapilio bende bilmiom, ama kabaca testin kabina belirli miktar idrar koyup az sallayip bekliyomussun, ya turuncu ya yeşil oluyomus, işte biri kiz demek biri erkekO test Nasıl ki anlatsana bi merak ettim
Hayırlı olsunBana da Çin takviminde erkek dedi. Ancak doktorun kız bebek müjdesi verdi
Amin inşallah sağlıkla doğsun bebeklerimiz.Hayırlı olsun
Tabi en önemlisi saglikla gelmesi ama kız evlat bence tam müjdedirDarısı başıma.
Kizlar selam,
hep kız çıktı takvimde oğlum oluyor yalan dolan o işler hiiiiç uğraşma :)Kizlar selam,
Canim idrarla yapiliyo yine, tam nasil yapilio bende bilmiom, ama kabaca testin kabina belirli miktar idrar koyup az sallayip bekliyomussun, ya turuncu ya yeşil oluyomus, işte biri kiz demek biri erkek
%80-85 dogru sonuc veriyormuş.
intelligender cinsiyet testi diye gecio. İnternette 100 lira kadar
Ben saglikla ilerlersem o zamana kadar kesin deneyecem![]()
Selam canim, ay evet yaptim erkek çıktıŞimdi baya bir zaman olmuş ama yaptınız mı o cinsiyettestini meak ettim. :)