• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çin Takvimi

kızlar rıca etsem benım ıcın bakarmısınız takvıme anlayamadım 12 haftalık hamıleyım son adet 20.03.2016 dogum tarıhım 24.06.1993 kız olmasını cok ıstıyorum ama tabı once sağlık cevaplarsanız cok sevınıcem

Canım selam şimdi sen tam olarak Martin sonunda mi yoksa Nisanın basında mi hamile kaldın acaba :kahve:o önemli cin takviminde ... benim bildigim

Hamile kaldiktan sonra cinsiyeti ogrenmek icin otomatik hesaplamadan bakabiliyosunuz. Ama hamile kalmadan bakmak icin hamilelik planlamadan bakiyosunuz.

Canım evet arkadasin dedigi gibi otomatık hesaplamadan bakıyorsun nisanda kaldıysa kız gösteriyor :KK49:hadi hayırlısı bakalım...inşallah gönlünün istediği olur. ..öğrenince yaz bakalım merak ettim

Canım evet arkadasin dedigi gibi otomatık hesaplamadan bakıyorsun nisanda kaldıysa kız gösteriyor :KK49:hadi hayırlısı bakalım...inşallah gönlünün istediği olur. ..öğrenince yaz bakalım merak ettim
Ayyyy çok heyecanlandım şimdi martta hamile kalmis olmam mümkün değil çünkü ovulasyon tarihim nisan yumurtlama olmadan hamilelik gerçekleşmez bildiğim.mutlaka öğrenince yazi cam tesekkurler :halay:

Benim bat 18 subatti muhtemel subat sonu yada mart basi hamile kaldim ikiside erkek gosteeiyor ama kizmis bebegimiz bende tutmadi malesef

Benim bat 18 subatti muhtemel subat sonu yada mart basi hamile kaldim ikiside erkek gosteeiyor ama kizmis bebegimiz bende tutmadi malesef
Doğum tarihiniz nedir acaba çünkü anladığım kadarıyla aylara göre artı 1yada arti2 eklememiz lazım yasimiza otomatik hesaplamami yaptınız yoksa tablodanmi baktınız direk

Çin takvimi bana çok saçma geliyor.hicbir zaman inanmadım bakmamistim bile. böyle şeylerle ilgilenmek bana boş geliyor.ama eşim inanıp baktı.kız diyor.tabi ki tutmadı:) doktorlar hep erkeğe benzettiler. Bugün de ayrıntılı ultrasonda erkek olduğu kesinleşti :) iki seçenek olduğu için bazılarında rastlantı eseri tutması normal ama bu gerçek demek değil sadece tesadüf

Benim ovulasyon tarihlerim 27-30 marttı, subat ve martı kız gösteriyordu cin takvimi nisanı erkek... 2 doktora gittim biri erkek dedi diğeri belli olmuyor daha dedi...Acaba mart sonu oldugu için mi tutmadı

Çin takvimi uygulayip hamile kaldiniz

Ne dediğinizi anlamadım ama anladıgım kısmıyla cevaplayım; benim bir oglum var kız istediğim için çin takvimi subat ve mart aylarında kız gösterdiği için denedik, mart ayında hamile kaldım... Bir doktor erkek diğeri kız da olabilir dedi, yumurtlama zamanlarım ay sonlarına denk geliyor

Benimde haziranda kız gösteriyor bakalım denemeler sonuç verirse ve hamile kalırsam kendim bizzat dememiş ve görmüş olacam

Tabi 2 tane oğlum olduğu için ben biraz kız için bu sefer tedbir olmak istedim tabii takdir allahin ama sonucu merak ediyorum bide bu yumurtlamadan önce iliski ve sola yatmak falan derken denemediğim şey kalmadı :rolleyes:rabbim nasip ederse kesin paylaşacağım burda

Ne dediğinizi anlamadım ama anladıgım kısmıyla cevaplayım; benim bir oglum var kız istediğim için çin takvimi subat ve mart aylarında kız gösterdiği için denedik, mart ayında hamile kaldım... Bir doktor erkek diğeri kız da olabilir dedi, yumurtlama zamanlarım ay sonlarına denk geliyor
Yani çin takvimi ne göre mi hamile kaldiniz demek istedim

Back