- 27 Ocak 2016
- 120
- 46
- 48
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mart 25 adetim bitti nisan 3 yumurtlama tarihim muhtemelen nisanCanım selam şimdi sen tam olarak Martin sonunda mi yoksa Nisanın basında mi hamile kaldın acaba o önemli cin takviminde ... benim bildigim
Ayyyy çok heyecanlandım şimdi martta hamile kalmis olmam mümkün değil çünkü ovulasyon tarihim nisan yumurtlama olmadan hamilelik gerçekleşmez bildiğim.mutlaka öğrenince yazi cam tesekkurlerCanım evet arkadasin dedigi gibi otomatık hesaplamadan bakıyorsun nisanda kaldıysa kız gösteriyor hadi hayırlısı bakalım...inşallah gönlünün istediği olur. ..öğrenince yaz bakalım merak ettim
Doğum tarihiniz nedir acaba çünkü anladığım kadarıyla aylara göre artı 1yada arti2 eklememiz lazım yasimiza otomatik hesaplamami yaptınız yoksa tablodanmi baktınız direkBenim bat 18 subatti muhtemel subat sonu yada mart basi hamile kaldim ikiside erkek gosteeiyor ama kizmis bebegimiz bende tutmadi malesef
Tablodan baktim direk 89 haziran dogumluyum 26 yasDoğum tarihiniz nedir acaba çünkü anladığım kadarıyla aylara göre artı 1yada arti2 eklememiz lazım yasimiza otomatik hesaplamami yaptınız yoksa tablodanmi baktınız direk
Çin takvimi uygulayip hamile kaldinizBenim ovulasyon tarihlerim 27-30 marttı, subat ve martı kız gösteriyordu cin takvimi nisanı erkek... 2 doktora gittim biri erkek dedi diğeri belli olmuyor daha dedi...Acaba mart sonu oldugu için mi tutmadı
Çin takvimi uygulayip hamile kaldiniz
Yani çin takvimi ne göre mi hamile kaldiniz demek istedimNe dediğinizi anlamadım ama anladıgım kısmıyla cevaplayım; benim bir oglum var kız istediğim için çin takvimi subat ve mart aylarında kız gösterdiği için denedik, mart ayında hamile kaldım... Bir doktor erkek diğeri kız da olabilir dedi, yumurtlama zamanlarım ay sonlarına denk geliyor
Benim cocuklarimin 3 u de
hamileydiniz sanırım ney olacak kız erkek