• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çin Takvimi

Benim tuttu 23 haftada erkek olduğunu öğrendik. Göstermiyorsa kızdır durumu tamamen yalan doktor 16. Haftada kıza benziyor ama göremedim de dedş. Hamileliğim cok rahat herkes erkek diyordu. Ne bulantı ne kusma çok rahat geçirdim diyebilirim. Allah herkese nasib etsin
Bu gidişle bizimde öğrenmemiz sizin gibi geç olcak ne zmn gitsem göremedik :) kordon bacak arasında toplanmış yinede bence erkek dedi dr acaba kemik yapısına göremi dedi onuda bilmiyorum

Bayanlar cin takvimine gore erkek diyor ama bizim kizimiz olacak. Benim icimdende cevremde hep erkek diyordu acaba bi surpriz olurmu diye düşünüyorum yine:)

Bu gidişle bizimde öğrenmemiz sizin gibi geç olcak ne zmn gitsem göremedik :) kordon bacak arasında toplanmış yinede bence erkek dedi dr acaba kemik yapısına göremi dedi onuda bilmiyorum

Evet onu kemik yapısına göre söylüyorlar. Tecrübeli doktorlar biliyorlar ama onun yanılma olasılığı çok yüksek. Ben detaylı ultrason da öğrendim. Çikolata yedim girmeden yarım saat evvel falan. Direk gösterdi ben bile gördüm

Çin takvimide ,rus takvimide erkek diyordu hatta ikili testte hcb 50 altı ama doktor 13. Haftada %80 kız dedi yani hepside yalan arkadaslar

6 aylik gebeyim. Çin takviminde erkek diyordu ama kız cikti bizimki :)) Elçinimi pamuk prensesimi bekliyoruz..

Evet onu kemik yapısına göre söylüyorlar. Tecrübeli doktorlar biliyorlar ama onun yanılma olasılığı çok yüksek. Ben detaylı ultrason da öğrendim. Çikolata yedim girmeden yarım saat evvel falan. Direk gösterdi ben bile gördüm
Bizimki kızmış çin takvimini çürüttüm nasıl ender bi insanım yaaaa oysa bütün çevreme tutuyodu :) inanmayanlar bakıp teyit edebilir hata yok. Doğum günüm 7.3.1986. Son adetin ilk günü 19.06.2016 İlişki günümüz bile belli çünkü otele tatile gitmiştik ve tek seferde tuttu başka ilişki olmadı. Oda 5 temmuz 2016. Eeee 14 gün gitsek eder 19 temmuz. Bebeğim kesin kez temmuzda dölllenmiş ama benim kızım olcak. Takvime göre erkekti oysa. Çürüttüm takvimi

Benim çin takvimi tuttu. Rus takvimi ve biorythm tutmadı. Oğluşum oluyor :))

Benim oğlumda çin takvimi kız yazıyodu tutmadı oğlum oldu şimdikinede bakıyorum erkek yazıyo inşaallah bundada tutmaz kızım olur iki hamileligimde aynı ayda aynı günlerde hamile kaldım yıl farkı var sadece

Slm hanımlar aranıza yeni katıldım benimde üç oğlum var kızım olsun çok istiyorum hangi aylara bakmak gerekiyor doğum tarihim 20.07.1984

Bayanlar cin takvimine gore erkek diyor ama bizim kizimiz olacak. Benim icimdende cevremde hep erkek diyordu acaba bi surpriz olurmu diye düşünüyorum yine:)

Ben sizinkine baktim kiz diye hesapladim ama bilemedim...
Dogmustur zaten minnak Allah anali babali buyutsun insallah.

Ya hanimlar bu cin takviminde yas belirmelenin nasil oldugunu kesin kes bilen var miiii?

Mart sonrasi doganlar +1 ekliyorlar miladi yaslarina ama miladi yas hangisi?
Bitirmis oldugumuz yas mi yoksa girdigimiz yas mi?

Mesela Ekim 1992 dogumlu bir arkadasim agustos ayinda hamile kaldi.
Gebe kaldigi ayda bitirmis oldugu yasi 23tu, 24 yasini ekimde bitirecekti.
Ve dolayisiyla 24. yas gunu gelmeden hamile kaldigi icin 23+1 yaptik ve agustos ayina baktik kiz cikti.
Farkli farkli sitelerin hem otomatik hesaplamasina hem de kendimiz baktik, dogru mu diye dogru cikti.
Hatta cin takvimine gore yas hesaplamayi da yaptik otomatik olarak ve gercekten de cin takvimine gore gebe kaldiginiz yas 24 dedi.
Bu sekilde icinde oldugumuz yasa degil de bitidigimiz yasa +1 ekliyoruz.

Ama sonra baska bir siteye girdik en son oraya da bakalim cikcaz netten dedik.
Bu site ise arkadasimin bitirmis oldugu yasa degil de girmis oldugu yasa +1 ekleyerek hesapladi.
Yani arkadasim agustos ayinda 23 yasinin icerisindeydi hala ve ekimde 24 yasini bitirecegine ragmen,
bu sitedeki otomatik hesaplama 24+1 yapti.
Ama site bana yetersiz geldi cunku sadece bebeginizin muhtemel cinsiyeti sudur dedi.
Obur siteler daha detayli yaziyor, normal yasiniz sudur, cin takvimine gore gebe kaldiginiz yasiniz budur vs vs diye.

Yani uzun lafin kisasi hangi yasa +1 ekleniyor, bitirdigimiz yasa mi girdigimiz yasa mi?

Not: Evet biliyorum bilimsel bir aciklamasi yok bu olayin ama meraktan arastiriyor iste insan.

Ya hanimlar bu cin takviminde yas belirmelenin nasil oldugunu kesin kes bilen var miiii?

Ve dolayisiyla 24. yas gunu gelmeden hamile kaldigi icin 23+1 yaptik ve agustos ayina baktik kiz cikti.
Farkli farkli sitelerin hem otomatik hesaplamasina hem de kendimiz baktik, dogru mu diye dogru cikti.
Hatta cin takvimine gore yas hesaplamayi da yaptik otomatik olarak ve gercekten de cin takvimine gore gebe kaldiginiz yas 24 dedi.

Bu site ise arkadasimin bitirmis oldugu yasa degil de girmis oldugu yasa +1 ekleyerek hesapladi.
Yani arkadasim agustos ayinda 23 yasinin icerisindeydi hala ve ekimde 24 yasini bitirecegine ragmen,
Ama site bana yetersiz geldi cunku sadece bebeginizin muhtemel cinsiyeti sudur dedi.
Obur siteler daha detayli yaziyor, normal yasiniz sudur, cin takvimine gore gebe kaldiginiz yasiniz budur vs vs diye.

Yani uzun lafin kisasi hangi yasa +1 ekleniyor, bitirdigimiz yasa mi girdigimiz yasa mi?

Not: Evet biliyorum bilimsel bir aciklamasi yok bu olayin ama meraktan arastiriyor iste insan.
nasl hesaplaniyo aceba

nasl hesaplaniyo aceba

Dogum gununuzu ve gebe kaldiginiz ayi bana yazin dicem ama banlanmissiniz.

Dogum gunu mart ayi sonrasiysa yasiniza +1 ekliyorsunuz.
Ama bitirdiginiz yasa mi, girmis oldugunuz yasa mi ekleniyor tam emin degilim.
Kesin bilen biri varsa yazsa iyi olur.

nasl hesaplaniyo aceba

Profilinizden dogum gununuze baktim, gebelik takviminizde de 11. hafta diyor.
Yanlis hesaplamadiysam eylul ayinda gebe kaldiniz sanirim.
Eylul ayinda yasiniz hala 20 (henuz 21. yas gununuz gelmemis kasimda 21 olmussunuz), bu yuzden cin takvimine gore 20+1 yaparak 21 yas tablosunun eylul ayina baktim, kiz dedi.

Biten yasa mi yoksa girmis oldugumuz yasa mi +1 ekleniyor tam emin olmadigim icin,
girmis oldugunuz yasa ekleme yaparak da baktim, yani 21+1 yaparak 22 yasin eylul ayina da baktim, onda da kiz cikti.

Otomatik hesaplama da yaptim sizin icin, kopyalayalim:

Gerçek Yaşınız: 21

Çin Takvimine Göre Şimdiki Yaşınız: 22

Çin Takvimine Göre Hamile Kaldığınız Tarihteki Yaşınız: 21

Çin Takvimine Göre Bebeğinizin Cinsiyeti: KIZ

Bunlar meraktan baktigimiz seyler tabi en iyisini tereddutsuz Rabbim bilir:KK68:

Ben 17 nisan 95 doğumluyum kızıma 19 da hamile kaldım ama yirmi yaşımda doğurdum 2015 te yirmi bitince yani eğer 20+1 yaparsak sonuç doğru ama 19+1 yaparsak erkek çıkıyor

Ben 17 nisan 95 doğumluyum kızıma 19 da hamile kaldım ama yirmi yaşımda doğurdum 2015 te yirmi bitince yani eğer 20+1 yaparsak sonuç doğru ama 19+1 yaparsak erkek çıkıyor
Hangi ay dogum yaptiginiz degil, hangi ay gebe kaldiginiz onemli.

Back