• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çin Takvimi

Ben de tutmadı. Kız çıkıyordu, doktor erkek olduğunu söyledi. Değişiklik olursa yazarım tekrar... Bunlar tabii işin şakası... Herşey Allah'tan, hayırlısı neyse o nasip olsun hepimize.

Bende Çin takvimi, Rus takvimi, bi tane daha test soruları vardı hepsinde erkek çıkmıştı ama benim bebeğim %100kız

Çin Takvimi = Erkek
Rus Takvimi = Kız

Gebelik belirtilerinden tahmin = Kız

12. Haftada Doktor Erkek dedi ardından Erkek Gibi dedi. Bakalım sonraki kontrolde ne olacak :)

Bende de tutmadi,cin takvimi erkek diyordu onun disinda rus takvimi ay takvimi baska ne varsa kiz diyordu ve kiz oldugunu ogrendik bebegimizin cinsiyetinin,tabiki onemli olan saglikli ve hayirli bir evlat olmasi,ama en azindan cin takvimi gibi buyuk bir olusumu en azindan biz curutmus olduk :)

Çin takvimi tuttu rus takvimi tutmadı. bebeğim erkek. et yiyemiyorum aşırı limon tüketiyorum. 14. haftadayım hala bulantı kusma var

Bisey sorucam hamile kaldigimiz ayi baz alicaz değil mi kozlar...yoksa son adet tarhinemi bakicaz

hayırlısı tabi ama ben kız istiyorum çin takvimine göre de kız çıktı, inşallah tuttar cuma günü öğrenmeyi umuyoruz cinsiyetini. ama sanırım daha önceki haftalarda da bebeğin konumundan belli oluyormuş cinsiyeti, dr bize ısrarla söylemedi :)

Bu cin takviminde direk yasimizami bakiyoruz yoksa arti bir yasmi ekliyoruz yasimiza yas eklersem kiz yasima bakarsam erkek

Cin takvimi neysede rus takviminde kimi okusam kiz cikmis erkek cikan bana denk gelmedi daha ://

Takvimde otomatik hesaplayicida erkek cikiyor normal yasimda kiz cikiyor. Iki farkli dr da kiz ve erkek diyor bu isin icinden cikamadim :110:

benim erkek çıkıyor çin takvimine göre ama çevremde herkes kız diyor bakalım :)

Kızlar bu hesabı yaparken içinde olduğumuz yaşı düşünüyoruz değil mi? Yani ben 89 luyum 26 yıl yaşadım bitti, şu an 27.yaşımı yaşıyorum ona göre bakayım değil mi :) o zaman kız görünüyor . Ben erkek hissediyordum ama bakalım. belli olunca yazacağım.

fatihpepe fatihpepe rus takvimi anne ya da baba adayının kan bağışında bulunmasında hatalı sonuç veriyormuş. Benim eşim yılda bir bağışta bulunur o yüzden bu takvime bakmadım bile.
Ne biliyim bi tek orda kiz deyince cok sevinmistim :))donra baktim erkek dedigi hic yok sevincimi yarida birakti ://
Artik sali gunudr.um soyleyecek ama olan olmus ben hala kiz olsun diye dua ediyorum :))

Back