• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çin Takvimi

Canim saglikla insallah oglum olacak .dun tamamen kesinlesti bacaklari ayirmis cok rahat beyfendi masallah heryerini gosterdi

Benim tuttu 23 haftada erkek olduğunu öğrendik. Göstermiyorsa kızdır durumu tamamen yalan doktor 16. Haftada kıza benziyor ama göremedim de dedş. Hamileliğim cok rahat herkes erkek diyordu. Ne bulantı ne kusma çok rahat geçirdim diyebilirim. Allah herkese nasib etsin

Merhabaa arkadaslar 13. Haftamdayim hamileligimin, otomatik hesaplama yaptim kiz dior cogu arkadasimda otomatik yapinca yanlis cikiyor zaten yasimi girip aya baktigimdada erkek diyor. Sizde hangisi daha guvenilirdir, tabi allah bilir bizimki sadece merak :)))

Merhabaa arkadaslar 13. Haftamdayim hamileligimin, otomatik hesaplama yaptim kiz dior cogu arkadasimda otomatik yapinca yanlis cikiyor zaten yasimi girip aya baktigimdada erkek diyor. Sizde hangisi daha guvenilirdir, tabi allah bilir bizimki sadece merak :)))
Canim ben 3 cocugumda otomatik hesaplayinca tam tersi cikiyor..kizlarima erkek diyor..ogluma da kiz diyor...ama yasimi net girince dogru cikiyor...benim 3 cocugumda tutuyor....

Canim saglikla insallah oglum olacak .dun tamamen kesinlesti bacaklari ayirmis cok rahat beyfendi masallah heryerini gosterdi
Allah bagislasin sana peki erkek olmasi icin denedin mi yontemler kendisi mi tuttu Ben cok istiyorum bi oglum olsun n yapmaliyim

Merhaba anneler birde buna bakalım çok heyecanlıyım 1 ay kaldı cinsiyetini öğrenmeye tutamıyorum kendimi uzman olacağım sonunda birşey soracağım Annenin hamile kaldigi yaş+ hamile kaldığı ay+9 ay yani benim 17+8+9 :34 çıkıyor ciftse erkek tekse kız derler bu hesaplamada 2 yaşında oğlum var birde annenin doğum yılı bebeğin doğum yılı çift veya tek ise erkek biri tek biri çifter kız derler bende de doğru çıktı sizde doğru çıkıyormu

Hamile kalınan aya ve yaşa göre cinsiyet belirlediğini iddia eden Çin Takvimi. Bilimsel geçerliliği olmasa da eğlenceli...

Hamile Kalınan Yaş
Hamile Kalınan Ay
Oca. Şub Mart Nis. May. Haz. Tem. Ağs. Eyl. Ekim Kas. Aral.
18 K E K E E E E E E E E E
19 E K E K K E E K E E K K
20 K E K E E E E E E K E E
21 E K K K K K K K K K K K
22 K E E K E K K E K K K K
23 E E E K E E K K K E E K
24 E K K E E K E K E E K E
25 K E K E K E K E K E E E
26 E E E E E K E K K E K K
27 K K E E K E K K E K E E
28 E E E K K E K E K K E K
29 K E K K E K E E K E K K
30 E E K E K E E E E E E E
31 E E E E K K E K E K K K
32 E K K E K E E K E E K E
33 K E E K K E K E K E E K
34 E E K K E K E E K E K K
35 E K E K E K E K E E K E
36 E K E E E K E E K K K K
37 K K E K K K E K K E E E
38 E E K K E K K E K K E K
39 K K E K K K E K E E K E
40 E E E K E K E K E K K E
41 K K E K E E K K E K E K
42 E K K E E E E E K E K E
43 K E K K E E E K K K E E
44 E K K K E K E E K E K E
45 K E K E K K E K E K E K
KIZLAR BEN KENDIME VE OGLUMA BAKYIORUM DOGRU CIKIYO BI ANKET YAPAYIM COCUGU OLANLAR DOGRU YALNIS DIYE BI YZASINLAR BANA EGER DOGRUYSA 2008 NISAN AYINA NIYETLENYIORUM IKINCI ICIN:1yes2:

attachment.php
Slm cnm benm dogum tarihim 19/07/1997 hamile kaldim ay haziran sonu temmuz basi sence erkek mi oluyo kiz mi oluyo

çin ve rus takvimine göre erkekti.
öğrendik gerçekten erkekmiş.
bende tuttu şansmı bilemiyorum

Çine gore erkek rusa görede erkek doktor ilk erkek sonra kiz dedi bende anlamadim bi sonraki muayneye artik

Cin takvimi erkek diyo ama daha göremedik pipiyi kordon varmış orda ne zmn gitsem saklıyo offff

Back