Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çin takvimine gore mi hamile kaldinizKız diyordu Çin takvimi ama oğlum olacak inşallah
Canim ben 3 cocugumda otomatik hesaplayinca tam tersi cikiyor..kizlarima erkek diyor..ogluma da kiz diyor...ama yasimi net girince dogru cikiyor...benim 3 cocugumda tutuyor....Merhabaa arkadaslar 13. Haftamdayim hamileligimin, otomatik hesaplama yaptim kiz dior cogu arkadasimda otomatik yapinca yanlis cikiyor zaten yasimi girip aya baktigimdada erkek diyor. Sizde hangisi daha guvenilirdir, tabi allah bilir bizimki sadece merak :)))
Anladim canim cevap ocin tesekkurler :)Canim ben 3 cocugumda otomatik hesaplayinca tam tersi cikiyor..kizlarima erkek diyor..ogluma da kiz diyor...ama yasimi net girince dogru cikiyor...benim 3 cocugumda tutuyor....
Allah bagislasin sana peki erkek olmasi icin denedin mi yontemler kendisi mi tuttu Ben cok istiyorum bi oglum olsun n yapmaliyimCanim saglikla insallah oglum olacak .dun tamamen kesinlesti bacaklari ayirmis cok rahat beyfendi masallah heryerini gosterdi
Slm cnm benm dogum tarihim 19/07/1997 hamile kaldim ay haziran sonu temmuz basi sence erkek mi oluyo kiz mi oluyoHamile kalınan aya ve yaşa göre cinsiyet belirlediğini iddia eden Çin Takvimi. Bilimsel geçerliliği olmasa da eğlenceli...
Hamile Kalınan Yaş
Hamile Kalınan Ay
Oca. Şub Mart Nis. May. Haz. Tem. Ağs. Eyl. Ekim Kas. Aral.
18 K E K E E E E E E E E E
19 E K E K K E E K E E K K
20 K E K E E E E E E K E E
21 E K K K K K K K K K K K
22 K E E K E K K E K K K K
23 E E E K E E K K K E E K
24 E K K E E K E K E E K E
25 K E K E K E K E K E E E
26 E E E E E K E K K E K K
27 K K E E K E K K E K E E
28 E E E K K E K E K K E K
29 K E K K E K E E K E K K
30 E E K E K E E E E E E E
31 E E E E K K E K E K K K
32 E K K E K E E K E E K E
33 K E E K K E K E K E E K
34 E E K K E K E E K E K K
35 E K E K E K E K E E K E
36 E K E E E K E E K K K K
37 K K E K K K E K K E E E
38 E E K K E K K E K K E K
39 K K E K K K E K E E K E
40 E E E K E K E K E K K E
41 K K E K E E K K E K E K
42 E K K E E E E E K E K E
43 K E K K E E E K K K E E
44 E K K K E K E E K E K E
45 K E K E K K E K E K E K
KIZLAR BEN KENDIME VE OGLUMA BAKYIORUM DOGRU CIKIYO BI ANKET YAPAYIM COCUGU OLANLAR DOGRU YALNIS DIYE BI YZASINLAR BANA EGER DOGRUYSA 2008 NISAN AYINA NIYETLENYIORUM IKINCI ICIN:1yes2: