Çin Takvimi

Herkese merhaba:) Biz 11+1'deyiz. Çin takvimi de yaptım, rus takvimi de yaptım hepsinde erkek çıktı. Benim içime de hep erkek doğuyordu. Geçen hafta kontrole gittiğimizde doktor cihazı karnıma koyar koymaz yüksek ihtimal erkek bu dedi:)

Benim 2 kizimda da otomatik hesaplama tutmadi..yani tam yasimi girince dogru tuttu..mayis dogumlu oldugum icin 1 yas eklenmesi gerekiyormus.eklemeyince dogru cikiyor.ekleyince yanlis cikiyor

Evet giriliyor ama mayis ayi sonrasi iste 1 yas ekliyor canim otmatik boyle yapiyor..mesela ben 31 yasimda hamile kaldim ama otomatik beni 32 gosteeip hesap yapiyor o da tutmuyor ben de..ama tam yasimi girince tutuyor
O herkesin yasina 1 ekliyo cnku gercek yasiniz 26 cin takvmne gore 27 diyo :) ben de mart dogmlym mesela. Bende tuttu oglan demisti :)) etrafmdaki herkese tuttu ya nasil bisi anlamadm

Bendede dogru cikti, erkek yaziyor ve 4 aylik oglusum var :))

Bende de doğru çıktı. Hatta çevremdeki çoğu kişide tuttuğunu gördüm. Tabiki allahın vergisi, allah bilir. Güzel allahım evladı olmayan,yıllarca evlat hasreti çeken herkese nasip etsin. Yoksa cinsiyetin ne önemi var. Sağlıklı, uzun ömürlü, mutlu, vatana, millete, anasına, babasına hayırlı evlat olsun yeter. Çin takvimine göre Yaş hesaplamaya gelince örneğin ben Ocak doğumluyum yaşıma 2 ekleyerek hesapladım. Aylara göre doğduğun yaşa 1ya da2 ekliyoruz.

Neden ekleme yapiliyo ben onu anlamadim. Zaten otomatik hesapliyo dogum tarihini gun ay yil girince...

Slm kızlar benimde iki oğlum var ve kızım olsun istiyorum tabi hayırla sağlıkla inşallah. .çin Takvimi haziran da kız diyoo zamaaaannn denemeler başlasın diyorum..Allah herkese bu güzel duyguları taddirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…