- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
gösterdim popodakine geçer dedi ve cidden geçti. saçının içindeki kaldı ama hiç gözükmüyor. allahtan yüzü falan değil.
bilmem canım çevrende gördün mü renk pigmentleri ölmüş oluyor kırmızı lekeler oluyor. bizim bir akrabamızın yünzde var hem de bayan. yıllarca çok sorun etti. öyle bir şey diye korktum aslında allahtan örünür yerde değil canım.Can'ım popodaki geçtiyse saçının içindekide geçer Zaman'la merak etme ozaman.
Muhtemelen saç içinde yeterince hava alamadığından uzun sürüyor geçmesi
merhaba canim buyuk ihtimal aralikta hamile kalmisindirKimseden cevap yokmu? :-(
Bulundugum yasima gore kiz, çin yaşına gore ise erkek? hangisine inanmaliyim bilmiyorum tek bildigim bebegimin cinsiyetini cook merak ediyorum!
Çin takvimine göre yaşına baktığında erkek diyorsa erkek olur tabi Allah herşeyin dogrusunu bilir Sağlıcakla kucaginiza almayı nasip etsin insallahBulundugum yasima gore kiz, çin yaşına gore ise erkek? hangisine inanmaliyim bilmiyorum tek bildigim bebegimin cinsiyetini cook merak ediyorum!
Çin takvimine göre yaşına baktığında erkek diyorsa erkek olur tabi Allah herşeyin dogrusunu bilir Sağlıcakla kucaginiza almayı nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?