Çin Takvimi

gösterdim popodakine geçer dedi ve cidden geçti. saçının içindeki kaldı ama hiç gözükmüyor. allahtan yüzü falan değil.

Can'ım popodaki geçtiyse saçının içindekide geçer Zaman'la merak etme ozaman.
Muhtemelen saç içinde yeterince hava alamadığından uzun sürüyor geçmesi

Can'ım popodaki geçtiyse saçının içindekide geçer Zaman'la merak etme ozaman.
Muhtemelen saç içinde yeterince hava alamadığından uzun sürüyor geçmesi
bilmem canım çevrende gördün mü renk pigmentleri ölmüş oluyor kırmızı lekeler oluyor. bizim bir akrabamızın yünzde var hem de bayan. yıllarca çok sorun etti. öyle bir şey diye korktum aslında allahtan örünür yerde değil canım.

Arkadaslar hangi cin takvimi sizce daha cok dogru?
Birinde simdiki yasiniza gore bakacaksiniz birindede once cin yasinizi hesaplayacaksiniz.

Benim ilk adet gunum 12. aralik 2015. Diyelimki adet gunlerim 4-5 gun surdu.
Adetim bittiginde esimle sadece bir kez beraberdik.
Bir hata oldu. Ve bir kac hafta sonra hamile oldugumu ogrendim ))
Peki sorun su - aralik ayina bakacam yoksa ocak mi oluyor?
Yardimci olursaniz sevinirim. Bu arada simdiki yasim 25.

Ben dé hep erkek çıkıyor du çin takvimi. 12 . Haftada kız. 16. Hafta da kız. 20. Hafta kesin erkek

benim ilk hamileligimde takvime gore oglum olmasi gerekiyordu ama kizim oldu.simdi takvim yine erkek gosteriyor.bakalim bikac aya ogreniriz kismetse.

Hamile kaldığımız ayı nasil bilecegiz arkadaşlar benim adet günüm 11 kasimdi ama olmadım bu durumda ekimde mi hamile kalmış oluyorum ben

Çin takvimine göre cinsiyet aslında doğru çıkıyor ama çin takvimine göre yaşınızı doğru bilirseniz !çin takvimine göre doğum tarihinizi girip çin takvimine göre yasinizi önce öğrenip sonra bu yaşların aylarına göre cinsiyet belirleyen tabloda o öğrendiğiniz yasa göre aylara bakmalısınız o zaman doğru çıkıyor. Yani yirmi yaşında iseniz çin takvimine göre yirmi bir yaşında çıkıyorsunuz.

Bulundugum yasima gore kiz, çin yaşına gore ise erkek? hangisine inanmaliyim bilmiyorum tek bildigim bebegimin cinsiyetini cook merak ediyorum!

Bulundugum yasima gore kiz, çin yaşına gore ise erkek? hangisine inanmaliyim bilmiyorum tek bildigim bebegimin cinsiyetini cook merak ediyorum!
Çin takvimine göre yaşına baktığında erkek diyorsa erkek olur tabi Allah herşeyin dogrusunu bilir Sağlıcakla kucaginiza almayı nasip etsin insallah

Çin takvimine göre yaşına baktığında erkek diyorsa erkek olur tabi Allah herşeyin dogrusunu bilir Sağlıcakla kucaginiza almayı nasip etsin insallah

Tessekur ederimm aminnn insallah Allah tum isteyenlere bu guzel duygulari yasatsin. Yarin dr randevum var 12. haftamiz bitiyor bakalim cinsiyeti neymiş kucugumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…