- 21 Eylül 2009
- 3.907
- 1.249
- 333
erkek çıktı canım. Allah gönlüne göre versin.pikolata78 canım bana da bakar mısın? 28.12.1989 sat 04.11.2015
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erkek çıktı canım. Allah gönlüne göre versin.pikolata78 canım bana da bakar mısın? 28.12.1989 sat 04.11.2015
Teşekkürler canım ama linkini verdiğin teste baktım ben kız çıktı banaerkek çıktı canım. Allah gönlüne göre versin.
forumda gerçek çin takvimi diye bir topik buldum ona uyguladım. onun daha çok tuttuğu söyleniyor. benim bulduğum prokeralanın çin takviminin çok isabetli olmadığı yorumlarını okudum başka sitelerden. hayırlısı bakalım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımTeşekkürler canım ama linkini verdiğin teste baktım ben kız çıktı bana
ilk bebeğimde herkes oğlan dedi ben kız hissettim çevre kazandı oğlum olduKızlar ben birşey merak ediyorum henüz 8 haftalik hamileyim allah herkese sağlıklı bebek nasip etsin öncelikle ama tabi insan merak ediyor cinsiyetini çevremde ki herkes erkek bebek tahmininde bulunuyor ama tamamen herkes babamız sadece kız diyor bende rüyamda hep kız bebek görüyorum çevrenin dediği tutuyor mu bu durumu yasayaniniz var mi merak ediyorum
En iyisi ben bekleyeyim o zamanilk bebeğimde herkes oğlan dedi ben kız hissettim çevre kazandı oğlum oldu
bu seferkinde herkes kız dedi ben yine kız dedim ama doktor erkeğe benziyor dedi
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/iste-gercek-cinsiyet-takvimi.79440/Teşekkürler canım ama linkini verdiğin teste baktım ben kız çıktı bana
Sağoll canımmhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/iste-gercek-cinsiyet-takvimi.79440/
link bu canım hamile kalma ihtimalin olan ayı yazdım. saat bölümünü de türkiye saatine göre +2 yaptım. erkek çıktı. ama bunlar eğlence tabi. allah gönlüne göre versin canım.
Canım cinsiyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü kızım o kadar net görünüyordu ki doktorum bile diyordu maşallah ne kadar herşeyiyle düzgün bir bebek diye gelişimi hep ilerdeydi,teyzemin oğlu tam tersi kolu bacağı nerde bebeğin şekli belli değildi. Bende çok bakardım böyle şeylere ama şimdi bakmamaya çalışıyorum çünkü insanın kafası karışıyor. Belirtilere göre kesin kız dedikleri erkek,kesin erkek dedikleri kız çıkan o kadar kişi var ki. Kızımla herkes kesin oğlun olacak diyorlardı ama tam tersi oldu onun için Allahtan başka hiç bir teste,nub teorisine keseye fln inanmıyorum.Benim kafama bisey takildi yeni konu acmak istemedim burdan sorayim. Erkek bebek kiz bebege oranla daha erken gelisiyor hatta eskiler sey derler 40 gun doldumu butun herseyi tamamlanirmis erkek bebegin. Simdi benim bebegin 7+6 gunluk ultrason goruntusunde cenin seklini almis vziyette kafasi bacagi kolu net gorunuyor. Bu sekilde olup kiz sahibi olan varmi dikkat ettiniz mi? Yoksa tamamen tesaduften mi ibaret?
Ama 40 gunde mi belli oldu. Illaki vakit gectikce cocuk gelisiyor seklini aliyor. Ya merak iste benimki gunler gecsin diye kendi kendime ugras buluyorum. Benim 2 kizda bu kadar belli degildi. Bunda siyah beyaz olmasina ragmen gordum. Merakimi cezbetti cnm yaCanım cinsiyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü kızım o kadar net görünüyordu ki doktorum bile diyordu maşallah ne kadar herşeyiyle düzgün bir bebek diye gelişimi hep ilerdeydi,teyzemin oğlu tam tersi kolu bacağı nerde bebeğin şekli belli değildi. Bende çok bakardım böyle şeylere ama şimdi bakmamaya çalışıyorum çünkü insanın kafası karışıyor. Belirtilere göre kesin kız dedikleri erkek,kesin erkek dedikleri kız çıkan o kadar kişi var ki. Kızımla herkes kesin oğlun olacak diyorlardı ama tam tersi oldu onun için Allahtan başka hiç bir teste,nub teorisine keseye fln inanmıyorum.
Valla canım doktorum bana 7 haftalık civarı dedi ama bu bebeğim tam tersi kızım gibi net değil,kızım 7 haftalıkken baya netti yani. Bende çook merak ediyorum ama kafamı da karıştırmak istemiyorum aslında,frenliyorum kendimi insan tabi ki her ikisinden de olsun istiyor. Annem benden sonra hep oğlu olsun istemişti ama 2 oğlu da yaşamadı maalesef bana hep diyor kızım erkek veya kız diye kaptırma kendini çok merak iyi değil sağlıklısını dile sadece bende öyle yapmaya çalışıyorum sonra hayalkırıklığı olmasın diye sonuçta onlar bizim canımız kanımız Allah hangisini hayırlı görürse o olsun diyorum.Ama 40 gunde mi belli oldu. Illaki vakit gectikce cocuk gelisiyor seklini aliyor. Ya merak iste benimki gunler gecsin diye kendi kendime ugras buluyorum. Benim 2 kizda bu kadar belli degildi. Bunda siyah beyaz olmasina ragmen gordum. Merakimi cezbetti cnm ya
Tabi canım kız veya erkek başımızın üstünde yerleri var. Ama işte o merak çok fena hele ki 2. veya 3.çocukta,eskiden ne güzelmiş bu takvimlerden teorilerden yumurtlamadan fln haberleri yoktu çatır çatır çocuk yapıyorlardı çoğu da kızı da erkeği de tutturuyordu vallaTabi oyle once saglik. Zaten ben kendimi kaptirmis degilim. Icimden gecen erkek cunku 2 kizim var. Ha kiz olunca ben bunu istemiyorum diyecek halim yok erkek bekledim de kiz oldu napalim nasip kismet sknti yapmam yani. Ama suan merak etmiyorum diyip kendimi kandiracak degilim
Benim kaynanam sey demisti 40 gun dolunca bebegin herseyi bellidir. Yasayan 3 kiz 3 oglu 2 tanede olmus var. Dusugude olmus o erkekmis onda gormus herseyi tamamlanmis vaziyette. Anneannemde derdi erkek daha once gelisir diye duyduklarim bunlar. Anneanneminde 4 sag 3 oluTabi canım kız veya erkek başımızın üstünde yerleri var. Ama işte o merak çok fena hele ki 2. veya 3.çocukta,eskiden ne güzelmiş bu takvimlerden teorilerden yumurtlamadan fln haberleri yoktu çatır çatır çocuk yapıyorlardı çoğu da kızı da erkeği de tutturuyordu valla
Olabilir canım belki gerçekten öyle bişey vardır ama bana vurmadığı kesin Allah hayırlısını versin bakalım 3-4 hafta sonra belki öğreniriz bebişlerin cinsiyetini de yeter ki şu merak bitsin gitsin yaBenim kaynanam sey demisti 40 gun dolunca bebegin herseyi bellidir. Yasayan 3 kiz 3 oglu 2 tanede olmus var. Dusugude olmus o erkekmis onda gormus herseyi tamamlanmis vaziyette. Anneannemde derdi erkek daha once gelisir diye duyduklarim bunlar. Anneanneminde 4 sag 3 olu
Benim kontrolum 22 sinde. O zamana 11 hafta oluyor. Insallah belli olur o zamana. Denildigi gibiyse eger erkekse sanirim gosterirOlabilir canım belki gerçekten öyle bişey vardır ama bana vurmadığı kesin Allah hayırlısını versin bakalım 3-4 hafta sonra belki öğreniriz bebişlerin cinsiyetini de yeter ki şu merak bitsin gitsin ya
Evet canım belli edebilir bi tane arkadaşım 10 haftalıkken öğrenmişti doktor %80 erkek demişti ve gerçekten de oğlu oldu ama doktora biraz ısrar etmek lazımmış çoğu görüyormuş aslında ama 14-16 haftalarda iyice netleşince söylüyorlar.Benim kontrolum 22 sinde. O zamana 11 hafta oluyor. Insallah belli olur o zamana. Denildigi gibiyse eger erkekse sanirim gosterir
konu ile alakasız olacak ama imza bölümüme lilypie tickers eklemek istiyorum. imza bölümüm bile senin imzan olduğun farkettim bana yardımcı olursan sevinirim.Tabi oyle once saglik. Zaten ben kendimi kaptirmis degilim. Icimden gecen erkek cunku 2 kizim var. Ha kiz olunca ben bunu istemiyorum diyecek halim yok erkek bekledim de kiz oldu napalim nasip kismet sknti yapmam yani. Ama suan merak etmiyorum diyip kendimi kandiracak degilim
Ben tarama testi icin devlete gidicem. Muayenehaneye gidiyorum doktorun. Cinsiyetini hemen soyluyor zaten tahminini. Doktorumu degismedim hic. Devletteki doktor daha erken gostermiyor dedigi gun diger muayenehanedeki doktor kizimin cinsiyetini tahmin edip soylemisti.Evet canım belli edebilir bi tane arkadaşım 10 haftalıkken öğrenmişti doktor %80 erkek demişti ve gerçekten de oğlu oldu ama doktora biraz ısrar etmek lazımmış çoğu görüyormuş aslında ama 14-16 haftalarda iyice netleşince söylüyorlar.