• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çin Takvimi

Sana hangi cinsiyeti gösteriyor pikolata ?
Merak ettim tutacakmı
ilk bebeğime erkek çıktı. oğlum oldu.
ikinci yani şimdiki hamileliğime kız çıkıyor. inşallah tutar tatlım Gönlümdeki de kız :)
istersen bebeğin kesedeki konumuna göre tahmin bölümüne 6 ya da 7 haftalık ultrason fotosu at. bir de ramzi teorsine öre tahminde bulunalım. sen de benim gibi cinsiyetini çok merak ediyorsun :)

Prokerala hangisi bu senin sonki paylaştığınmı ? Bana ordanmı bakmıştın Can'ım?
Bide bu takvim nereye ait ?
ordan baktım. bu takvimde ilgimi çeken ayın günlerine bile ayırması daha önce böyle bir çin takvimi görmemiştim. geçmişe yönelikte çok ahat bakılıyor. oğlum 2009 lu ona bile baktım.

ikinci yani şimdiki hamileliğime kız çıkıyor. inşallah tutar tatlım Gönlümdeki de kız :)
istersen bebeğin kesedeki konumuna göre tahmin bölümüne 6 ya da 7 haftalık ultrason fotosu at. bir de ramzi teorsine öre tahminde bulunalım. sen de benim gibi cinsiyetini çok merak ediyorsun :)

Ay evet canım ya çatlıyorum resmen meraktan iki kızım var ,bende çok istiyorum oğluşum olsun bu sefer diye ,ama tabi Önce sağlık ve hayırlısını dilemek önemli . Benim henüz ultrason fotom yok doktordan randevu bekliyorum ya . Ben yurtdışında yaşıyorum bura biraz farklı Türkiye'den . Zırt vırt her gittiğinde istek üzeri ultrasyona sokmuyorlar.sağlık açısından iyi değilmiş doğuma kadar 3 veya 4 sefer yapıyorlar belirli aylarda , işte bende randevu bekliyorum . Alır almaz atarım sana ,

ordan baktım. bu takvimde ilgimi çeken ayın günlerine bile ayırması daha önce böyle bir çin takvimi görmemiştim. geçmişe yönelikte çok ahat bakılıyor. oğlum 2009 lu ona bile baktım.

Peki Türkiye'de cinsiyeti hangi haftadan itibaren öğrenebiliyorsunuz . Ayy buradakiler 20 hafta olsa bile Ada'mı kanser ederler .kesin konuşmazlar :)))

Tşk Can'ım , Allah inş sanada çok prenses verir :)))Dimi ama sende baktın ,hepsi çok farklı gösteriyor:)))

Xiexie bide sen bak Can'ım örneğin İngilizcesine gir bak
Amiiin canım:) evet hepsi farklı sonuç veriyor,burdaki siteler bambaşka veriyor bakmamak en iyisi.

Üffff Zaman'da geçmiyorki yarın doktorum arıyacak yalan olmazsa randevu gününü bildirecek pfff,

canım arkadaşın bir farklı kasım 11 e kadar hamile kalmışsa kız, daha sonraki günlerden birinde hamile kaldıysa erkek çıkıyor. senin de böyle bir sıkıntı var mı? çünkü bu takvimde hamile kalınan günü baz alıyor. onu tam bilemeyeceğimizden adettten sonraki yaklaşık 20 güne bakmak lazım.
ben kız olsn istediğim için kıza yoruyorm :D erkek sanırm :)

Ya sana zahmet bilgilerimi verip bakabilir misin acaba? Sat 31-10-2015 doğum yılı 08-09-89. Çünkü hamilelik başlangıcı diye anladıysam kız diyor ama adet tarihine göre ise erkek çıkıyor anlayamadım ben bu olayı:KK76:
Şimdi sen 26 yaşındasın ama 9.ayda olduğun için yaşına 1 ekleyeceksin.
Sat ekimin sonu ise gebe kaldığın gün ortalama 15 gün sonra yani kasıma denk geliyor.Bu nedenle erkek çıkıyor.

Şimdi sen 26 yaşındasın ama 9.ayda olduğun için yaşına 1 ekleyeceksin.
Sat ekimin sonu ise gebe kaldığın gün ortalama 15 gün sonra yani kasıma denk geliyor.Bu nedenle erkek çıkıyor.
Teşekkür ederim canım,bakalım tutacak mı,öğrendiğimde yazarım mutlaka.

Benim ki de tuttu.:KK49: şimdi dünyalar güzeli bir kızım var:KK46: hatta çevremde hamile kalmayı planlayanlara bile şiddetle tavsiye ettim:KK76::KK76:

E şimdi kafam karıştı niye 1 ekliyoruz yasa öyle yazmıyor ki başta kural olarak. Benim şimdi doğum günüm 17.09.1991 sat 15 eylül cinsiyet ne o zaman :) yumurtlama da 14 15 gün sonrası olsa eylül 29 30 eder son günler. Ekim olarak mı bakıcam biri el atsın lütfen :)

E şimdi kafam karıştı niye 1 ekliyoruz yasa öyle yazmıyor ki başta kural olarak. Benim şimdi doğum günüm 17.09.1991 sat 15 eylül cinsiyet ne o zaman :) yumurtlama da 14 15 gün sonrası olsa eylül 29 30 eder son günler. Ekim olarak mı bakıcam biri el atsın lütfen :)

Csnim ben senınkıne baktım şimdi yasin 24 çin yasin 25 çıkıyor ve eylül de hamile kalmış oluyorsun :) 25 yaş eylül ayındaki tabloya bakınca da kız görünüyor sende bi bak istersen surdan
http://www.hamilelikvegebelik.com/cin-takvimi-ile-cinsiyet-belirleme/

image.jpeg
Canım ilk fotomuzu bugün aldık , bi tahminde bulanabilirmisin , soldaki Bebek ,sağdaki baloncuk ne olduğunu sordum , Ordan beslendiği kutucuk dedi güldü :) eşimi demek istedi anlamadım .
Neyse bu haftalarda bukadar büyük kese olurmu bilmiyorum .
Hayırlısı artık
Bu arada 7+1günlükmüşüz

1 ocakla 15 subat arasi doganlar yasina +2 diger aylarda doganlar +1 ekleyecek yas hesabi icin.
Hamile tarihinde ise adet tarihiniz degil yumurtladiginiz zaman onemli. Mesela ben 18 ekim adet tarihimdi ama kasim olarak bakicam

Back