Çin Takvimi

benim kızımda tuttu.etrafımda birçok insandada tuttu.yaş hesabı önemli.birde girdiğiniz yaşın altı ve üstüde aynı cinsiyeti gösteriyorsa yüksek jhtimal o cinsiyet tutuyor.deneyenler var.

kizlarrrrr bende anlamadim cogu kisi sormus ama ayni soruyu benim son adet tarihim 27 temmuz ama ben temmuzda hamile kalmadim agustosta kaldim simdi hangi aya bakicam bilen varmi neolur bi cvp versin bide 21.09.1985 dogumluyum canlar bi bakarmisiniz

ağustosa bakacaksınız.son adet tarihi değil hamile kalınan aya bakılıyor.

İkiside. TutmADi oglumu kiz gosterdi

arkadaşlar bana da yardımcı olun
Allah'ın izni ile 2 ocakta 6 aylık hamile olcam.benim adet gunlerım ve yumurtlama gunlerim düzensizdir.
bu durumda benim 2 temmuz gibi hamile kalmış olmam gerekiyor ki 23 ağustosta 1 aylık olsun dimi doğrudur umarım.düşünün ben 10 temmuzda adet görmüştüm.bu çin takvimine bakıyorum 26 yaşındayım temmuz da hamile kaldıysam erkek diyor ama filizim adlı kullanıcının yazdıklarında kız yazıyor.
ayrıca doktorum da %90 da kız dedi bacak arasını 3-4 kere gördüm pipi yok dedi :)
çin takvimine göre hangisi doğru yawww kafam çok karıştı ilk sayfadakine baktım.
zaten erkek bebek taşıyor olsaydım kendini 2-3 aylıkken belli eder diyor herkes ne bilim işte durum bu

hislerim kız olduğunu söylğyordu hatta %100 emindim :) "ben annesiyim onun hissediyorum kız" diyordum. çin takvimine göre erkek çıkıyordu.Oğluşum 13. haftada kendini gösterdi. çin takvimi tuttu..

Erkek isterim ben Sağlıklı ve mutlu olması her şeyden önce tabii...

Niyetlendiğim zaman açıp bakayım mutlaka takvime :))

Merhaba ben 20 haftalık hamileyim ama hala cinsiyetini bilmiyorum.Doktorumuz sorunlu diyor.mayıs 79 doğumluyum ve eylül 2011de hamile kaldım.Sizce cinsiyeti ne olur yardım lütfen...

Merhaba ben 20 haftalık hamileyim ama hala cinsiyetini bilmiyorum.Doktorumuz sorunlu diyor.mayıs 79 doğumluyum ve eylül 2011de hamile kaldım.Sizce cinsiyeti ne olur yardım lütfen...

.çin takvimi erkek diyor ama bu haftaya kadar göstermediyse % 90 kızdır.Erkek bebek çok çabuk gösterir

çin takvimine göre kızım olacak ve cinsiyetimizde kız yani bende tutuyorrr

bu takvime göre benim oğlum olacaktı bütün bir sene için hemde erkek diyordu. sadece bir ayda değişik kız gösteriyordu ama bir kızım olacak, hiç takılmayın bunlara.....

evet bende inaniyorum cin takvimine cevremdeki herkesin dogru cikiyorr bakalim benimkide tutucakmi hayirlisi olsun bakalm :)

ben hamile değilim ama etrafımda herkese yaptım hep de doğru çıktı... ben de acaba buna göre mi hamile kalsam diyorum...

tutanların şansa tutuyor bunlara inanmayın bende hamileyim takvimde kızım olucak görünüyor ama oğlum olucak.kızıma hamileykende erkek çıkıyodu kızım oldu.ikiside tutmadı.

meraba ben yeni hamileyim daha yani ocak hamilesiyim doğum tarihim 12.08.1987 sizce kızmı erkekmi yaşımı 25 olarak alırsam kız 24 olarak alırsam erkek bir bilgi verirmisiniz

meraba ben yeni hamileyim daha yani ocak hamilesiyim doğum tarihim 12.08.1987 sizce kızmı erkekmi yaşımı 25 olarak alırsam kız 24 olarak alırsam erkek bir bilgi verirmisiniz

hamile kaldığın yaşı alman gerek ocan ayı da hamile kalma ayı olarak düşünürsek erkek oluyor çin takvimine göre

merhaba 24 yaşını doldurmuşsun.bazı kaynaklarda şubat ayından sonra doğduysan yaşına +1 eklemelisin diyor.Buna göre sen 25 e bakarsan kız.Bende 32 yaşında hamile kaldım .32 yaşıma bakınca erkek diyordu ama +1 ekleyince kız diyordu .Ve yeni cinsiyetini öğrendim kız.Ama tabi ne kadar doğru tartışılır.Çünkü bilgin olsun benim çevremde bazı arkadaşlarda tutmadı.yani en sağlıklısı beklemen.Umutlanırsan sonra üzülürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…