merhaba 24 yaşını doldurmuşsun.bazı kaynaklarda şubat ayından sonra doğduysan yaşına +1 eklemelisin diyor.Buna göre sen 25 e bakarsan kız.Bende 32 yaşında hamile kaldım .32 yaşıma bakınca erkek diyordu ama +1 ekleyince kız diyordu .Ve yeni cinsiyetini öğrendim kız.Ama tabi ne kadar doğru tartışılır.Çünkü bilgin olsun benim çevremde bazı arkadaşlarda tutmadı.yani en sağlıklısı beklemen.Umutlanırsan sonra üzülürsün.
merhaba,
benim bir kızım var ve şu an ikinci bebeğimi bekliyorum. kızım çin takvimine bakmadan oldu ama doğru.bu hamileliğimi takvime göre planladım o da doğru oğlum olacak. çevremdeki bir çok kişide denedim doğru çıkıyor. hesaplamayı düzgün yapmak lazım bence.yumurtlama gününe kadar hesaplamak ...
Merhaba EGEM .Haklı çıktın galiba dün doktora gittim ve bana kız gibi görünüyor dedi.İnşallah allah sağlıklı sıhatli kucağımıza amayı nasip eder.
aydan dolayı mı bır eklenıyor anlamadım bu cın takvımını gıttıSAT : 7 eylül
bebeğim erkek
yani doğru çıktı...
canım nasıl hesap ediyorsun.
kızlar bende 1978 kasım doğumluyum. Bir oğlum var ve allah nasip ederse 2. Olsun istiyorum. çin takvimine göre ben 35 yaşa bakmam gerekiyor dimi? Kız olması için se şubat yada nisanda hamile kalmam lazım. Doğrumu bakmışım? Yardım yardım yardım :))
canım ben 1980 ocak doğumluyum yani hamile kaldığımda yaşım 31 di ona göre baktım aylara ve daha sonra hangi ayda hamile kalmak istiyorsam ona günü sat tarihlerimden yumurtlama günümü hesapladım ve denedim şükür o da tuttu
canım ben 1980 ocak doğumluyum yani hamile kaldığımda yaşım 31 di ona göre baktım aylara ve daha sonra hangi ayda hamile kalmak istiyorsam ona günü sat tarihlerimden yumurtlama günümü hesapladım ve denedim şükür o da tuttu
SAT : 7 eylül
bebeğim erkek
yani doğru çıktı...
canım bende 80 ocak doğumluyum.
sen çocuklarında hangi yıl ve hangi ayda hamile kaldın çok merak ediyorum.
çünkü ocak doğumlularda işler biraz daha karışıyor.
ben bu yıl için kaç yaşa bakmam lazım sence
canım rica etsem bana bakar mısın erkek bebek için mayıs 1977 doğumluyum.
Kızlar bende 1978 Kasım doğumluyum. Bir oğlum var ve Allah nasip ederse 2. olsun istiyorum. Çin takvimine göre ben 35 yaşa bakmam gerekiyor dimi? Kız olması için se Şubat yada Nisanda hamile kalmam lazım. Doğrumu bakmışım? Yardım yardım yardım :))
ama daha 35 yaşına girmedin ki 34 deği lmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?