• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çin Takvimi

merhaba 24 yaşını doldurmuşsun.bazı kaynaklarda şubat ayından sonra doğduysan yaşına +1 eklemelisin diyor.Buna göre sen 25 e bakarsan kız.Bende 32 yaşında hamile kaldım .32 yaşıma bakınca erkek diyordu ama +1 ekleyince kız diyordu .Ve yeni cinsiyetini öğrendim kız.Ama tabi ne kadar doğru tartışılır.Çünkü bilgin olsun benim çevremde bazı arkadaşlarda tutmadı.yani en sağlıklısı beklemen.Umutlanırsan sonra üzülürsün.

çok teşekkür ederim hayırlısı bakalım sağlıklı olsunsanda

merhaba,
benim bir kızım var ve şu an ikinci bebeğimi bekliyorum. kızım çin takvimine bakmadan oldu ama doğru.bu hamileliğimi takvime göre planladım o da doğru oğlum olacak. çevremdeki bir çok kişide denedim doğru çıkıyor. hesaplamayı düzgün yapmak lazım bence.yumurtlama gününe kadar hesaplamak .:emir_bebek:..

merhaba,
benim bir kızım var ve şu an ikinci bebeğimi bekliyorum. kızım çin takvimine bakmadan oldu ama doğru.bu hamileliğimi takvime göre planladım o da doğru oğlum olacak. çevremdeki bir çok kişide denedim doğru çıkıyor. hesaplamayı düzgün yapmak lazım bence.yumurtlama gününe kadar hesaplamak .:emir_bebek:..

canım nasıl hesap ediyorsun.

sat 31 aralık
doğum tarihim 24 temmuz 1984
acaba kız mı erkek mi ben pek anlamadım hangi yaşımıza bakacağımızı yardımcı olurmusunuz.

Kızlar bende 1978 Kasım doğumluyum. Bir oğlum var ve Allah nasip ederse 2. olsun istiyorum. Çin takvimine göre ben 35 yaşa bakmam gerekiyor dimi? Kız olması için se Şubat yada Nisanda hamile kalmam lazım. Doğrumu bakmışım? Yardım yardım yardım :))

kızlar bende 1978 kasım doğumluyum. Bir oğlum var ve allah nasip ederse 2. Olsun istiyorum. çin takvimine göre ben 35 yaşa bakmam gerekiyor dimi? Kız olması için se şubat yada nisanda hamile kalmam lazım. Doğrumu bakmışım? Yardım yardım yardım :))

canım şuanda 33 yaşındasın 34'e gireceksin dimi?

canım ben 1980 ocak doğumluyum yani hamile kaldığımda yaşım 31 di ona göre baktım aylara ve daha sonra hangi ayda hamile kalmak istiyorsam ona günü sat tarihlerimden yumurtlama günümü hesapladım ve denedim şükür o da tuttu :1:

canım bende 80 ocak doğumluyum.
sen çocuklarında hangi yıl ve hangi ayda hamile kaldın çok merak ediyorum.
çünkü ocak doğumlularda işler biraz daha karışıyor.
ben bu yıl için kaç yaşa bakmam lazım sence

canım ben 1980 ocak doğumluyum yani hamile kaldığımda yaşım 31 di ona göre baktım aylara ve daha sonra hangi ayda hamile kalmak istiyorsam ona günü sat tarihlerimden yumurtlama günümü hesapladım ve denedim şükür o da tuttu :1:

canım rica etsem bana bakar mısın erkek bebek için mayıs 1977 doğumluyum.

ocak ve şubat doğumlularda işler karışıyor birraz.
benim merak ettiğim hangi yıl ve hangi ayda hamile kaldın ve cinsiyeti ne oldu çok merak ettim.
bende ikinciyi istiyorum inşallah.
cevap verirsen sevinirim.

sen çocuklarında hangi yıl ve hangi ayda hamile kaldın çok merak ediyorum.
çünkü ocak doğumlularda işler biraz daha karışıyor.
ben bu yıl için kaç yaşa bakmam lazım sence

canım sende 80 ocak doğumlu isen şuan 32 yaşındasın.ben kızıma 25 yaşında mart ayındaki yumurtlamam ile hamile kaldım.şuan ki hamileliğim ise 31 yaşında yani 2011 de eylül ayındaki yumurtlamamda hamile kaldım. sen şu an 32 yaş bölümmüne bakmalısın benim hesabıma göre:17::emir_bebek:

canım rica etsem bana bakar mısın erkek bebek için mayıs 1977 doğumluyum.

yani sen mayısta 35 olacaksın. dolayısıyla mayıstan sonrasına bakman lazım temmuz, eylül,ekim ve aralık ayları erkek olarak gözüküyor. benim yaptığım hesaba göre .. (eger doktorun varsa kontrola gittiğinde onada danışabilrsin.)

Kızlar bende 1978 Kasım doğumluyum. Bir oğlum var ve Allah nasip ederse 2. olsun istiyorum. Çin takvimine göre ben 35 yaşa bakmam gerekiyor dimi? Kız olması için se Şubat yada Nisanda hamile kalmam lazım. Doğrumu bakmışım? Yardım yardım yardım :))

ama daha 35 yaşına girmedin ki 34 deği lmisin?

Back