arkadaşlar Allah aşkına bilen biri bana yardım etsin ovülasyon takibi yaptırdım ona göre hamile kaldım, çin takvimine ve yediklerimede dikkat ettim bütün hepsi kız çocuk içindi ama dün doktor erkek dedi 16. haftadayım belki doktor yanlış görmüş olabilir diye düşünüyorum başka doktorlarada gidicem benim şu anda sizden istediğim şey çin takvimini benmi yanlış yaptım;25.06.1975 doğumluyum son adet tarihim 31.10.2010 (16hafta 5 günlük )hamileyim 7 yaşında 1 oğlum var.Sizden cevaplarınızı bekliyorum...[/Q
kizlarrrrr bende anlamadim cogu kisi sormus ama ayni soruyu benim son adet tarihim 27 temmuz ama ben temmuzda hamile kalmadim agustosta kaldim simdi hangi aya bakicam bilen varmi neolur bi cvp versin bide 21.09.1985 dogumluyum canlar bi bakarmisiniz
benim ve bi arkadaşımın tutmadı, ben inanmıyorum, rastgele bişi...
arkadaşlar mrb,
bende 1 aylık hamileyim 13 yaşında bir kızım var eşimde bende ikinci çocuğun erkek olmasını çok istedik tabi önce sağlık dileyerek
ben 39 yaşındayım çin takvimi yaş hesaplamasına göre 40 çıkıyo ben her iki ayıda yani 39 da ve 40 da erkek olan aya denk getirdim birde yorumcu diye bir site var o siteye üye oldum ondada eylül ayı erkek gösteriyodu yani anlayacağınız eylül ayı erkek gösterdiği için allahında izniyle eylülde hamile kaldım şu an 1 aylık ama çokkk merak ediyorum cinsiyetini bebeğimin bakalım ne çıkacak sonuç
benim yumurtlama günüm bir sonrası kız diğer günler erkek ama bu seferde hamile kalma şansım az olur.Sizin yumurtlama zamanınıza mı denk geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?